gratulacje dla GROSZKA |
Autor |
Wiadomość |
Glowacz [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 26 Kwi, 2005 08:50
|
|
|
Agata,
I my z Ania tez gratulujemy!!! |
|
|
|
 |
Dorota

|
Wysłany: Wto 26 Kwi, 2005 09:00
|
|
|
GRATULACJE!!!!!!! |
_________________ Hectorek złodziej ciasta drozdzowego i naleśników |
|
|
|
 |
Krzysiek
Admin

|
Wysłany: Wto 26 Kwi, 2005 13:49
|
|
|
Witajcie
Nie było mnie kilka dni więc dopiero teraz mogę oficjalnie dołączyć do gratulacji. Chociaż Agatce to już gratulowałem telefonicznie zaraz po wystawie
Więc jeszcze raz - GRATULUJĘ !! - Groszkowi i Korince - Agatce i Arletce - i życzę samych sukcesów na przyszłość.
Krzysiek. |
|
|
|
 |
Kasia :)

Pomogła: 2 razy Dołączyła: 06 Kwi 2005 Posty: 966 Skąd: Wa-wa
|
Wysłany: Nie 01 Maj, 2005 13:15
|
|
|
He he! a to nie wszystko!!!
Uprzejmie donoszę, że "nasz" Groszek zdobył w Łodzi kolejne zwycięstwo młodzieży :!: i...
jest...
już....
CHAMPIONEM MŁODZIEŻY :!: :!: :!:
:thx :thx :thx :thx :thx
GRATULACJE DLA GROSZKA!!! (pomimo że w ostatnio niedziele chciał bzyknąć Freda... :wink: ) |
|
|
|
 |
joania [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 01 Maj, 2005 16:59
|
|
|
ja też się śle gorące gratulacje :thx , byłam na wystawie i widzaiłam osobiście biegającego groszka po ringu , nawet go pogłaskałam szkoda że nie widziałam Lady chyba jej nie było prawda.
Jestem bardzo zadowolona że tam byłam gdyż wyczochrałam wszystkie napotkane balroniki i te duże i te małe :thx :lol:
żałuje tylko że niedysponuje większymi finansami bo była pani z Torunia z przepięknymi bassecimi szczeniaczkami, moja córka płakała,płakała, a potem nawet wyła z rozpaczy ale mówi się trudno i żyje się dalej :wink: :roll |
|
|
|
 |
Hubertus
Pomógł: 1 raz Dołączył: 30 Mar 2005 Posty: 1066 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Nie 01 Maj, 2005 18:02
|
|
|
te gratulacje dla Groszka i Agaty robią się już nudne
nie ma ktoś nowego psa? |
|
|
|
 |
joania [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 01 Maj, 2005 18:25
|
|
|
zazdrośnik hi,hi,hi :lol: |
|
|
|
 |

|
Wysłany: Nie 01 Maj, 2005 19:38
|
|
|
Hubertus napisał/a: | te gratulacje dla Groszka i Agaty robią się już nudne
nie ma ktoś nowego psa? |
Tak, a wczoraj to kto opijał groszkowo-agatkowe sukcesy hę? no co prawda niektórzy herbatką ale jednak
a nowe pieski już sie szykują i to do tego rodzeństwo Groszka... tak, i znowu Agata... Joania, a może Ty? Bo ten "zazdrośnik" to raczej nowego psa póki co sie nie doczeka... w obecnej sytuacji 2 potwory nam wystarczą(a właściwie 4 ale to dłuższa historia )) |
|
|
|
 |
czarek [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 01 Maj, 2005 21:36
|
|
|
wiec jak wszyscy to wszyscy życze dalszych wygranych na róznych wystawach :thx :!: |
|
|
|
 |
Agata [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 02 Maj, 2005 10:40
|
|
|
BARDZO, bardzo dziękujemy wszystkim !!!
No nie powiem byłam zszokowana pierwszym miejscem w Opolu. Ale srebro w Mosznej przy takiej konkurencji to ogromny sukces, o którym zawsze mogłam tylko pomarzyć. - I marzenie stało się spełnione.
Zwycięstwo Młodzieży w Łodzi dało Groszkowi, co Kasia napisała, Mł. Championa Polski co wydawało się nam nierealne.
STRASZNIE SIĘ CIESZYMY.
Cieszę się, że Korinka zdobyła medal, bo Arletka bardzo się denerwowała, że nie może jej ustawić, a i Groszek przyszedł na wystawę jak na wesołe miasteczko. Korince z tym ustawianiem poszło dużo lepiej niż Groszkowi, poza tym to naprawdę bardzo ładna sunia. - ale który basset nie jest ładny ? - to, że jest bassetem mówi samo za siebie !
Kasiu tym postem zrobiłaś mi niesamowitą niespodziankę a Arletka zdjęciami.
Arletko szykuj aparat na zjazd, ale będzie dużo pięknych zdjęć !!!
Jeszcze raz wszyskim bardzo dziękujemy za trzymanie kciuków :lol:
A Kasi i Hubertowi za miłe spotkanie - oblewanie :lol:
Agata i Groszek
|
|
|
|
 |
Miła od Gucia
Admin merytoryczny

Pomogła: 11 razy Dołączyła: 03 Mar 2005 Posty: 21613 Skąd: Gorzów
|
Wysłany: Pon 02 Maj, 2005 21:05
|
|
|
My z Guciem również GRATULUJEMY, bardzo się cieszymy, pierwszy raz jak czytałam na forum o Gruszku, to myślałam co za czort, potem martwiliśmy się jego zdrowiem, te operacje. On dla mnie zostanie Połykaczem Kamieni. |
_________________ 694 409 059
nasze.bassety@onet.pl |
|
|
|
 |
Hubertus
Pomógł: 1 raz Dołączył: 30 Mar 2005 Posty: 1066 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Pon 02 Maj, 2005 21:31
|
|
|
i tak Gumka jest the best
a zaraz potem Balbinka - dziewczynka ma chrakterek |
|
|
|
 |
Agata [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 02 Maj, 2005 22:08
|
|
|
Dzięki Hubert :lol: - Gumka to wyjątkowa miniaturka bassecia, jeszcze nigdy nie widziałam tak malutkiego basseta.
Co do Balbinki to jeszcze nikogo tak nie polubiła jak Ciebie, dziewczyna z charakterem i nigdy z obcymi się nie bawi a co dopiero takie szaleństwa - byłam zszokowana :shock:
Czekamy na następne spotkanie na Polanie |
|
|
|
 |
joania [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 03 Maj, 2005 12:07
|
|
|
ale macie fajnie też bym tak chciała się pobawić z towarzystwem groszkowo , gumkowo,balbinkowo,agatkowo.agrafkowym , już nie mogę doczekać się spotkania w Sleszynie :thx , moja córka niestety nie przyjedzie z nami bo mówi że będzie cały czas płakać że ona jeszcze nie ma baleronika, na wystawie w Łodzi tak płakała że całą buzię sobie popażyła od słońca i słonych łez o tak :wink:oczywiście mój mąż maluje portrety na ten przyjazd ( tak jak zaproponował Krzysiu} |
|
|
|
 |

|
Wysłany: Wto 03 Maj, 2005 20:40
|
|
|
|