Nasze Bassety Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
TVN- JAK PIES Z KOTEM- AGATA o BASSETACH
Autor Wiadomość
Mirka
[Usunięty]

Wysłany: Sob 02 Lip, 2005 18:26   

Kurcze przegapiłam,program nadali o wcześniejszej godzinie niz zwykle :( :( ,jutro jest powtórka o 16.50 w tvn7,ale nie wiem czy zdąże wrócic z wystawy :shock: :shock: trzymajcie kciuki za Dusiola :D :D

Miła od Gucia 
Admin merytoryczny

Pomogła: 11 razy
Wysłany: Sob 02 Lip, 2005 18:42   

Dusia, Dusia trzymaj się, pokonaj wszystkie bassety na wystawie, pokaż klase. Kciuki oczywiście trzymamy.

Krzysiek 
Admin

Wysłany: Sob 02 Lip, 2005 18:56   

:shock: :shock: :shock: No ładnie - nie trzeba to było WIELKIMI LITERAMI napisać że to dzisiaj ?? Ale na jutro to sobie alarm nastawię, bo pewnie też zapomnę :)
Czyli jutro na TVN7 o 16.50 "Jak pies z kotem" - czy dobrze zrozumiałem? Przynajmniej tak jest w programie TV w gazecie - ale oni czasem "się mylą" :D
Krzysiek.

Mirka
[Usunięty]

Wysłany: Sob 02 Lip, 2005 18:56   

Bogusiu nie dziekujemy żeby nie zapeszyć :wink:

Mirka
[Usunięty]

Wysłany: Sob 02 Lip, 2005 18:58   

Krzysiu tak samo wyczytałam jak Ty ,tylko dzisiaj nas oszukali bo jak wcześniej pisałam program zawsze nadawany był w póżniejszej porze :D

Agata
[Usunięty]

Wysłany: Sob 02 Lip, 2005 20:48   

Ufffffff, i już po wszystkim........
Śniadanie z trudem przez gardło przeszło, bo wiedziałam, że dziś jest emisja :?
Ale byłam zdenerwowana, ja swoją tremę na ekranie widziałam, ale inni na szczęście tego nie zauważyli 8)
Atka i Joasia wiem, że oglądały. I co dziewczyny - słusznie mrużyłam oczy w obawie, że zaraz zabawką od Groszka w głowę zarobię. Robił to przez cały program :!:
Ale przynajmniej one były luzaki i plamy nie dały :wink:

Krzysiek 
Admin

Wysłany: Sob 02 Lip, 2005 22:02   

Agata napisał/a:
Ufffffff, i już po wszystkim........
Śniadanie...

No i wszystko jasne :twisted: - wiedziała już przy śniadaniu i nie zechciała nas uprzedzić że to jednak dzisiaj...oj nieładnie :(
A jutro i tak wszyscy to zobaczą :D :D:D
Pozdrawiam
Krzysiek.

atka__
[Usunięty]

Wysłany: Sob 02 Lip, 2005 22:24   

hehehehe KWIATUSZKI :wink: a ja dokładnie przeczytałam co napisała Ewa od Matyldy ...kiedy to ma być :lol: ...i sobie ..poczekałam i byłam zachwycona ...psiakami tymi co sie piłeczką na gumce bawiły ..NO REWELACJA !!!!!!!!! i słusznie ze Agatka obawiała sie co by w głowe nie zarobić hihihihi oglądajcie bo to rewelacja !!!!!!!!!!!!!!!!Ja jestem ...pod wrazeniem ....a trema Agata hmmmm jaka trema???? :wink: ...a zdaję sie Agata (bassetka)...słodzizna i jaka grzeczna ...tylko na całusy czekała :wink: ..NO REWELACJA.....uwaga ja sie moge tak zachwycac jeszcze ...ciut długo :wink: to może juz zakoncze ....(ciiii OGLĄDAJCIE :D )

Buba 

Wysłany: Nie 03 Lip, 2005 09:01   

Wczorajszy program widziała moja mama. I była strasznie zachwycona :lol: Dzisiaj sobie nagram.

Miła od Gucia 
Admin merytoryczny

Pomogła: 11 razy
Wysłany: Nie 03 Lip, 2005 09:20   

Ja też dziś nie odpuszcze, budzik jest nastawiony. Jestem bardzo ciekawa, szczególnie jeśli chodzi o Groszka jego występu.

Aleksander

Wysłany: Nie 03 Lip, 2005 09:37   

Myśmy wiedzieli i czekali a tu taki afront, zmienili godzine nadawania. Straszne. Czekamy na dzisiaj ale nie chce martwić wszystkich ale ten program leci powtórzony na TVN siedem z tygodniowym opóżnieniem (przynajmniej zawsze tak było). Czyli jeśli wczoraj nadano program w TVN to powtórzą go dopiero za tydzień w TVN siedem. A jak wszyscy wiemy wtedy będziemy na zlocie. Mam jednak nadzieję że moje obserwacje dodyczące tego programuu są mylne i będziemy mogli wszyscy dzisiaj to obejrzeć.

joania
[Usunięty]

Wysłany: Nie 03 Lip, 2005 10:20   

Agatko prezentacja była super , troszeczkę się tylko denerwowałaś, mnie osobiście na kolana powaliła Agatka te jej przewracające się oczy na twoim ramieniu :thx , mój mąz oczu nie mógł oderwać Agatko jakbyś mogła zrobić bliżniakom wyrażniejsze zdjęcia tylko nie z bliska to może by był portret :wink:

Agata
[Usunięty]

Wysłany: Nie 03 Lip, 2005 10:59   

Joasiu, dzisiaj będzie u mnie Kasia, więc mam nadzieję, że narobi zdjęć. Ja niestety nie mam aparatu i jestem zdana na przyjaciół, którzy odwiedzają Polanę.

joania
[Usunięty]

Wysłany: Nie 03 Lip, 2005 11:04   

oky, czekamy , z Zuzią niecierpliwie :roll: :roll:

Daniel
[Usunięty]

Wysłany: Nie 03 Lip, 2005 12:54   

o, nie tak czekałam i przegapiłam. Może ktoś z was nagrał program i może go rozpowrzechnić w sieci ?

Odpowiedz do tematu