Przesunięty przez: Miła od Gucia Sob 25 Kwi, 2009 23:40 |
Śliczna sunia szuka domu ! [Znalazła dom] |
Autor |
Wiadomość |
zojka

Pomogła: 3 razy Dołączyła: 07 Lip 2008 Posty: 3761 Skąd: Mazury
|
Wysłany: Nie 26 Kwi, 2009 11:05
|
|
|
Od wczoraj jestem myślami z Jula - Lulą
Nawet kombinowałam, czy nie zadzwonic do nowych właścicieli ... ale zetrwałam
Muszą miec czas na zakochanie... |
|
|
|
 |
gocha [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 06 Maj, 2009 13:07
|
|
|
Mam aktualne informacje o Juli. Moja kuzynka, która zajmowała się adopcją rozmawiała z nowymi właścicielami Julki.
Sunia zaaklimatyzowała się rewelacyjnie, jest wesoła, bardzo grzeczna, chodzi bez smyczy na długie spacery z Panem, zaprzyjażniła się z konikiem sąsiadów :shock: , podobno się razem bawią.
Sunię zna i uwielbia podobno cała okoliczna wiejska ludność. Państwo są szczęśliwi i bardzo zadowoleni ze swojej decyzji.
Oby wszystkie adopcje tak się kończyły.
Jak będę miała zdjęcia , to wstawię. |
|
|
|
 |
Miła od Gucia
Admin merytoryczny

Pomogła: 11 razy Dołączyła: 03 Mar 2005 Posty: 21611 Skąd: Gorzów
|
Wysłany: Sro 06 Maj, 2009 14:18
|
|
|
cudowne wieści, a zdjęcia koniecznie :wink: |
_________________ 694 409 059
nasze.bassety@onet.pl |
|
|
|
 |
zojka

Pomogła: 3 razy Dołączyła: 07 Lip 2008 Posty: 3761 Skąd: Mazury
|
Wysłany: Sob 09 Maj, 2009 05:55
|
|
|
gocha napisał/a: | Mam aktualne informacje o Juli. Moja kuzynka, która zajmowała się adopcją rozmawiała z nowymi właścicielami Julki.
Sunia zaaklimatyzowała się rewelacyjnie, jest wesoła, bardzo grzeczna, chodzi bez smyczy na długie spacery z Panem, zaprzyjażniła się z konikiem sąsiadów :shock: , podobno się razem bawią.
Sunię zna i uwielbia podobno cała okoliczna wiejska ludność. Państwo są szczęśliwi i bardzo zadowoleni ze swojej decyzji.
Oby wszystkie adopcje tak się kończyły.
Jak będę miała zdjęcia , to wstawię. |
Prorok jestem!!!
Mówiłam Mai (ona miała Julke na tymczasie) ze Jula będzie "wsiowym" psem. Tak jak moje bassiory. Nie ma szans, by zwialy, bo zaraz ktoś dzwoni albo przyprowadza do domu (tak sie zdarzylo z Tosia, jak mnie szukała w szkole). Kon tez jest cudny! Bardzo chętnie przywitał sie z moim Rufusem i byl bardzo zaonteres0owny tym kontaktem.
Julka ma niesamowicie piękne tereny do spacerów.
Gocha, dziki za wiadomość! Jakos tak sie zadziało, ze mając kontakt z nowymi wlascicielami Julki - jej los stal sie dla mnie ważny :grin: |
|
|
|
 |
|