SOPOT-WYSTAWA |
Autor |
Wiadomość |
Evika
Evika

Pomogła: 1 raz Dołączyła: 09 Sie 2005 Posty: 769 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: Sro 10 Sie, 2005 06:20
|
|
|
Witam serdecznie wszystkich wybierajacych sie na wystawę do Sopotu - bede trzymać kciuki - bo troszke zgłoszonych psiaków jest ...moje zostają w domu - / jestem właścicielką Festivala i Glorii / .. a w Sopocie będę pracować na wystawie.. pewnie będzie chwila , by porozmawaic ze znajomymi i poznac nowych właścicieli najfajnijeszych psiaków ... |
_________________ bassety -moje tygrysy kochane .... |
|
|
|
 |
łagodna [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 14 Sie, 2005 11:37
|
|
|
I jak po wystawie....który z bassetów goszczacych na forum zdobył medale ? Korino,Groszku ,Borko,Glusiu napiszcie jak było |
|
|
|
 |
Krysia i Donat

|
Wysłany: Nie 14 Sie, 2005 14:47
|
|
|
A oto pierwsza informacja z Międzynarodowej Wystawy w Sopocie:
Korina Arlety została Zwycięzcą Młodzieży.
Brawo Korina :thx :thx :thx |
_________________ Bassety to choroba na którą cierpimy od 20 lat |
|
|
|
 |
Miła od Gucia
Admin merytoryczny

Pomogła: 11 razy Dołączyła: 03 Mar 2005 Posty: 21613 Skąd: Gorzów
|
Wysłany: Nie 14 Sie, 2005 18:54
|
|
|
A jeszcze BORKO też zdobył złoto w Sopocie.
GRATULACJE DLA KORINKI i BORKO - życzmy złotych medali na następnych wystawach. |
_________________ 694 409 059
nasze.bassety@onet.pl |
|
|
|
 |
joania [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 14 Sie, 2005 19:03
|
|
|
Korina to jest super laska :thx :thx :thx :thx :thx |
|
|
|
 |
Daza [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 14 Sie, 2005 21:45
|
|
|
Wielka bużka dla Borka i Korinki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A właściwe, czy ktoś sie zdziwił??????Wszak to same słodkości:)))) :thx :thx :thx |
|
|
|
 |
Arleta [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 15 Sie, 2005 12:14
|
|
|
UFFFF - były groźne rywalki ale nam sie udało. I tym własnie zlotem zakończyliśmy MłodzieżowegoChampiona Polski - troszke odpoczniemy i dlaej do boju :lol:
Dziekuje za gratulacje.
Bylo bardzo mioło w Sopocie a to dzieki zanjomym zlotowiczom ktorych spotkalismy - i wiecie co Korina oczywiście juz po .... a Borko i tak za nia szczekał i się zalecał :lol:
Duzy oślinony buziak dla Ciebie Borko - Korina |
|
|
|
 |
Glowacz [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 16 Sie, 2005 08:03
|
|
|
Gratulacje dla Koriny i Borka (mega szczekacza) wyszczekal sobie ten medal, oj wyszczekal :lol:
Glusio - srebrny medal i ocena doskonala w mlodziezy. Co do I miejsca w psach-mlodziez - bez komentarza.....kto byl ten wie how come...
Ps. w tygodniu wrzuce na stronke zdjecia z wystawy + powystawowe atrakcje (np. 5 bassetow razem na deptakach sopockich) i spotkanie po latach dwoch braciszkow |
|
|
|
 |
GREG [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 16 Sie, 2005 16:39
|
|
|
przed chwileczką wróciliśmy z Sopotu Borko serdecznie dziękuje za gratulacje. Odniósł wielki sukces pierwsze CWC. |
|
|
|
 |
Evika
Evika

Pomogła: 1 raz Dołączyła: 09 Sie 2005 Posty: 769 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: Wto 16 Sie, 2005 19:38
|
|
|
witam, pozdrawiam wszystkich właścicieli i ich pupili, których miałam okazję i przyjemność poznac w Sopocie!! gratulacje dla wszystkich , którzy odważyli sie przyjechac i zaprezentować swoje psiaki w tej całkiem niezłej stawce !!!Jeżeli ktoś spisał oceny - prosze o podesłanie!! |
_________________ bassety -moje tygrysy kochane .... |
|
|
|
 |
Agata [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 17 Sie, 2005 01:36
|
|
|
No dobra to i my się pochwalimy sukcesem sopockim.
Grosio zdobył Res. CACIB. :thx :thx :thx
Ci którzy jako kibice i obserwatorzy byli, widzieli moją ogromną radość
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
I szok :shock:
Do tego stopnia się tego nie spodziewałam, że sędzia drugi raz wywoła nas na ring, że Grosiowi wymieniłam ringówkę na smyczkę i przyczepiłam go do wkrętaka, numerek odkleiłam ze spodni a dyplom z oceną schowałam do torebki. Sędzia chyba z pięć razy ponownie wywoływał Grosia a ja w najlepsze gadałam z basseciarzami. W końcu ktoś się połapał i wybiegliśmy ponownie na ring :lol:
To była dla nas tylko taka formalność, bo przecież wyszła sama najlepsza czołówka bassecia i w życiu bym się tego nie spodziewała - a tu sędzia stawia nas na Res. CACIB - ie :shock: :shock: :shock:
A co do pobytu w Sopocie, to niesamowita radocha dla mnie była, bo z mojej hodowli pojawiły się 3 psy. Zaszczytem dla mnie było wystawić mojego Gluśka, który perfekcyjnie współpracował ze mną na ringu.
I sukces - II miejsce na cztery.
A poza wystawą, sukcesami i medalami, najważniejsze było to, że mogłam się z Wami spotkać, zjeść na plaży rybę, wypić piwko, spacerować po plaży i po molo - a to wszystko dużą grupą bassecią. I to tak naprawdę jest bardzo ważne, że konkurujemy na ringach a przy tym wszystkim jest to dla nas wspaniała zabawa i nie ważne, który z nas z jakim medalem z ringu schodzi, bo po wystawie wszystkie psiaki razem brykają na plaży i pływają w morzu wdychając jod.
A co do jodu to Ania i Tomek od Gluśka sami widzieli jak na mnie to wspaniałe nadmorskie powietrze zadziałało :wink:
Glusińscy - po powrocie się zważyłam - przybyło 2 kg :!:
Miałam pojechać tylko na wystawę a dzięki Ani i Tomkowi miałam WSPANIAŁE trzydniowe wakacje.
ANIA I TOMEK - NIGDY WAM TEGO NIE ZAPOMNĘ.
JESZCZE RAZ BARDZO, BARDZO DZIĘKUJĘ :!: |
|
|
|
 |
Glowacz [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 17 Sie, 2005 09:41
|
|
|
Agata, nie ma za co. I dzieki za "poprowadzenie" Glusia.
Dla nas to tez byl bardzo fajny weekend.
A teraz zdjecia z wystawy i male reminiscencje pozawystawowe.
Mamy malo zdjec, chyba dlatego ze tak bardzo bylem zaaferowany wystepami Glusinskiego.
Po wystawie
Smieszny maluch w Sopocie |
|
|
|
 |
Agata [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 17 Sie, 2005 11:07
|
|
|
Zdjęcia super, ale Tomku strasznie wielkie, nie mogłam zobaczyć.
Jak to nie problem to zmniejsz i wrzuć jeszcze raz, co kochany |
|
|
|
 |
Glowacz [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 17 Sie, 2005 11:12
|
|
|
Chetnie bym je zmniejszyl tylko nie wiem jak, chyba poprosze o pomoc Hubertusa albo Admina.
Chlopaki - pomozecie? Zdjecia sa "zakotwiczone" w imageshack'u. |
|
|
|
 |
joania [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 17 Sie, 2005 16:17
|
|
|
Gratulacje , zresztą ja dobrze wiedziałam :wink: że Grosio wygra :thx