Nasze Bassety Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
IX Klubowa Wystawa Bassetów i III Krajowa Wystawa Bassetów
Autor Wiadomość
madzialinka
[Usunięty]

Wysłany: Czw 08 Kwi, 2010 21:26   

Batus napisał/a:
No ja właśnie też nie dam rady na dwa dni, dlatego wybrałam klubową, akurat w niedzielę. Trudno, szkoda :cry:
Akurat jedziemy z naszym urwisem Łucją, bardziej się martwię czy opanuję ją niż Batusa, bo ostatnio pokazuje charakterek :razz:

Ja będę bezbassecia, za to z Tadkiem. Liczę, że chmara bassetów go zmęczy i większą część oceniania prześpi, a ja będę mogła spokojnie oglądać piękności na ringu :D

Dorti
[Usunięty]

Wysłany: Czw 08 Kwi, 2010 22:32   

A ja spotkam się i z Tadziem i z Łucją :wink:
Fantastycznie :grin:
Wyruszam jutro rano i jadę po Barnabę a póżniej z całą ferajną już prosto na miejsce :mrgreen:
Do zobaczenia :wink:

Grzegorz
[Usunięty]

Wysłany: Pią 09 Kwi, 2010 05:48   

Zdajcie relację po ............nas nie będzie za to za tydzień będziemy w Częstochowie .Powodzenia!

maria@ 

Wysłany: Pią 09 Kwi, 2010 20:06   

My tez w Częstochowie będziemy z naszą Fuksją :smile:

Asia i Basia 
Figa & Co.

Pomogła: 9 razy
Wysłany: Pią 09 Kwi, 2010 21:10   

Dobrej zabawy zyczymy wszystkim naszym forumowym bassetom :)

salvanna* 

Wysłany: Sob 10 Kwi, 2010 18:22   

Będziemy jutro :) tylko jako obserwatorzy,bo Brutus nigdy nie uczestniczył w tego typu imprezach i nie interesowaliśmy się szczegółami,ale popatrzeć baardzo chętnie.

Evika 
Evika

Pomogła: 1 raz
Wysłany: Sob 10 Kwi, 2010 18:40   

uwaga ! Wystawa Klubowa została odwołana ze względu na tragiczne wydarzenia z dnia dzisiejszego !

salvanna* 

Wysłany: Sob 10 Kwi, 2010 19:02   

poważnie??

Batus 

Wysłany: Sob 10 Kwi, 2010 19:06   

http://www.basset.pl/Aktualnosci.htm

Evika 
Evika

Pomogła: 1 raz
Wysłany: Sob 10 Kwi, 2010 19:08   

tak wiadomość jest jak najbardziej poważna ,Zarząd Główny ZKwP podjął decyzję o odwołaniu wystawy m.in. nie odbędzie się również II dzień Wystawy w Legionowie,

salvanna* 

Wysłany: Sob 10 Kwi, 2010 19:11   

Ten wypadek,to straszna tragedia.Żałoba Narodowa jak najbardziej należy ją uszanować.

Batus 

Wysłany: Sob 10 Kwi, 2010 19:12   

Właśnie miałam się pakować i kąpać Batusa, ale w sumie nic dziwnego...wystawa to impreza jakby nie było w pewnym sensie rozrywkowa. Myślałam, że może ją przesuną, ale wygląda na to, że nie.

Z resztą w obliczu takiej tragedii jak...?

Benka-Bozenka

Wysłany: Nie 11 Kwi, 2010 22:16   

Moi drodzy

Wieczorem przy kolacji Przewodnicząca a klubu przekazała wszystkim zebranym wiadomość o odwołaniu wystawy
Była to decyzja Zarządu Głównego , nikt z obecnych nie miał wątpliwość że decyzja słuszna .
Wszyscy zgromadzeni na kolacji klubowicze ,wystawcy z zagranicy i kraju ,sędziowie ,przyjęli to ze zrozumieniem
Kiedy trakcie wystawy krajowej pojawiły się pierwsze informacje o tragedii ,wszyscy uczestnicy wystawy
oddali hołd .Sędziowie z Anglii i Rosji ,wystawcy z Danii , Czech ,Litwy składali nam kondolencje , byli z nami i łaczyli się w bólu
Muszę powiedzieć wszyscy uczestnicy Krajowej Wystawy zachowywali się godnie nie było oklasków,śmiechów ,wszystko odbywało w zadumie
Myślę,że każdy z nas kto uczestniczył w tej wystawie przeżywał to na swój sposób .

Wczoraj wieczorem Zarząd Klubu dyskutował o przeniesieniu wystawy Klubowej na inny termin ,być może wrzesień - październik
Jeśli nic nie stanie na przeszkodzie Klub zorganizuje IX Klubową wystawę ,taka była wola zebranych na kolacji wszystkich uczestników .

Fanfan z rodziną
[Usunięty]

Wysłany: Pon 12 Kwi, 2010 18:28   

W obliczu tragedii, która się wydarzyła trudno mówić o wśmienitej zabawie. Uważam, że wystawcy zachowali się bardzo godnie i uczcili odpowiednio pamięć zmarłych.
My wróciliśmy z Gołuchowa..nomen omen przecudnej miejscowości usatysfakcjonowani. Dziewczyny - Toffi nestorka, Fanaberia, Redis i Pyza zostały dostrzeżone prrzez sędzinę i ładnie ocenione :) . Gruby zdobył BIS weteranów. Tylko Faniutek miał pecha. Dziecko mi okulało na ringu po serwowaniu się ucieczką w bok przed którymś z psich kolegów.
Mieliśmy jednak okazję do rodzinnego spotkania, na które dość długo czekaliśmy :)

Batus 

Wysłany: Pon 12 Kwi, 2010 18:47   

Jaka szkoda, że nie udało nam sie spotkać, może następnym razem...

Odpowiedz do tematu