dziwne parskanie |
Autor |
Wiadomość |
Gi

|
Wysłany: Wto 06 Lip, 2010 22:47
|
|
|
anna19 ja tez mam pieska z uk, i tez ne bardzo przypomina te super ocięzałe z wielką iloscią fałd tych tutaj na forum , ale i tak bardzo kocham moją psiulke, charakter to murowany basset, jestem na etapie podtuczenia ale dzisiaj zastrajkowala i nawet dosmaczonego jedzenia nie chciala zjesc.... więc miska w górę, tak mi jej szkoda bo chudzinka z niej a ona jeszcze strajki robi......
a skąd jestes z uk? i skąd masz pieska?:) |
|
|
|
 |
anna19
oskar
|
Wysłany: Sro 07 Lip, 2010 05:48
|
|
|
Hi, milo spotkac rodaczke
Szczeniaka zakupilismy w New Camnok w Szkocji. Tez byl strasznie malutki ale pomimo niestrawnosci i obecnie tego dziwnego parskania nie traci apetytu i wczoraj nawet weterynarz byl zaskoczony bo nasz pupilek przybral 1.200 kg w ciagu 2 tygodni. A Ty skad jestes czy na tym zdjeciu jest Twoja sunia bo jest sliczna? Ja mam maly problem z wstawieniem fotek musze spokojnie usiasc przy kompie i nad tym popracowac. |
|
|
|
 |
Asia i Basia
Figa & Co.

Pomogła: 9 razy Dołączyła: 17 Kwi 2007 Posty: 5612 Skąd: Hamburg/Torun
|
Wysłany: Sro 07 Lip, 2010 07:13
|
|
|
JAk bedziesz miala nadal problem to podeslij mi zdjecia - wstawie Maila podesle Ci na pw. Moje basiorki tez z tych lightòw sa (Bacha ze sklonnoscia do tycia ), a ze nie jedza - upaly wszedzie, apetyt mniejszy. |
_________________ Baśka polykacz jablek i klockow Lego |
|
|
|
 |
Gi

|
Wysłany: Sro 07 Lip, 2010 12:32
|
|
|
anna19 załóż wątek i pokaż pieska nie będziemy tu zaśmiecac tematu o parskaniu moją Masiure mozesz zobaczyc w tematcie, Bassetka Masa wita z domku Gi |
|
|
|
 |
|