|
Gruczolak |
| Autor |
Wiadomość |
Daniel [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 06 Mar, 2006 20:27
|
|
|
| Zawsze musi się coś stać, nie wiem ,czy nie przesadzam,zle rana na dolnej części brzucha,między łapami nie wygląda zbyt pięknie,jest czerwona, coś z niej leci,niby jej nie boli czuje się dobrze,chodzi w gaciach.Lekarz dał maść i jakiś roztwór - okropny smród.reszta zagoiła się na medal. |
|
|
|
 |
Ewa i Tofik
|
Wysłany: Wto 07 Mar, 2006 01:02
|
|
|
| mojej Tofi po cesarce rana też trochę się babrała. Wiadomo między cycoszkami w faudkach trochę się "zaparzało", ale dbałyśmy o to by ranka była sucha i wszystko się dobrze zagoiło. Tak więc osuszaj i skonsultuj z wetem, może przymoczki z rivanolu dobrze zrobią? U nas zadziałało. Zobaczysz wszystko będzie dobrze, jeszcze tylko parę dni i będziesz się zastanawiać gdzie te szwy były. Głowa do góry najgorsze za Wami. |
|
|
|
 |
Miła od Gucia
Admin merytoryczny

Pomogła: 11 razy Dołączyła: 03 Mar 2005 Posty: 21616 Skąd: Gorzów
|
Wysłany: Wto 07 Mar, 2006 17:56
|
|
|
| Ja mojej Gamie również po operacji smarowałam rivanolem, pięknie się goiło. Robiłam jej okłady gazik z rivanolem. Parę razy dziennie. Teraz rivanol już można dostać gotowy w buteleczce. |
_________________ 694 409 059
nasze.bassety@onet.pl |
|
|
|
 |
Daniel [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 05 Kwi, 2006 19:03
|
|
|
O operacji już zapomnieliśmy i teraz Anszunia i fiona spaceruja jak za dawnych lat.Wszystkim którzy nas wspierali,dziękujemy!
 |
|
|
|
 |
Miła od Gucia
Admin merytoryczny

Pomogła: 11 razy Dołączyła: 03 Mar 2005 Posty: 21616 Skąd: Gorzów
|
Wysłany: Sro 05 Kwi, 2006 20:31
|
|