Otwarty przez: Miła od Gucia Wto 28 Wrz, 2010 09:21 |
MANIA BASSETKA w Schron. w Poznaniu/adoptowana przez Gosię |
Autor |
Wiadomość |
MonikaP
|
Wysłany: Sro 10 Maj, 2006 14:48
|
|
|
Hm, napisałam odpowiedź już parę godzin temu i nie wiem, dlaczego zniknęła.
A więc:
Proszę Państwa ;-), proszę o zachowanie spokoju ;-).
Z Gosią jestem w kontakcie i już co nieco ustaliłyśmy. Bardzo proszę o nie wysyłanie "delegacji" do schroniska, bo można tym więcej zaszkodzić niż pomóc. Jedyne, o co mogę prosić to trzymanie kciuków i nie rozdmuchiwanie całej sprawy :-). |
|
|
|
 |
Hubertus
Pomógł: 1 raz Dołączył: 30 Mar 2005 Posty: 1066 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Sro 10 Maj, 2006 14:54
|
|
|
No właśnie zauważyłem, że pare postów znikneło w czasoprzestrzeni
W takim razie zapytam jeszcze raz - czy miałąby zaszkodzić wizyta w schronisku?? Bo tego kompletnie nie rozumiem. Że jak będzie brak zainteresowania to może oddadzą za darmo albo taniej czy jak? |
|
|
|
 |
gocha [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 10 Maj, 2006 15:07 schronisko
|
|
|
Tak Kochani,jestem w kontakcie z Panią Moniką.Jeżeli tylko nie znajdzie się właściciel suni,to zrobię wszystko,aby ją zaadoptować.Myślę,że p.Monika mi w tym pomoże.Teraz jednak pozostaje mi tylko spokojne czekanie.Rozmawiałam telefonicznie ze schroniskiem i jakiekolwiek decyzje zapadną dopiero jak pieska zbada waterynarz,więc nie dzisiaj.Będę Was informować na bieżąco ,co i jak.
Dziękuję wszystkim za zainteresowanie i proszę trzymajcie kciuki. |
|
|
|
 |
Bacha

|
Wysłany: Sro 10 Maj, 2006 15:09
|
|
|
Trzymamy mocno, Monika pozdrowienia!! |
|
|
|
 |
MonikaP
|
Wysłany: Sro 10 Maj, 2006 15:52
|
|
|
Dziękuję, Basiu :-).
Bardzo, bardzo proszę wszystkich o ostudzenie emocji ;-). Postaram się, żeby wszystko poszło dobrze, proszę, zostawcie to mnie :-). |
|
|
|
 |
joania [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 12 Maj, 2006 14:33
|
|
|
no i co z tą suczką |
|
|
|
 |
gocha [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 12 Maj, 2006 14:42 schronisko
|
|
|
Na razie nic nowego.Po niedzieli będzie weterynarz,więc będzie wiadomo,kiedy koniec kwarantanny.Muszę czekać. |
|
|
|
 |
Renata [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 12 Maj, 2006 15:17 Re: schronisko
|
|
|
Zycze Wam Gosiu powodzenia.Iaby sie wszystko dobrze zakonczylo |
|
|
|
 |
MonikaP
|
Wysłany: Pon 15 Maj, 2006 10:48
|
|
|
Chciałabym zapytać, czy ktoś z tego forum dzwonił w ostatnich dniach do schroniska w sprawie bassetki? |
|
|
|
 |
Mirka [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 15 Maj, 2006 12:20
|
|
|
Gocha czy cos słychać w sprawie adopcji |
|
|
|
 |
gocha [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 15 Maj, 2006 12:27 basset w schronisku
|
|
|
Jeżeli chodzi o adopcję,to nie ma wielkich zmian.Sunia czeka na sterylizację,więc ja też muszę czekać.
Jednak jest mi BARDZO PRZYKRO,że ktoś poza moimi plecami próbuje "wyrwać" sunię.
Jestem jednak dobrej myśli. |
|
|
|
 |
Mirka [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 15 Maj, 2006 13:15
|
|
|
Wierzę ze Monika nie pozwoli na to zeby ktoś podstepnie Cię ubiegł ........ |
|
|
|
 |
gocha [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 16 Maj, 2006 13:08 bassetka
|
|
|
Niestety sprawa adopcji się przeciąga.Sunia ma dużą przepuklinę,więc czekają ją dwie operacje.Niestety stan jej zdrowia i kondycja na ten moment
wykluczają jakiekolwiek zabiegi.Poza tym nie wiadomo jakie skutki zdrowotne będzie miała przepuklina.Muszę więc czekać,aż jej stan się poprawi,a wtedy będzie wiadomo,kiedy operacja ,koniec kwarantanny i ewentualna adopcja. |
|
|
|
 |
Mirka [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 16 Maj, 2006 13:43
|
|
|
Może sie mylę,ale czy w schronisku za kratami sunia szybciej wyzdrowieje niż w domu u kochajacych ją ludzi(czyt.Gosi) przeciez Gosia z całą pewnościa by zadbała o jej zdrowie,cos dziwnie ta sprawa wygląda :shock: :shock: |
|
|
|
 |
gocha [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 16 Maj, 2006 13:50 bassetka
|
|
|
Nie,nic nie jest dziwne.Po prostu sunia jest chora,a schronisko nie odda psa niezoperowanego ,nawet najlepszej osobie. |
|
|
|
 |
|