[pielęgnacja ciężarnej suczki] co mam zrobić??? |
Autor |
Wiadomość |
Hubertus
Pomógł: 1 raz Dołączył: 30 Mar 2005 Posty: 1066 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Wto 26 Cze, 2007 13:05
|
|
|
Z tego co wiem to Frontline może być używany w czasie ciąży.
Co do targania suczki na jakieś wycieczki, to chyba nie najlepszy pomysł. |
|
|
|
 |
Kindziora [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 26 Cze, 2007 14:42
|
|
|
Hubertus napisał/a: | Z tego co wiem to Frontline może być używany w czasie ciąży. |
Mozna go również stosować u kilkudniowych szczeniaczków, ponoć jest bezpieczny... ale ja osobiście raczej bym nie zaryzykowała. |
|
|
|
 |
Agata [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 26 Cze, 2007 15:02
|
|
|
Kindziora napisał/a: | Mozna go również stosować u kilkudniowych szczeniaczków, ponoć jest bezpieczny... ale ja osobiście raczej bym nie zaryzykowała. |
Ja również, nigdy bym u takich maluszków nie zastosowała.
Poza tym jeśli u kilkudniowych, to przecież one łażą po sobie, liżą się, a to straszna trucizna. |
|
|
|
 |
Hubertus
Pomógł: 1 raz Dołączył: 30 Mar 2005 Posty: 1066 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Wto 26 Cze, 2007 15:25
|
|
|
Ja akurat myślałem o Frontline w kapsułkach wkrapianym na kark, który wchłania się do organizmu - wtedy nie ma mowy o jakimkolwiek zlizywaniu |
|
|
|
 |
Kinga&Kefir [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 27 Cze, 2007 16:40
|
|
|
Przepraszam, a jak się dostaje do organizmu, to do mleka się nie przedostaje? Ja się na tym nie znam, ale dla mnie to lekko podejrzane :wink: |
|
|
|
 |
Łukasz [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 28 Cze, 2007 16:24
|
|
|
Ale ja mieszczkam w bloku i moja sunia sie poprostu meczy... caly czas sapie a jak z nia wyjde na dwor to do domu nie chce wrocic, wiec chcialem to zrobic dla jej dobra... |
|
|
|
 |
Kinga&Kefir [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 28 Cze, 2007 21:54
|
|
|
Łukaszu, ale my to rozumiemy!!! Tylko że chcąc zrobić przyszłej mamusi dobrze, zrobisz jej źle. Możesz doprowadzić do zagrożenia ciąży albo sprawić, że suka nie będzie chciała się zajmować potomstwem. Przez dobre chęci!!!
Wiesz co, lepiej kup jej wentylator, taki zwykły wiatrak. Ja wprawdzie w bloku nie mieszkam, ale mój pies w upały uwielbia sie rozkładać przed takim wiatraczkiem i się chłodzić. :wink: |
|
|
|
 |
|