aż się zalogowałam, (bo bywam tu niestety niezbyt często, ale to zmienię) i zamierzam pękać z dumy :wink: Fumfel przepiękny, zresztą tak samo jak Fanfan, Filip ich brat też wyjątkowej urody.
i pozdrawiam wszystkich miłośników bassetów od nestorki rodu Arki- Tofika i Fanaberii
chyba wypadłam z obiegu bo fotk nie umiem wstawić, ehh idę się doszkolić
udało się uff
Ostatnio zmieniony przez Asia i Basia Nie 26 Wrz, 2010 12:38, w całości zmieniany 1 raz
Śpieszę donieść, iż dzięki pomocy Bożenki Faniutek odnalazł miotowego brata .
Przedstawiamy - oto FUNFEL z Klubu XXL - emigrant obecnie swoją niewątpliwą urodą powalający litewskie bassetki :cool: :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Jak przystało na członka rodziny XXL i klona Fanfana..prezentuje się...ekhm..okazale . Nie możemy się doczekać rodzinnego spotkania!!
Hello
I'm Brunas' (Fumfel) owner We live in Lithuania. Brunas is Fanfan's brother Brunas lived in Marijampole for more than three years, but his owners had to move out and they have to find new owners for Brunas. So, they finded us We live in the small country near the Marijampole (it's not very far from Poland )
Brunas lives with us for a 8 months. He's very good dog Actually, I think, all bassets are great
We know Fanfan for some time, cause when we got Brunas, we tried to find his family photos. When I saw Fanfan, I thinked that's my dog And I were very suprised - it's not Brunas. It's Fanfan
If you are intrested, I'll send some links with Brunas
P.S. I can't write in Polish, but I understand a lot (by the way, thanks for compliments for Brunas ). So, I'm writing in English, I hope, you will understand me. I won't be very active in this forum because of the language, but I wanted to write about Brunas, cause I saw his photos. They are taken near our home
We will be at these dog shows (only in Lithuania, but, if we'll find some dog shows nearly Lithuania in Poland, we'll trie to get there )
Alytus (05 15), CAC
Kaunas (06 06), CAC
Moletai (06 20), CACIB,
Marijampole (06 20), CAC
Marijampole and Alytus are not very far from Poland, maybe someone of you are going there?
mam na imię Ewa i jestem hodowcą, mamą :wink: Bruna
Bardzo się cieszę, że się odezwałaś i że mogę zobaczyć Fumfla. Ostatnie foto Bruna dostałam jak był mały i widzę, że u Ciebie wyrósł na pięknego psa.
Dziękuję Ci Gabija_ , że dałaś Fumfelkowi dobry, kochający dom i że go wystawiasz. Do zobaczenie na wystawach, mam nadzieję, że sie spotkamy, bo bardzo chcę Cię poznać i oczywiście zobaczyć mojego Fumfla.
Gabija_ całuję Ciebie i Bruna pisz proszę co u Was słychać. Grzeczny jest :wink: bo jego siostra nie bardzo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum