Nasze Bassety Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Asia i Basia
Pią 24 Wrz, 2010 14:02
FANIO
Autor Wiadomość
Ewa i Tofik 

Wysłany: Wto 23 Mar, 2010 21:07   

aż się zalogowałam, (bo bywam tu niestety niezbyt często, ale to zmienię) i zamierzam pękać z dumy :wink: Fumfel przepiękny, zresztą tak samo jak Fanfan, Filip ich brat też wyjątkowej urody.

i pozdrawiam wszystkich miłośników bassetów od nestorki rodu Arki- Tofika i Fanaberii

chyba wypadłam z obiegu bo fotk nie umiem wstawić, ehh idę się doszkolić :oops:

udało się uff
Ostatnio zmieniony przez Asia i Basia Nie 26 Wrz, 2010 12:38, w całości zmieniany 1 raz  

Lutex 

Wysłany: Czw 25 Mar, 2010 13:07   

Funfel jest tako samo urokliwy jak Fanio :mrgreen:

Fanfan z rodziną
[Usunięty]

Wysłany: Czw 25 Mar, 2010 22:06   

:!:

Gabija_ 

Wysłany: Pią 23 Kwi, 2010 16:47   

Fanfan z rodziną napisał/a:
Śpieszę donieść, iż dzięki pomocy Bożenki Faniutek odnalazł miotowego brata :mrgreen: .
Przedstawiamy - oto FUNFEL z Klubu XXL - emigrant obecnie swoją niewątpliwą urodą powalający litewskie bassetki :cool: :wink:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Jak przystało na członka rodziny XXL i klona Fanfana..prezentuje się...ekhm..okazale :mrgreen: . Nie możemy się doczekać rodzinnego spotkania!!

Hello :)
I'm Brunas' (Fumfel) owner ;) We live in Lithuania. Brunas is Fanfan's brother ;) Brunas lived in Marijampole for more than three years, but his owners had to move out and they have to find new owners for Brunas. So, they finded us :) We live in the small country near the Marijampole (it's not very far from Poland ;) )
Brunas lives with us for a 8 months. He's very good dog :) Actually, I think, all bassets are great :)
We know Fanfan for some time, cause when we got Brunas, we tried to find his family photos. When I saw Fanfan, I thinked that's my dog :D And I were very suprised - it's not Brunas. It's Fanfan :)
If you are intrested, I'll send some links with Brunas ;)

P.S. I can't write in Polish, but I understand a lot (by the way, thanks for compliments for Brunas :) ). So, I'm writing in English, I hope, you will understand me. I won't be very active in this forum because of the language, but I wanted to write about Brunas, cause I saw his photos. They are taken near our home ;)

Batus 

Wysłany: Pią 23 Kwi, 2010 19:45   

Rozumiem po angielsku, ale nie umiem poprawnie odpowiedzieć, sorry :oops:

Nasz Batus jest bratem Fania, mówimy Wam hello :)

Fanfan z rodziną
[Usunięty]

Wysłany: Sob 24 Kwi, 2010 07:01   

:!:

Gabija_ 

Wysłany: Nie 25 Kwi, 2010 14:33   

We will be at these dog shows (only in Lithuania, but, if we'll find some dog shows nearly Lithuania in Poland, we'll trie to get there ;) )
Alytus (05 15), CAC
Kaunas (06 06), CAC
Moletai (06 20), CACIB,
Marijampole (06 20), CAC

Marijampole and Alytus are not very far from Poland, maybe someone of you are going there? :)

Ewa i Tofik 

Wysłany: Sro 05 Maj, 2010 22:32   

Witaj Gabija_

mam na imię Ewa i jestem hodowcą, mamą :wink: Bruna

Bardzo się cieszę, że się odezwałaś i że mogę zobaczyć Fumfla. Ostatnie foto Bruna dostałam jak był mały i widzę, że u Ciebie wyrósł na pięknego psa.
Dziękuję Ci Gabija_ , że dałaś Fumfelkowi dobry, kochający dom i że go wystawiasz. Do zobaczenie na wystawach, mam nadzieję, że sie spotkamy, bo bardzo chcę Cię poznać i oczywiście zobaczyć mojego Fumfla.

Gabija_ całuję Ciebie i Bruna pisz proszę co u Was słychać. Grzeczny jest :wink: bo jego siostra nie bardzo

Madziu dziękuję

Odpowiedz do tematu