Nasze Bassety Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jabluszko520
Pon 18 Mar, 2013 15:09
KROPKA do adopcji / adopcja przez Olę "Ola11"
Autor Wiadomość
jabluszko520 

Wysłany: Nie 17 Mar, 2013 17:42   

Śliczniutka nasza, :*

jabluszko520 

Wysłany: Nie 17 Mar, 2013 17:45   

O tak, tak koniecznie :razz:

dragonlady 

Wysłany: Nie 17 Mar, 2013 20:29   

ehhh Ja chyba nie mogę brać bassetów do dt - cieszę się że ma nowy kochający domek ale serducho pęka jak patrze na te zdjęcia .

madziaa 

Pomogła: 2 razy
Wysłany: Nie 17 Mar, 2013 22:45   

Kochani Kropeczka jest już bezpieczna w domku hmm ja też już wróciłam ale pozwólcie że opisze wszystko jutro dobrze hmm strasznie smutno w domku bez Niej. Jaffcia chodzi z Emi i szuka Kropki oj :(

Napisze tylko to najważniejsze
Dostałam !00 zł na Kropeczkę
- 50 zł czipowanie
- 15 zł smyczka dla Naszej Laseczki
- 35 zł roztrwoniłyśmy na rozpieszczanie laseczki, smaczki dla psiaków

Napisze może choć trochę bo należą Wam się kochani wyjaśnienia

Ola to bardzo ciepła kobietka, bardzo czule przyjęła kropeczkę tak jak sobie to wyobrażałam dopadła do pyszczka i wycałowała :) I choć bardzo pałałam to wiem, że dobrze się stało skoro Ola Ją tak przyjęła to rodzice wiem że będą Kropeczkę kochać bardzo mocno.
Ola przyjechała z synem był nasz wspaniały Wojtek dla Niego też wielkie ogromne dziękuje jesteś WYJĄTKOWY, mało kto by tak szybko podjął decyzję. Cieszę się, że się poznaliśmy

Bardzo dziękuje też tym kobietką które mnie najbardziej wspierały mam na myśli Bogusie i Gosiaczka dziękuje dziewczyny.

Dużo emocji dziś było hmm napisze jutro wybaczcie :(

ola11 

Wysłany: Nie 17 Mar, 2013 23:52   

dziękuję wszystkim za zaangażowanie ,za Kropeczkę za wszystko co dobrego wydarzyło się w dzisiejszym dniu. przede wszystkim podziękowania dla Wojtusia,który pilotował podróż dzięki temu dotarliśmy do celu.oczywiście Madziu szacunek i wdzięczność...Gosia:)))

dla wszystkich zaangażowanych niskie ukłony.

Kropeczka jest cudownym psiakiem

madziaa 

Wysłany: Pon 18 Mar, 2013 08:55   

hmm no to dziś dla odmiany spałam sama bo Jaffcia i Emi spały w koszyku gdzie dwie noce spała Kropeczka.
Jestem pod wrażeniem moich dziewczyn, że tak serdecznie przyjęły Kropeczkę i uwierzcie mi jak wróciłam bez Niej to długo siedziały i patrzyły na drzwi.

jabluszko520 

Wysłany: Pon 18 Mar, 2013 09:22   

Madzia, Luiza , bycie domkiem tymczasowym to trudna i odpowiedzialna sprawa... ja nie wiem czy bym się podjęła, po prostu za szybko się przywiązuję do zwierzaczków i widzę, że ty też :razz: No dziewczyny dałyście radę, super, Kropeczka pewnie smacznie sobie spała? Olu napisz nam jak pierwsza noc minęła? Gdybyś nie umiała wstawiać zdjęć to pisz, pomożemy.

madziaa 

Wysłany: Pon 18 Mar, 2013 09:42   

dokładnie Ola wie, że jak coś ma pisać zawsze chętnie pomogę. Tak samo gdyby kiedyś było coś potrzebne Kropeczce to ma śmiało do mnie dzwonić.
Bycie domkiem tymczasowym dla psiaka to na prawdę ogromnie trudna sprawa, mnóstwo emocji człowiekiem targa ale nie żałuje i gdyby była jeszcze kiedyś taka potrzeba to Gosiaczek namiary do mnie masz. Po mino tego że to szalenie trudne to radość z faktu że pomogło się cierpiącemu i zagubionemu psiakowi jest bezcenna. Nie było łatwo zabrać mi Kropeczkę ale na szczęście się udało i Bóg mi świadkiem, że kiedyś Ją odwiedzę. Od początku jak się tylko pokazało ogłoszenie o adopcji Kropki wiedziałam, że będzie mi wyjątkowo bliska, nie umiałam sobie wytłumaczyć dlaczego ale widać los miał swój zamysł :) dał mi to szczęście bym mogła spędzić z Nią 3 cudne dni, wiem dzięki niej że moje dziewczyny są mądre i rozumieją jak Im tłumacze, że trzeba pomóc. Bo przyjęły Kropkę jak swoją :)

Kropeczka to na prawdę magiczna i cudna sunia kradnie serce jak ją tylko człowiek pierwszy raz zobaczy. Toruń zawsze będzie Ją bardzo Kochał tak ja jak i moja rodzina (rodzice i bracia), Ona za miłość i ciepło odpłaci się wiernością i dozgonną miłością.

Cieszę się, że znalazła kochający domek, Ola jest ciepłą wesołą kobietką czuje, że dadzą Kropeczce szczęście i miłość, że skarb znalazł swoje miejsce

Marynia 

Pomogła: 1 raz
Wysłany: Pon 18 Mar, 2013 13:20   

madziaa napisał/a:

Jestem pod wrażeniem moich dziewczyn, że tak serdecznie przyjęły Kropeczkę i uwierzcie mi jak wróciłam bez Niej to długo siedziały i patrzyły na drzwi.

Mówi się "jaki Pan taki kram",jak się ma taką Panią to i nie dziwota,że piesy też takie są,cała Wasza trójca ma wielkie serducha,buziaczki dla Was :lol:

madziaa 

Wysłany: Pon 18 Mar, 2013 13:28   

:oops: dziękuje jedno jest pewne już zawsze Kropeczka będzie z nami, kocham Ją i tak już zostanie

jabluszko520 

Wysłany: Pon 18 Mar, 2013 15:09   

Kropka zostaje przeniesiona do Zakończonych adopcji.
:grin:

I dalej o KROPCE / obecnie ZUZI

możemy poczytać w temacie

ZUZA u Oli

zapraszamy :lol:
Ostatnio zmieniony przez Miła od Gucia Wto 19 Mar, 2013 23:17, w całości zmieniany 1 raz  

Miła od Gucia 
Admin merytoryczny

Pomogła: 11 razy
Wysłany: Wto 19 Mar, 2013 23:24   

Kończąc adopcję Kropeczki

Gosia "jabluszko520"
dzięki za koordynację całej procedury, Ty wiesz najlepiej ile spraw z tym związanych załatwiałaś.
Dzięki, wielkie dzięki
pierwsza pełna adopcja Gosi zakończona.
Gosia wniosła wiele nowych swoich pomysłów, wiele cennych spostrzeżeń i uwag - jednym słowem - świetnie :lol:

julkarem 
Użytkownik nieaktywny

Pomogła: 1 raz
Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Sro 20 Mar, 2013 08:45   

Miła od Gucia napisał/a:
Kończąc adopcję Kropeczki

Gosia "jabluszko520"
dzięki za koordynację całej procedury, Ty wiesz najlepiej ile spraw z tym związanych załatwiałaś.
Dzięki, wielkie dzięki
pierwsza pełna adopcja Gosi zakończona.
Gosia wniosła wiele nowych swoich pomysłów, wiele cennych spostrzeżeń i uwag - jednym słowem - świetnie :lol:

to chyba powinien ukazać się znaczek "Wspieram bassety" a jest go brak

madziaa 

Wysłany: Sro 20 Mar, 2013 08:50   

popieram :)
Wiem ile to telefonów i ile zachodu z adopcjami także myślę, że należy się Gosiaczkowi znaczek

Miła od Gucia 
Admin merytoryczny

Pomogła: 11 razy
Wysłany: Sro 20 Mar, 2013 09:03   

julkarem napisał/a:

to chyba powinien ukazać się znaczek "Wspieram bassety" a jest go brak

Anita, dzięki, dzięki za spostrzegawczość :lol:
Gosia od dawana wspiera konto, jak to się stało, że Jej znaczka nie przypięłam - ????? :oops:
a sama się nie upomniała. Gosia - :cry:

Kochani, zgłaszajcie tego typu moje niedociągnięcia - ja będę wręcz wdzięczna za to.

Trochę tego jest do ogarnięcia, i niektóre rzeczy mogą mi umknąć, stąd jestem otwarta na uwagi.

Odpowiedz do tematu