Przesunięty przez: Asia i Basia Pią 24 Wrz, 2010 14:02 |
NELKA, RYCHU (TM) i ELZA w nowym domu u Ani "luluamelu& |
Autor |
Wiadomość |
jabluszko520

|
|
|
|
 |
marzanna67999

|
Wysłany: Pon 24 Mar, 2014 22:02
|
|
|
no właśnie chcemy fotek !!!!!!!! |
_________________ Marzanna, Jacek i Agatka
 |
|
|
|
 |
luluamelu

|
Wysłany: Pią 28 Mar, 2014 11:56
|
|
|
zara!! :x ....tylko se wgram!!
A wiesci najnowsze ...schudłysmy jakies 7 kilogramów,tzn Elza schudła czego jej zazdraszam ogromnie,bo ja sie mojego tluszczyku to pozbede chyba wtedy jak mnie wytopia na patelni....za duzo smakołyków dookoła,tu pączuszki ,tam czekoladuszki,ciasteczuszka ,coca/coluszki i inne pysznosci...szyneczuszki,parowuszki,kiełbasiuszki....mniammmmmm....moze kiedys schudne...ale to kiedys....
...stawy wracaja do normy ,zasuwa baba na spacerach jak złoto,trzyma sie nogi,smyczy nie trzeba ,/w przeciwienstwie do Nelki ,ktora bez smyczy gluchnie kompletnie,zawijajac po drodze wszelkie smieciuchy i resztki,oraz tarza sie w jakis zdechlakach typu kret,mysza,zaba/...W domu zas mam kolekcje piłek wszelakich,ktore musze Elzie rzucac,popychac noga,zabierac i oddawac,ot takie Elzowe odstresowywacze....a teraz uwaga,wgrywam zdjecia... |
_________________ "Kiedy inni przyjaciele odchodza,Twoj pies jest zawsze przy Tobie" |
|
|
|
 |
luluamelu

|
Wysłany: Pią 28 Mar, 2014 12:40
|
|
|
Sluchajta,dobre ludzie....co sie z tym imageshackiem porobilo,bo mnie juz rece opadly...nic na nim teraz zrobic nie moge...no,chyba ze cos pochrzaniłam...dajcie mi rade jakaś albo inny jakis sposób na zamieszczenie zdjec.... :~ |
_________________ "Kiedy inni przyjaciele odchodza,Twoj pies jest zawsze przy Tobie" |
|
|
|
 |
luluamelu

|
Wysłany: Pią 28 Mar, 2014 13:01
|
|
|
przy pomocy fotosika zdziałalam cosik.... :grin: :grin: :grin:
to ja mila od gucia się porządziłam :lol: |
Ostatnio zmieniony przez Miła od Gucia Pią 28 Mar, 2014 14:22, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
luluamelu

|
Wysłany: Pią 28 Mar, 2014 13:02
|
|
|
jak klikniecie na te male zdjatka to sie powiekszą |
|
|
|
 |
Miła od Gucia
Admin merytoryczny

Pomogła: 11 razy Dołączyła: 03 Mar 2005 Posty: 21611 Skąd: Gorzów
|
Wysłany: Pią 28 Mar, 2014 14:23
|
|
|
już Ci wszystko poprawiłam
co za cudne zdjęcia, grzech nie obejrzeć w pełnej krasie
ale cudny piesior
Nelką !!! dupskiem do ciotek i wujków /?? |
_________________ 694 409 059
nasze.bassety@onet.pl |
|
|
|
 |
Marynia

Pomogła: 1 raz Dołączyła: 30 Paź 2009 Posty: 2459 Skąd: Głubczyce
|
Wysłany: Pią 28 Mar, 2014 17:14
|
|
|
Elza jest przecudna,Nelka ma śliczny zadek |
|
 |
jabluszko520

|
Wysłany: Pią 28 Mar, 2014 18:50
|
|
|
Piękne zdjęcia i piękny pies! kocham owczarki ♥♥♥
p.s. image jest płatny.,masz 30 dni testu a potem musisz płacić |
_________________ Nie kupuj, adoptuj.
http://forum.bassety.net/viewtopic.php?t=5027
 |
|
|
|
 |
Joasika

Pomogła: 2 razy Dołączyła: 10 Paź 2009 Posty: 5043 Skąd: Syrynia
|
Wysłany: Pią 28 Mar, 2014 21:25
|
|
|
Śliczna baba
A te uświntuszone łapy, to miód na moje zbolałe serce i zszarpane nerwy :wink: |
_________________ Joasika i jej baby kolorowe
 |
|
|
|
 |
luluamelu

|
Wysłany: Sob 29 Mar, 2014 00:20
|
|
|
Bogusiu ,dziekuje za poprawki !!! :wink:
Te brudne łapska to od takiego stawku.Kiedys nawet/a ze cztery lata temu/ łapalam tam karasie,traszki,zaby i zaskronce ...w celach pogladowych,coby dzieciom pokazac ,a potem wracaly te zwierzatka do stawu...a teraz wysycha,bo sniegu i deszczu nie ma prawie wcale,no ale na dnie samym jakas wodna breja była i sie pies musial oczywiscie napić,właząc w blotko...no,ale co tam....jak sie błotko wysuszy,to sie z łapek wykruszy a Nelka doopke wystawia ,bo piłeczka jest ,wiec trzeba sie zainteresowac,chociazby sie aportowac nie chciało wcale.... ot,tak,pro forma... :wink: :wink:
AHAAAA.....no,to juz image sie za zarabianie wziąl...no,trudno....dzieki za informacje! |
|
|
|
 |
Magdaa

|
Wysłany: Sob 29 Mar, 2014 17:36
|
|
|
Długo zastanawiałam się nad owczarkiem , miałam kiedyś ,ale wtedy mieszkałam gdzie indziej i warunki były lepsze.Zdecydowaliśmy się na basseta i była to dobra decyzja, jednak miło się patrzy na taki śliczny duet ! |
_________________ BASCO, tylko tak straszy
 |
|
|
|
 |
gkoti
www.leniuch.com

Pomogła: 1 raz Dołączyła: 31 Sie 2006 Posty: 4793 Skąd: Malbork/Luton
|
Wysłany: Nie 30 Mar, 2014 16:57
|
|
|
Dziewczyny są prześliczne, duecik extra a doopencje piesiowe uwielbiam oglądać, więcej dawaj tutaj |
_________________ www.leniuch.com - to na razie stronka tylko Leniuszka
 |
|
|
|
 |
luluamelu

|
Wysłany: Nie 30 Mar, 2014 20:05
|
|
|
dam,dam...tylko teraz mam mały problem....zmieniałam meble i tak sobie posprzatałam ze gdzies sobie aparat fotograficzny dobrze schowałam az za dobrze....no,i musze znalezc...bo telefonem wprawdzie dobrze sie robi ale potem sie okazuje ,ze to jednak nie to... |
|
|
|
 |
Miła od Gucia
Admin merytoryczny

Pomogła: 11 razy Dołączyła: 03 Mar 2005 Posty: 21611 Skąd: Gorzów
|
Wysłany: Nie 30 Mar, 2014 20:27
|
|
|
Aniu, a zdjęcia jak będziesz miała, ślij mi na e-maila albo Gosieńce "jabluszko" my Ci wstawimy przez nasz serwer, to nigdy nie zginą. Nie krępuj się :lol: |
_________________ 694 409 059
nasze.bassety@onet.pl |
|
|
|
 |
|