Moja Gajca tyż siwieje :sad: .Jak ją Marek przywiózł to pysio takie do Besty miała podobne,czarne było czarne,brązowe brązowe a białe białe.A teraz kolorki wyblakły wszystkie sie zlewają i takie siwiutkie się robią.Biale są nie tylko rzęsy ale nawet sierść na uszach i grzbiecie ma coraz więcej białych włosków.Jak tak na nia patrzę to baaardzo się postarzała :sad: .
_________________ ...na zawsze stajesz się odpowiedzialny za to,co oswoiłeś....
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 31 Sie 2006 Posty: 4793 Skąd: Malbork/Luton
Wysłany: Nie 19 Lut, 2012 18:30
Ojej, taki smętny temat...mój Leniuszek 6,5 roku, a też siwieje i stał się wolniejszy, baaardziej leniwy. Staram się go rozruszać, Blaneczka skutecznie też to robi czasami, jak się bawią, albo kłócą- co się zdarza, bo jej wolno wszystko- on nie reaguje, a jemu nie wolno nic- bo to ona królowa :wink: mam tylko nadzieję, że zdrówko będzie mu dopisywać jak najdłużej, staram się o to bardzo dbać :wink:
_________________ www.leniuch.com - to na razie stronka tylko Leniuszka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum