Nasze Bassety Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Miła od Gucia
Nie 13 Sty, 2013 21:39
TOFFIK 4-letni basset, pilnie potrzebny stały domek / U LENY
Autor Wiadomość
madziaa 

Pomogła: 2 razy
Wysłany: Pon 17 Gru, 2012 13:16   

cudownie Madzia i Faflun i widzisz faktycznie Cię odnalazł tak długo rozrabiał ażeby nikt Go nie chciał tylko Jego kochana Madziulka. Ja też mam tricolorek ale Twój Tofficzek jest cudny, to zdanie moje i moich kolegów z pracy. Cudownie że się odnaleźliście zasłużył sobie na swój kochany, ciepły, pełen miłości dom i na swoją Madzie też zasłużył

lena:) 

Wysłany: Pon 17 Gru, 2012 13:44   

:D madziula jesteś kochana :)
i mnie nauczyłaś, więc wrzucam fotki już bezpośrednio tutaj ;-)

Toffi w pełnej krasie :-) z odrobiną ślinki na uchu, ale tylko za odrobiną. prawie nie widać. a zresztą.. to wcale nie jest ślinka, tylko jakiś śnieżek i tyle :P się pańcia czepia no..

Tofik - pies policyjny :lol: (nawet nie wiecie ile osób się mnie pyta, czy szkolę psy policyjne :lol: albo mówią, że Tofik pewnie tropi narkotyki :D odpowiadam, że tak, jest świetnym tropicielem, ale ciasteczek w kuchni :mrgreen: )

i biegać też potrafi, a jakże! i wcale nic mu przy tym nie 'faluje'! no nic a nic! :D

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Marynia 

Pomogła: 1 raz
Wysłany: Pon 17 Gru, 2012 13:45   

Swój swego zawsze znajdzie,a Toffik jest cudny,dobra z Ciebie dziewczyna Madziu :mrgreen:

jabluszko520 

Wysłany: Pon 17 Gru, 2012 13:58   

No to tyle na temat. :mrgreen:
A ciebie Lena-Magda teraz zapraszamy tutaj, prawda dziewczyny? http://forum.bassety.net/viewforum.php?f=34

Miła od Gucia 
Admin merytoryczny

Pomogła: 11 razy
Wysłany: Pon 17 Gru, 2012 14:58   

bardzo, bardzo się cieszę
gdybyś bliżej mieszkała uściskałabym Ciebie Madziu i Tofika.

cudowne wieści :lol:
:lol:

Lacota 

Wysłany: Pon 17 Gru, 2012 16:59   

Piękne zakończenie. Jednak basset, to basset takiemu zwierzęciu nie sposób się oprzeć. Lena dziękuję, nawet nie wiesz jak Was dopingowałam .A Tobie Tofiku życzę już tylko spokojnych, beztroskich dni, u boku Człowieka, który pokochał Cię takim jakim jesteś :smile: Wiem, że zasługujesz na wszystko co najlepsze na świecie i dlatego los Cię tak hojnie obdarował Leną. Lena teraz do Ciebie, jeśli kiedykolwiek będziecie czegoś potrzebować daj znaka, ja bassetom nie odmawiam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: więc wal śmiało.

madziaa 

Wysłany: Pon 17 Gru, 2012 17:53   

na zakończenie podpisuje się pod słowami koleżanki, ja też jestem zawsze gotowa pomóc

moni 

Wysłany: Pon 17 Gru, 2012 19:26   

Od samego początku miałam przeczucie ze tak to się zakończy :lol: :lol: Lenka jesteś wielka, Toficzku przyjmij łapę od Banana"agresora" :lol: :lol: :lol:

Lacota 

Wysłany: Pon 17 Gru, 2012 19:41   

A ciekawe, czy jest gdzieś Ktoś, kto szuka drogi do domu. Bassecie zapraszam, Jeśli Ci w życiu smutno i źle zapraszam do nas. Tęsknimy :cry: :cry: :cry: Śmierdziuszku mój

madziaa 

Wysłany: Pon 17 Gru, 2012 19:52   

ooooo boże kochany uwielbiam czytać Twoje wpisy hmm widzicie jak się znajdzie jakieś biedactwo to wiemy kto będzie przytulał, kochał. Doczekasz się kochana doczekasz tak jak i Madziulka na Toffika

Lacota 

Wysłany: Pon 17 Gru, 2012 20:03   

Dzięki Madzia. Ja też wierzę, że się doczekam swojej Baśki ( to moja osobista pieszczota wobec basseta). Lenka szczęściara może się już wtulać w swoje ,,prywatne cielsko" a ja muszę czekać. I poczekam, ale z drugiej strony czasu szkoda. Takiej miłości jaką daje basset, nie daje nikt. Kocham w nich wszystko. Każdą kropkę na Ich ciele, poprzez zapach, maniery, a najbardziej to jak leży basset a obok skóra basseta. Kocham na zabój. No i kto mi zabroni :mrgreen: Toffiku - Faflunku mój słodki przytulam raz jeszcze.

gkoti 
www.leniuch.com

Pomogła: 1 raz
Wysłany: Pon 17 Gru, 2012 22:28   

Toffik jest śliczny, cudowny, a Ty Madzia- Lena jesteś ....wyściskałabym cię i tyle :wink:

P.S. Kochamy te nasze fafluny, ale nawet nie wyobrażacie sobie co niektórzy- bez obrazy oczywiście :mrgreen: , jak kocha sie dwa fafluny, i to jednocześnie :mrgreen: rąk brak, to i nogi idą w ruch, hihi

Wysłany: Pon 17 Gru, 2012 22:40   

proszę mi tu nic nie pisać "na zakończenie"!! na jakie zakończenie??? Telenowela trwa! :D i trwać będzie dłuuuugo, jak to telenowela ;-) ja się z Wami nie żegnam, nawet nie wiecie jak się ciesze, ze jesteście :D jakbyście kiedykolwiek były w warszawoe/okolicach - zapraszam!!!!!
Lacota, wyślę Ci Tofika w paczce, jak się w czymś wytarza :P hehehe, nie no, oczywiście żartuję, przecież śmierdziuszki lubią tylko miłe i aromatyczne zapachy ;P
Lacota, znajdzie się (Cię!) i to szybciej niż myślisz! nic się nie martw! sama zobaczysz!
Buziole!!!!!

Wysłany: Pon 17 Gru, 2012 22:44   

jeszcze jedno.. wiem, ze nie w tym dziale pewnie, ale tak tylko spytam. bo wiem, że jest jakiś 'bazarek' na rzecz bassetów - ale czy tylko 'bassecie' rzeczy się sprzedaje? czy takie niezwiązane z tematem też? Bo ja bym mogła jakieś kolczyki z wełny czesankowej (filcu) robić, tyle, że chwilowo cierpię na brak czasu.. no ale w styczniu coś bym tam mogła 'ukulać' ;-) na razie cośniecoś na to konto wpłaciłam.. nie wiem kiedy ja się Wam odwdzięczę za to wszystko... za tą paczkę mikołajkową dla Tofika, za posłanko i szelki... no za wszystko po prostu... :oops:

Wysłany: Pon 17 Gru, 2012 22:50   

i dobranoc wszystkim!
idę na spacer i spaaać, bo mnie już jakieś choróbsko bierze :(

Odpowiedz do tematu