Przesunięty przez: Asia i Basia Nie 26 Wrz, 2010 13:41 |
O BAZYLKU... |
Autor |
Wiadomość |
atka__ [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 01 Lip, 2005 08:23
|
|
|
Kasiu nie pomyslałam ....(przypadłośc ma czesta :lol: )...następne będa bez kręcenia ...hihihih ...ale nie wiedziałam ,ze takie wielkie wyjdą :? ) |
|
|
|
 |
joania [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 01 Lip, 2005 19:02
|
|
|
ale piękny chłopak z niego wyrósł,prawdziwy kawaler,no może kawalerek :wink: :wink: :wink: , oj będą się młodsze dziewczyny za nim oglądały(chodzi o bassetki dziewczyny)
Czy będę mogła ucałować w sam czubek nosa bo ma fajowy nos :lol:
I plis zrób jakieś mniejsze zdjęcia |
|
|
|
 |
Krzysiek
Admin

|
Wysłany: Pią 01 Lip, 2005 19:26
|
|
|
Nie wiem czy Wam się to będzie podobało ale pozwoliłem sobie przerzucić fotki na serwer forum i zmniejszyć, żeby dało się je normalnie oglądać.
Krzysiek. |
|
|
|
 |
Miła od Gucia
Admin merytoryczny

Pomogła: 11 razy Dołączyła: 03 Mar 2005 Posty: 21611 Skąd: Gorzów
|
Wysłany: Pią 01 Lip, 2005 20:27
|
|
|
Pewnie, że się podoba, bo ja też musiałam przesuwać ekran, żeby zobaczyć, a co w całości to w całości, bo jak od ogona doszłam do głowy to zapomniałam, co widziałam, ha ha. |
_________________ 694 409 059
nasze.bassety@onet.pl |
|
|
|
 |
joania [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 01 Lip, 2005 20:47
|
|
|
on wygląda jak męska Korina , tak samo umaszczony :wink: |
|
|
|
 |
atka__ [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 01 Lip, 2005 21:48
|
|
|
Joaniu gdyby moje "słoniątko" umiało mówic ..to by mówiło "całuj mnie całuj ...głaszcz mnie głaszcz" :wink: ...wniosek jeden ...całować możesz ile chcesz ....Krzysztof ...dziękuje za poprawkę ...jest znacznie lepiej .... :thx |
|
|
|
 |
atka__ [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 03 Lip, 2005 12:56
|
|
|
:thx a mój Bazylcio skończył dzis 4 miesiące!!!!!!!..... :lol: |
|
|
|
 |
Miła od Gucia
Admin merytoryczny

Pomogła: 11 razy Dołączyła: 03 Mar 2005 Posty: 21611 Skąd: Gorzów
|
Wysłany: Nie 03 Lip, 2005 17:54
|
|
|
To już kawał chłopaka z niego, proszę go od nas uściskać i niech zdrowo rośnie. |
_________________ 694 409 059
nasze.bassety@onet.pl |
|
|
|
 |
atka__ [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 04 Lip, 2005 09:52
|
|
|
Oczywiście ,ze go uściskałam ...Bazylcio serdecznie dziękuje....my też |
|
|
|
 |
Arleta [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 13 Lip, 2005 07:02
|
|
|
Bazylek jest cudowny - mały figlarny rozrabiaka a jaki mam apetyt - a jak pieknie szczekał swoim "męskim" głosem :lol: na zlocie.
To ze jest sympatykiem wszstkich przełożyo sie na jego wygraną - MISTER ZLOTU - BRAVO |
|
|
|
 |
atka__ [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 18 Lip, 2005 12:17
|
|
|
Arletko dziękujemy ...widocznie taki pięknioch jak i Twoja Korncia Miss zlotu hihihi..Gratulacje :thx
Ciesze sie ze nasz Bazylcio ...miał okazje pobawic sie z tyloma kolegami i kolezankami :wink:,niejednemu wprost z miski zjadał i pozbawiał kumpla jedzenia, lub wody , ale wyrozumiałasc włascicieli tych psiaków była wielka i po uszach nie dostał . Co do uszu to sama nigdy mu nie mierzyłam, a tu masz dowiedziałam sie ile mają one cm 25,5, no i chłopak wygrał ....bo nie miał żadnej konkurencji...był jedyny w tym wieku hihihihihihi inaczej mówiąc fartnęło sie "słoniątku" Poznał równiez swojego braciszka przyrodniego...ciut starszego od siebie, ale ja niestety nie pamietam jak sie wabił i skąd przyjechał :cry: ,poznał również swojego bliźniaka"blondaska"Alfreda :thx . Trafiła mu sie również kąpiel , taka lekko nieprzewidziana ,widocznie pozazdrościł "Otylce", która prawie nie wysychała i zbierała wszystkie patyki, czasem to i nawet wielkie patole :wink:. My mielismy okazje popatrzec na inne basseciaki.. :thx popytać o to jak najlepiej dbać o pieska...ogólnie super.
Wspomnienia pozostaną na baaardzo długo i bardzo fajnie .
Teraz nasz Bazyl jest na etapie gubienia następnych zebów, wypadają mu jeden za drugim , ogólnie jest wesoły i rozbrykany i mimo ,ze mleka może nie powinien ...oddałby swoją piłeczke, za to by do karmy dodac mleczka ,a wtedy z miski znika cała jej zawartość :!: i rosnie, rosnie, rosnie i coraz cieższy i cięższy
Na koniec fotka Korinki i Bazylka MISS-siaków...(.bedzie kiedyś teraz póki co brak) :cry:
Pozdrawiamy wszystkich razem i każdego z osobna ... :!: :!: :!: |
|
|
|
 |
atka__ [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 25 Lip, 2005 07:44
|
|
|
Czyżby "pierwsze koty za płoty"??. Konkretnie chodzi o to, że moje"słoniątko"jak wstaje to juz jego pierwszą czynnoscią nie jest długie siiiik uffff tylko zdąże go pogilgotać gili gili gili :wink:, potem sie ubrać i dopiero z nim wyjść..... i na dworku dopiero jest siiiiiik . Tak wiec mój chłoptaś dorasta chiba, choć w ciągu dnia jeszcze nie jest tak rewelacyjnie jak bym chciała :wink: ,lecz duzo lepiej :!:
Bazylo ma swoich ulubionych kolegów, z którymi potrafi bawic sie godzinami . Ostatnio poznał nowego kumpla buldoga farncuskiego Tytusa, na którego pani mówi Tyfus , tez szczeniaczek oj bawia sie i bawia ,a ja i Pani Tyfusa sobie plotkujemy ...o psach oczywista :lol:.
Na podwórku sa chłopcy do których Bazylcio po prostu gna....bo wie że będzie zaraz mizianie i gilanie i nigdy sie nie myli....echhhhh taki to ma dobrze tylko miziają i miziają :thx , upssss i jeszcze jedno ..nauczyliśmy go z Ernim "siad"...to dla nas duuuzy wyczyn hehehehe
Pozdrowionka :thx :thx :thx |
|
|
|
 |
atka__ [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 11 Sie, 2005 08:56
|
|
|
:cry: mój Bazylcio zdaje sie ma jakis problem z "sisi"...wczoraj w nocy mnie tak wystraszył, że jej ...i pół nocy nie przespałam. Sylwek dzwonił w nocy do naszego weterynarza. Dzie ide z nim niech go zobaczy. |
|
|
|
 |
joania [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 11 Sie, 2005 09:00
|
|
|
a co się stało?, moze się troszeczkę przeziębił na tej wyprawie , w sumie zimno było brzuszek goły więc o przeziębienie nie trudno. :cry: |
|
|
|
 |
atka__ [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 11 Sie, 2005 10:30
|
|
|
Wczoraj zobaczyłam ,że z "sisi" :wink: leci jakas wydzielina ...wieczorem poleciała krew ...weterynarz dał nam maść ..smarowanko dwa razy dziennie...mowi, że to nadzerka..maść powinna pomóc .. |
|
|
|
 |
|