Nasze Bassety Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
Pomysł
Autor Wiadomość
Krzyś i Aga 

Wysłany: Pią 10 Wrz, 2010 08:36   

Już jest zaczęte http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/Nasze-Bassety/116742511715045?v=wall&ref=sgm

Asia i Basia 
Figa & Co.

Pomogła: 9 razy
Wysłany: Pią 10 Wrz, 2010 08:39   

W zkladce Info podaj telefony z kierunkiem dla "zagranicznych" ;)

Krzyś i Aga 

Wysłany: Pią 10 Wrz, 2010 08:46   

Ano masz rację, dzięki ;)

joannalatusek 

Wysłany: Pią 10 Wrz, 2010 11:49   

Można umieścić też zdjęcia Basetów co znalazły już dom

Krzyś i Aga 

Wysłany: Pią 10 Wrz, 2010 12:01   

To będzie wyglądało tak, będziemy umieszczać te zdjęcia i i informacje na które jest zgoda właścicieli, żeby nie było niepotrzebnych nieporozumień. Oczywiście jak tylko Toni czy Apart będą już szczęśliwi to poinformujemy również o tym na facebooku. I tak muszę jeszcze napisać do Grzegorza o pozwolenie na te zdjęcia zlotowe, bo zamieściłem w sumie bez jego zgody, jak tylko wrócę z pracy napiszę mu PW. I to będzie tak, każdy może tam dodawać swoje fotki, że swoimi szczęściami. Każdy będzie mógł brać czynny udział w dyskusjach jedna już jest rozpoczęta (można dodać swoją liczę na pomysły) Każdy też może napisać do nas o wstawienie na facebooku linka do swojej stronki z hodowlą, taki przywilej dla użytkowników naszego forum. Pozdrawiam.

Miła od Gucia 
Admin merytoryczny

Pomogła: 11 razy
Wysłany: Pią 10 Wrz, 2010 12:16   

Krzyś i Aga napisał/a:
To będzie wyglądało tak, będziemy umieszczać te zdjęcia i i informacje na które jest zgoda właścicieli

I tak muszę jeszcze napisać do Grzegorza o pozwolenie na te zdjęcia zlotowe, bo zamieściłem w sumie bez jego zgody,

każdy może tam dodawać swoje fotki, że swoimi szczęściami. Każdy będzie mógł brać czynny udział w dyskusjach

Każdy też może napisać do nas o wstawienie na facebooku linka do swojej stronki z hodowlą, taki przywilej dla użytkowników naszego forum. Pozdrawiam.

acha, to bardzo dobrze :lol:

Batus 

Wysłany: Pią 10 Wrz, 2010 21:22   

No to ja już nic nowego nie dodam ;)
Zapraszamy wszystkich chętnych do udziału w profilu facebook naszego forum.
Główny cel to pokazać adopcje i w fajny sposób scharakteryzować rasę, może znajdziemy nowych basseciarzy w sieci, zobaczymy :)
Wszelkie (czy może - nasze) posty czy fotografie znajdujące się na forum nie będą przenoszone (!), co najwyżej wspólne foto ze zlotu za zgodą właścicieli. Chciałabym, żeby to było jasne...

Asia i Basia 
Figa & Co.

Pomogła: 9 razy
Wysłany: Sob 11 Wrz, 2010 10:10   

To dobrze, bo tym sie najwiecej martwilam.

Grzegorz
[Usunięty]

Wysłany: Sob 11 Wrz, 2010 16:38   

Krzyś i Aga napisał/a:
To będzie wyglądało tak, będziemy umieszczać te zdjęcia i i informacje na które jest zgoda właścicieli, żeby nie było niepotrzebnych nieporozumień. Oczywiście jak tylko Toni czy Apart będą już szczęśliwi to poinformujemy również o tym na facebooku. I tak muszę jeszcze napisać do Grzegorza o pozwolenie na te zdjęcia zlotowe, bo zamieściłem w sumie bez jego zgody, jak tylko wrócę z pracy napiszę mu PW. I to będzie tak, każdy może tam dodawać swoje fotki, że swoimi szczęściami. Każdy będzie mógł brać czynny udział w dyskusjach jedna już jest rozpoczęta (można dodać swoją liczę na pomysły) Każdy też może napisać do nas o wstawienie na facebooku linka do swojej stronki z hodowlą, taki przywilej dla użytkowników naszego forum. Pozdrawiam.

O tą zgodę to musisz się zgłosić do wszystkich użytkowników Forum , bo ich zdjęcia - autorstwa nie pomnę- również umieściłeś , prócz moich ! Zr ob to do wszystkich - taka moja propozycja...

Krzyś i Aga 

Wysłany: Sob 11 Wrz, 2010 17:23   

Dobra, sprawdzę kogo jakie jest dokładnie i to zrobię.

Grzegorz
[Usunięty]

Wysłany: Sob 11 Wrz, 2010 18:50   

A nie łatwiej by było zapytać w tym temacie wszystkich uzytkowników o prawo wykorzystywania zdjęć zamieszczanych?

Krzyś i Aga 

Wysłany: Sob 11 Wrz, 2010 19:12   

Chcę, żeby obyło się bez niepotrzebnych problemów i scesji ja nikomu nie wróg i wszystkich kocham :mrgreen:

Dobrze kochani, czy zgadzacie się na wykorzystywanie swoich zdjęć zlotowych zamieszczonych na tym forum, na profilu "Nasze bassety" umieszczonym na facebooku?

gocha
[Usunięty]

Wysłany: Sob 11 Wrz, 2010 19:27   

Moje możesz wykorzystać jeżeli Ci jakieś dopasuje :grin:

madzialinka
[Usunięty]

Wysłany: Sob 11 Wrz, 2010 19:30   

Moje również (tylko i wyłącznie zlotowe), oprócz zdjęć mojego Tadka z tematu o dzieciach. I w moim przypadku proszę o całkowitą anonimowość.

Paulinx 
Charlotta "Maxxie" Cudeńka.

Wysłany: Sob 11 Wrz, 2010 19:31   

Moje też można wykorzystywać, z tym, że ja mam same zdjęcia raczej domowe :razz:

Odpowiedz do tematu
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach