Pomysł |
Autor |
Wiadomość |
Krzyś i Aga

|
|
|
|
 |
Asia i Basia
Figa & Co.

Pomogła: 9 razy Dołączyła: 17 Kwi 2007 Posty: 5612 Skąd: Hamburg/Torun
|
Wysłany: Pią 10 Wrz, 2010 08:39
|
|
|
W zkladce Info podaj telefony z kierunkiem dla "zagranicznych" |
_________________ Baśka polykacz jablek i klockow Lego |
|
|
|
 |
Krzyś i Aga

|
Wysłany: Pią 10 Wrz, 2010 08:46
|
|
|
Ano masz rację, dzięki |
|
 |
joannalatusek

|
Wysłany: Pią 10 Wrz, 2010 11:49
|
|
|
Można umieścić też zdjęcia Basetów co znalazły już dom |
_________________ Daisy,Leon i Filemon
 |
|
|
|
 |
Krzyś i Aga

|
Wysłany: Pią 10 Wrz, 2010 12:01
|
|
|
To będzie wyglądało tak, będziemy umieszczać te zdjęcia i i informacje na które jest zgoda właścicieli, żeby nie było niepotrzebnych nieporozumień. Oczywiście jak tylko Toni czy Apart będą już szczęśliwi to poinformujemy również o tym na facebooku. I tak muszę jeszcze napisać do Grzegorza o pozwolenie na te zdjęcia zlotowe, bo zamieściłem w sumie bez jego zgody, jak tylko wrócę z pracy napiszę mu PW. I to będzie tak, każdy może tam dodawać swoje fotki, że swoimi szczęściami. Każdy będzie mógł brać czynny udział w dyskusjach jedna już jest rozpoczęta (można dodać swoją liczę na pomysły) Każdy też może napisać do nas o wstawienie na facebooku linka do swojej stronki z hodowlą, taki przywilej dla użytkowników naszego forum. Pozdrawiam. |
|
 |
Miła od Gucia
Admin merytoryczny

Pomogła: 11 razy Dołączyła: 03 Mar 2005 Posty: 21611 Skąd: Gorzów
|
Wysłany: Pią 10 Wrz, 2010 12:16
|
|
|
Krzyś i Aga napisał/a: | To będzie wyglądało tak, będziemy umieszczać te zdjęcia i i informacje na które jest zgoda właścicieli
I tak muszę jeszcze napisać do Grzegorza o pozwolenie na te zdjęcia zlotowe, bo zamieściłem w sumie bez jego zgody,
każdy może tam dodawać swoje fotki, że swoimi szczęściami. Każdy będzie mógł brać czynny udział w dyskusjach
Każdy też może napisać do nas o wstawienie na facebooku linka do swojej stronki z hodowlą, taki przywilej dla użytkowników naszego forum. Pozdrawiam. |
acha, to bardzo dobrze :lol: |
_________________ 694 409 059
nasze.bassety@onet.pl |
|
|
|
 |
Batus

|
Wysłany: Pią 10 Wrz, 2010 21:22
|
|
|
No to ja już nic nowego nie dodam
Zapraszamy wszystkich chętnych do udziału w profilu facebook naszego forum.
Główny cel to pokazać adopcje i w fajny sposób scharakteryzować rasę, może znajdziemy nowych basseciarzy w sieci, zobaczymy
Wszelkie (czy może - nasze) posty czy fotografie znajdujące się na forum nie będą przenoszone (!), co najwyżej wspólne foto ze zlotu za zgodą właścicieli. Chciałabym, żeby to było jasne... |
_________________ Luiza
 |
|
|
|
 |
Asia i Basia
Figa & Co.

Pomogła: 9 razy Dołączyła: 17 Kwi 2007 Posty: 5612 Skąd: Hamburg/Torun
|
Wysłany: Sob 11 Wrz, 2010 10:10
|
|
|
To dobrze, bo tym sie najwiecej martwilam. |
_________________ Baśka polykacz jablek i klockow Lego |
|
|
|
 |
Grzegorz [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 11 Wrz, 2010 16:38
|
|
|
Krzyś i Aga napisał/a: | To będzie wyglądało tak, będziemy umieszczać te zdjęcia i i informacje na które jest zgoda właścicieli, żeby nie było niepotrzebnych nieporozumień. Oczywiście jak tylko Toni czy Apart będą już szczęśliwi to poinformujemy również o tym na facebooku. I tak muszę jeszcze napisać do Grzegorza o pozwolenie na te zdjęcia zlotowe, bo zamieściłem w sumie bez jego zgody, jak tylko wrócę z pracy napiszę mu PW. I to będzie tak, każdy może tam dodawać swoje fotki, że swoimi szczęściami. Każdy będzie mógł brać czynny udział w dyskusjach jedna już jest rozpoczęta (można dodać swoją liczę na pomysły) Każdy też może napisać do nas o wstawienie na facebooku linka do swojej stronki z hodowlą, taki przywilej dla użytkowników naszego forum. Pozdrawiam. |
O tą zgodę to musisz się zgłosić do wszystkich użytkowników Forum , bo ich zdjęcia - autorstwa nie pomnę- również umieściłeś , prócz moich ! Zr ob to do wszystkich - taka moja propozycja... |
|
|
|
 |
Krzyś i Aga

|
Wysłany: Sob 11 Wrz, 2010 17:23
|
|
|
Dobra, sprawdzę kogo jakie jest dokładnie i to zrobię. |
|
 |
Grzegorz [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 11 Wrz, 2010 18:50
|
|
|
A nie łatwiej by było zapytać w tym temacie wszystkich uzytkowników o prawo wykorzystywania zdjęć zamieszczanych? |
|
|
|
 |
Krzyś i Aga

|
Wysłany: Sob 11 Wrz, 2010 19:12
|
|
|
Chcę, żeby obyło się bez niepotrzebnych problemów i scesji ja nikomu nie wróg i wszystkich kocham
Dobrze kochani, czy zgadzacie się na wykorzystywanie swoich zdjęć zlotowych zamieszczonych na tym forum, na profilu "Nasze bassety" umieszczonym na facebooku? |
|
 |
gocha [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 11 Wrz, 2010 19:27
|
|
|
Moje możesz wykorzystać jeżeli Ci jakieś dopasuje :grin: |
|
|
|
 |
madzialinka [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 11 Wrz, 2010 19:30
|
|
|
Moje również (tylko i wyłącznie zlotowe), oprócz zdjęć mojego Tadka z tematu o dzieciach. I w moim przypadku proszę o całkowitą anonimowość. |
|
|
|
|
 |
Paulinx
Charlotta "Maxxie" Cudeńka.

|
Wysłany: Sob 11 Wrz, 2010 19:31
|
|
|
Moje też można wykorzystywać, z tym, że ja mam same zdjęcia raczej domowe :razz: |
|
 |
|