Nasze Bassety Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
TORA u Ewy
Autor Wiadomość
Miła od Gucia 
Admin merytoryczny

Pomogła: 11 razy
Wysłany: Pon 16 Mar, 2020 00:21   

Napisała do mnie Ewunia od adopcyjnej TORY, rok 2011 jeszcze za czasów forumowych. Jestem jak najbardziej za wsparciem rehabilitacji Toruni
Kochani
Ewa
Kochani.Pewnie niewiele osób pamięta ale 8 lat temu trafiła do nas bassetka Tora, żyliśmy sobie szczęśliwie,dopadały nas oczywiście różne dolegliwości jak to u bassetów ale zawsze wychodziliśmy na prostą aż dwa miesiące temu stała się rzecz straszna,Tosia straciła władzę w tylnych łapkach.Natychmiastowa wizyta u weta,RTG nic nie wykazuje,nasza pan weterynarz podaje steryd i każe czekać,jeżeli nie będzie poprawy w ciągu doby trzeba robić tomografie.Niestety na drugi dzień nie ma poprawy,jedziemy na tomografie,diagnoza wypadnięte 2 dyski i operacja📷.Zabieg odbył się 20 stycznia,na szczęście bez komplikacji a było ryzyko bo Tosieńka ma już 9 lat.Teraz walczymy o odzyskanie całkowitej sprawności i tu zwracam się do Was kochani o wsparcie.

Koszty tomografii,operacji oraz leków ,potrzebnych sprzętów i dotychczasowej rehabilitacji pochłonęły nasze oszczędności,a warunkiem żeby Tosia znów zaczęła chodzić jest dalsza rehabilitacja (bieżnia wodna jest tu nieoceniona) dlatego bardzo proszę o pomoc w przywróceniu Tosi zdrówka.

Na rehabilitację jeździmy 3 x w tygodnu, i widać postępy ale do sukcesu jeszcze daleko.

Jest mi strasznie głupio,że zwracam się do was kochani o pomoc,zawsze staram się radzić sama,wiem że każdy ma swoje problemy ale dla mojej Tosi chowam godność do kieszeni i błagam pomóżcie.
Przepraszam,że wszystko tak chaotycznie, ale dla mnie to wielkie emocje,całość historii walki o powrót do sprawności opiszę na forum.
pozdrawiam
Ewa

Miła od Gucia 
Admin merytoryczny

Wysłany: Pon 16 Mar, 2020 00:37   

Dodam jeszcze, że są u mnie do wglądu wszystkie faktury i karty informacyjne, a także faktury poniesionych kosztów.

Miła od Gucia 
Admin merytoryczny

Wysłany: Nie 05 Kwi, 2020 23:21   

60,00 Hipisek Jola i Darek Spxx. - dla Tory na rehabilitację

200,00 Gosia w imieniu Uczestnicy Zlotu Bassetów Sielpia - dla TORY na rehabilitację

500,00 TORA wsparcie na rehabilitację, m.in. bieżnię wodną. Przelew na Ewunię Witxxx.

400,00 TORA wsparcie na rehabilitację, m.in. bieżnię wodną. Przelew na Ewunię Witxxx 29.03.2020.

Miła od Gucia 
Admin merytoryczny

Wysłany: Sro 24 Cze, 2020 22:47   

200,00 TORA wsparcie na rehabilitację, m.in. bieżnię wodną. Przelew na Ewunię Witxxx 07.05.2020.

Odpowiedz do tematu