Wystawa w Warszawie |
Autor |
Wiadomość |
Agata [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 22 Mar, 2005 23:10 Wystawa w Warszawie
|
|
|
Kto jedzie na wystawę do Warszawy
Kogo spotkamy z Groszkiem
Agata |
|
|
|
 |
Gosia [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 23 Mar, 2005 00:38 Wystawa w Warszawie
|
|
|
Witam Agatko
Wybieraliśmy się z Macherem do Warszawy ale niestety z powodów rodzinnych nie będziemy.Bardzo, ale to bardzo nad tym ubolewam :cry:
Bassety będą w piątek sędziowane a mnie nie będzie :cry:
Prawdopodobnie przyjedziemy w sobotę jako widzowie ale ominie nas zapewne przyjemność oglądania bassetów.No i oczywiście nie spotkam Cię :cry: osobiście----ale pewnie niedługo
Pozdrawiam
P.S.Pozostają mi maile no i gg(Agatko nie mam Twojego) |
|
|
|
 |
Daniel [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 23 Mar, 2005 18:26
|
|
|
Kiedy jest ta wystawa i gdzie? |
|
|
|
 |
Agata [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 23 Mar, 2005 20:13
|
|
|
Dorotko, szkoda, że nie poznam Ciebie i Macherka ale jeszcze się spotkamy.
Danielu międzynarodówka na Torwarze 8.IV rano będą wystawiane bassety, jak nie zgłosiłeś psiny to przynajmniej przyjdź mi pokibicować tzn. mojemu Groszkowi :lol:
Agata |
|
|
|
 |
Daniel [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 25 Mar, 2005 15:33
|
|
|
Jeśli nic nie stanie na przeszkodzie to będziemy. Bassety będą wystawiane rano, to znaczy o której godzinie? |
|
|
|
 |
Agata [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 26 Mar, 2005 01:01
|
|
|
Nie wiem Danielu, ale dowiem się po świętach i napiszę. |
|
|
|
 |
czarek [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 26 Mar, 2005 08:46
|
|
|
Ta wystawa to jest tylko bassetów czy też nnych ras jak innych to jakbyśmogła powiedziec jakich ?? |
|
|
|
 |
Buba

|
Wysłany: Pon 28 Mar, 2005 11:03
|
|
|
Agata napisał/a: | jak nie zgłosiłeś psiny to przynajmniej przyjdź mi pokibicować tzn. mojemu Groszkowi :lol:
Agata |
Agato,
my na pewno przyjdziemy pokibicować, napisz tylko o której godzinie. Gustaw zostanie w domu, bo w tym sezonie nie planujemy wystaw |
|
|
|
 |
Agata [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 29 Mar, 2005 08:02
|
|
|
Agnieszko, dzisiaj napiszę o której będą bassety.
A dlaczego w tym sezonie nie chcecie wystawiać Gucia?
Agata |
|
|
|
 |
Buba

|
Wysłany: Wto 29 Mar, 2005 08:15
|
|
|
Co tu dużo mówić...to wina mojego lenistwa i braku czasu (tak jak z metryczką . |
|
|
|
 |
Agata [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 29 Mar, 2005 11:17
|
|
|
Agnieszko, co do metryczki to ja sama zawiozę ją Wam w przyszłym tygodniu do ZwKyn, bez problemu, bo i tak muszę wyrobić papiery Gumce. Latem będzie jeszcze jedna wystawa, krajowa w Warszawie i przygotujemy Gucia, niech chłopak ma swoje 5 minut !!! |
|
|
|
 |
Agata [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 29 Mar, 2005 11:29
|
|
|
A i jeszcze jedno, co do lenistwa to wierz mi, że ja do tej pory nie mogę ustawić Grosia a poświęcam mu czas w tej dziedzinie. I nawet jeśli Ty nie ćwiczysz z Guciem to on może dużo lepiej prezetować się od Groszka.
Popatrz na Harolda, ten to ma postawę. Właśnie pokazywałąm Grosiowi jego zdjęcia z wystawy w Luxemburgu i długo tłumaczyłam aby brał przykład z kolegi. Może to poskutkuje :lol: |
|
|
|
 |
Buba

|
Wysłany: Sro 30 Mar, 2005 12:23
|
|
|
a może się umówimy razem na wizytę z ZKWP? Nigdy tam nie byłam... Przyszły tydzień jak najbardziej mi odpowiada (po wypłacie) Mogę w każdy dzień oprócz wtorku, no i piątku bo wtedy idę Wam kibicowac na wystawie. Więc może poniedziałek lub środa wtedy na Bagatela jest czynne 14:00 – 19:00. |
|
|
|
 |
Agata [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 30 Mar, 2005 20:48
|
|
|
Pewnie Agnieszko, nie ma sprawy. - Ja Cię już przypilnuję.
Nie dodzwoniłam się dziś do ZK, bo było zajęte a poza tym prawie cały dzień spędziłam w ogrodzie z Zuzią bo jeszcze strasznie beczy jak jej się nie tuli i nie głaszcze, więc czesałam kozę dzisiaj chyba dwie godziny a jak tylko odeszłam to był płacz, więc wzięłam piłkę i grałam z bassetami i kozą w nogę do zmierzchu, jestem wykończona. Ale jutro dowiem się dokładnie o której w piątek będą bassety. |
|
|
|
 |
Ewa z Matyldą i Bobem

Pomogła: 1 raz Dołączyła: 04 Mar 2005 Posty: 779 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Pią 01 Kwi, 2005 12:20
|
|
|
Przepraszam, ale czytam i czytam i nie wiem tego, co chciałabym wiedzieć najbardziej: rano to znaczy od której do której godziny?? Bo też bym chciała pokibicować !!! |
|
|
|
 |
|