Witam! |
Autor |
Wiadomość |
Stephanie
|
Wysłany: Czw 16 Kwi, 2009 13:26 Witam!
|
|
|
Witam wszystkich i dziękuję od razu za pomoc mailową w kierowaniu rejestracją i logowaniem. Po kilku dniach w końcu udało mi się do Was zawitać.
Na forum trafiłam z podpisu któregoś z dogomaniaków - udzielam się na tamtym forum, jednak pod innym nickiem Basseta nie mam, jednak z moim przyszłym ślubnym przymierzamy się do posiadania psa - bez psa dom nie jest domem On miał już jamniki przez całe życie, ja natomiast miałam styczność z psami myśliwskimi u dziadków, no i psy z DT i tak dalej Zależy nam na psie z dobrej hodowli, dlatego już teraz, czyli dwa-trzy lata przed nabyciem chcę rozglądnąć się za ewentualną hodowlą. Poza tym, zależy mi, aby jak najwięcej dowiedzieć się o rasie nie tylko z teorii, ale i również praktyki właścicieli tej rasy |
|
|
|
 |
besta

Pomogła: 2 razy Dołączyła: 29 Cze 2008 Posty: 3051 Skąd: 3City
|
Wysłany: Czw 16 Kwi, 2009 13:30
|
|
|
Witaj :grin: Zapraszamy do cztania |
|
|
|
 |
Miła od Gucia
Admin merytoryczny

Pomogła: 11 razy Dołączyła: 03 Mar 2005 Posty: 21613 Skąd: Gorzów
|
Wysłany: Czw 16 Kwi, 2009 13:35
|
|
|
Witaj Stephanie, u nas zapoznasz się dokładnie z bassetami, tylko się obawiam, czy się nie zniechęcisz.
Inaczej czytać, a inaczej przytulić takiego miziaka o smutnych oczach.
Może będzie okazja, żebyś z okolic, spotkała się z kimś z naszych miłośników. Wtedy już byś była "kupiona" hi hi. |
_________________ 694 409 059
nasze.bassety@onet.pl |
|
|
|
 |
Stephanie
|
Wysłany: Czw 16 Kwi, 2009 13:44
|
|
|
Miła od Gucia napisał/a: | Witaj Stephanie, u nas zapoznasz się dokładnie z bassetami, tylko się obawiam, czy się nie zniechęcisz.
Inaczej czytać, a inaczej przytulić takiego miziaka o smutnych oczach.
Może będzie okazja, żebyś z okolic, spotkała się z kimś z naszych miłośników. Wtedy już byś była "kupiona" hi hi. |
Myślę, że się nie zniechęcę - z bassetem miałam do czynienia raz, nie tak całkiem dawno, zresztą u weterynarza i po prostu się zakochałam :lol:
Poza tym, będę starała się złapać kontakt z kimś, kto ma właśnie takiego psa - nie wiecie przy okazji, czy ktoś taki wybiera się na sobotnią wystawę do Lublina? Wydaje mi się, że tam właśnie ma być grupa FCI, w której są bassety |
|
|
|
 |
zojka

Pomogła: 3 razy Dołączyła: 07 Lip 2008 Posty: 3761 Skąd: Mazury
|
Wysłany: Czw 16 Kwi, 2009 14:08
|
|
|
Witaj
Ja tam odwrotnie niż Ty Najpierw się zakochałam, potem kupiłam a potem się dopiero dowiedziałam, co to za typki. w wyniku lektury forum po 2 miesiącach zakupiłam kolejnego drania :shock: |
|
|
|
 |
Asia i Basia
Figa & Co.

Pomogła: 9 razy Dołączyła: 17 Kwi 2007 Posty: 5612 Skąd: Hamburg/Torun
|
Wysłany: Czw 16 Kwi, 2009 17:35
|
|
|
Witamy na forum, mamy nadzieje, ze nie zniecheca Cie niektore posty (czasem basset to diabel wcielony :twisted: ) i wytrwasz w postanowieniu posiadania basiorka. Czytaj i pisz i pytaj - im wiecej sie dowiesz o tej rasie tym lepiej. Pozdrawiamy Asia |
_________________ Baśka polykacz jablek i klockow Lego |
|
|
|
 |
Kasia :)

Pomogła: 2 razy Dołączyła: 06 Kwi 2005 Posty: 966 Skąd: Wa-wa
|
Wysłany: Pią 17 Kwi, 2009 07:19
|
|
|
Stephanie napisał/a: |
Poza tym, będę starała się złapać kontakt z kimś, kto ma właśnie takiego psa |
witam z moim Klanem Czarnych :cool:
a o ile dobrze pamiętam - Lucy jest z Lublina, a ma duuuzio bassetów i swoich i tymczasowych |
|
|
|
 |
koala

|
Wysłany: Pią 17 Kwi, 2009 11:04
|
|
|
witaj |
_________________ kochaj i bądz kochana |