Forum bassetów - informacje administracyjne. |
Autor |
Wiadomość |
Krzysiek
Admin

|
Wysłany: Czw 03 Mar, 2005 18:47 Forum bassetów - informacje administracyjne.
|
|
|
Witam wszystkich starych i nowych bywalców naszego basseciego forum z serwisu bassety.net.
Mam przyjemność oddać do Waszej dyspozycji nowe - lepsze forum, które jak mam nadzieję nie będzie nam robiło niespodzianek jak poprzednie. W razie stwierdzenia przez Was jakichkolwiek problemów w działaniu proszę o natychmiastową informację - będę korygował działanie i usługi tego forum. W przeciwieństwie do poprzedniego to forum jest całkowicie nasze i mamy nad nim całkowitą władzę
Czytajcie i piszcie ile dusza zapragnie
Pozdrawiam wszystkich
Krzysiek Szpicki
admin forum i serwisu www.bassety.net
Ponieważ pojawiają się co jakiś czas zmiany na forum wykorzystam ten temat jako platformę do udzielania informacji o tych zmianach. |
|
|
|
 |
Buba

|
Wysłany: Sob 05 Mar, 2005 11:09
|
|
|
Krzysztofie,
wiem że na podobnych forach jest możliwość dodania zdjęcia przy swoim imieniu. Czy będzie tak i tu?
Spójrz na:http://www.psieforum.pl/viewtopic.php?t=2046
oczywiście nie musimy mieć od razu animacji.
Pozdrawiam
Agnieszka |
|
|
|
 |
Krzysiek
Admin

|
Wysłany: Sob 05 Mar, 2005 11:50
|
|
|
Tak Agnieszko - będzie taka możliwość. :lol:
Usługi dodatkowe będą wprowadzane stopniowo - nie wszystko na raz. Dla mnie priorytetem było uruchomienie działającego forum. Instalacja własnych obrazków czyli avatary to nie jest podstawa działanie tylko upiększenie, więc może trochę poczekać, Wszak forum istnieje dopiero drugi dzień !
Ale dziękuję równocześnie za pomysły - co jeszcze można zrobić. O to chodzi.
Pozdrawiam
Krzysiek. |
|
|
|
 |
Buba

|
Wysłany: Sob 05 Mar, 2005 18:18
|
|
|
Janse, nie wszystko naraz :lol: |
|
|
|
 |
Krzysiek
Admin

|
Wysłany: Pią 11 Mar, 2005 16:59
|
|
|
No i masz Agnieszko swoje Avatarki
Miłe jak administrator słucha propozycji swoich użytkowników nie ( muszę sobie posłodzić trochę... )
Pozdrawiam Krzysiek. |
|
|
|
 |
Buba

|
Wysłany: Pią 11 Mar, 2005 17:11
|
|
|
Piękne! Przydałby się jeszcze jakiś FTP do wrzucania fotek np. z naszych spotkań... |
|
|
|
 |
Krzysiek
Admin

|
Wysłany: Pią 11 Mar, 2005 17:42
|
|
|
Jeśli ktoś chce zamieścić fotki na forum to proszę do mnie wysyłać - ja powklejam gdzie trzeba - sam ftp ogólno dostępny nie na wiele się tu zda - nie wystarczy tylko wysłać fotek. A nie działa to też tak jak Avatary.
Tak więc nie ma problemu - fotki do mnie z opisem w którym poście je zamieścić ( oczywiście post musi być wcześniej napisany )
Pozdrawiam Krzysiek. |
|
|
|
 |
Miła od Gucia
Admin merytoryczny

Pomogła: 11 razy Dołączyła: 03 Mar 2005 Posty: 21613 Skąd: Gorzów
|
Wysłany: Nie 27 Mar, 2005 16:57
|
|
|
Panie Krzysiu, a może byś tak przygotował i zrobił fotki Lady i Oskarka, napewno wszyscy na to czekamy. |
_________________ 694 409 059
nasze.bassety@onet.pl |
|
|
|
 |
Krzysiek
Admin

|
Wysłany: Czw 31 Mar, 2005 18:41
|
|
|
Bogumiła od Gustawa napisał/a: | Panie Krzysiu, a może byś tak przygotował i zrobił fotki Lady i Oskarka, napewno wszyscy na to czekamy. |
Tak jest Bogusiu
Już się poprawiłem i mam moje psiaczki na avatarku. Jak mówi stare przysłowie "szewc bez butów chodzi"
Pozdrawiam Krzysiek. |
|
|
|
 |
Aleksander

Pomógł: 1 raz Dołączył: 07 Mar 2005 Posty: 598 Skąd: Żory 508185063, 0324356156
|
Wysłany: Czw 31 Mar, 2005 20:34
|
|
|
A ja w ostatnią niedzielę widziałem na żywo pieski krzyśka. Jesteśmy oczarowani. Szkoda tylko, że chłopcy tzn Oskar i Morfeusz o mały włos się nie pogryzły!!!!!!!!!!. Ciekawe jak to będzie gdy będzie więcej takich co to będą walczyły o jakąś damę??????????????????? Doszliśmy do wniosku, że chyba trzeba zapytac tam w ośrodku czy maja taka ilość drzew umiejscowionych w bezpiecznej odległości od siebie ( do każdego drzewka jeden piesek) Niezły widok. Oczywiście żartuję to był pierwszy taki wyskok Morfeusza i mam nadzieję że ostatni!!!!!!!!!! |
|
|
|
 |
Krzysiek
Admin

|
Wysłany: Czw 31 Mar, 2005 20:50
|
|
|
No tak... i Aleksander odkrył jedną z szykowanych niespodzianek na stronę bassetów Więc już mogę powiedzieć że niedługo sesja zdjęciowa i opis z tego spotkania - oczywiście w nowym dziale
A co do chłopców to wcale nie było tak źle, ot po prostu musiały powiedzieć między sobą co miały do powiedzenia, a że temperamentu im nie brakuje to i ząbki poszły w ruch ale tylko tak "na niby"...
Pozdrawiam
Krzysiek. |
|
|
|
 |
Krzysiek
Admin

|
|
|
|
 |
Paweł [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 07 Maj, 2005 07:12
|
|
|
No ładnie:)
Krzysiu szybko zmieniają sie właściwości forum
Przypuszczam, że każdy chciałby wiedzieć co zmienia się na forum
Nie mówię tego złośliwe :wink:
A zmiany są zauważalne :thx
Można by w tym topiku troszkę informować :wink:
Gratulacje dla Hubertusa
Niech nam "moderatuje" 100 lat :wink: |
|
|
|
 |
Hubertus
Pomógł: 1 raz Dołączył: 30 Mar 2005 Posty: 1066 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Sob 07 Maj, 2005 07:39
|
|
|
Krzysiek wziął się na sposób - że za dużo się na forum mądrzyłem to mi funkcję moderatora wcisnął.
Ja, jako jednostka łasa na różnego typu wyróżnienia "haczyk" złapałem, no i teraz muszę być bardziej dyplomatyczny, ech głupi ja...
 |
|
|
|
 |
Hubertus
Pomógł: 1 raz Dołączył: 30 Mar 2005 Posty: 1066 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Sob 07 Maj, 2005 07:47
|
|
|