Moja trzecia wystawa okazała sie niewypałem ,nie spodobałam sie P.sędziemu powiedział cyt"moim osobistym zdaniem jest zbyt lekka i trzeba ja podtuczyć"no i z tego powodu otrzymałam ocene tylko bardzo dobrą ,zreszta nie tylko ja ,konkurs piekności okazał sie konkursem wielkości
Agata [Usunięty]
Wysłany: Nie 21 Sie, 2005 21:20
Nie martw się Mirka i nie odpuszczaj, bardzo Cię o to proszę.
Duśka jest śliczna a masy jeszcze nabierze, zobaczysz :!:
My na Groszka nadal mówimy wąski :lol:
Gumka już zaczyna się zmieniać i dorośleć, ale ja wiem, że u niej wszystko wolniej i wcale się tym nie martwię.
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 09 Sie 2005 Posty: 769 Skąd: Szczecin
Wysłany: Pon 22 Sie, 2005 17:38
Mirka ! Jedna wystawa nie przesadza nic !!to jest mlodziutkie zwierze , spokojnie ,a ocena bardzo dobra to nie koniec swiata ,moze sedzia byl baaardzo wymagajacy ?? napisz mi prosze jak bylo ,jakie byly inne bassety , jezeli byliscie do konca kto wygral grupe VI >?>
Eviko bylo bardzo duzo psów bo chyba ok.1200,maly osiedlowy stadionik,mnostwo ogladajacych i do tego nieznosny upał,wiec zaraz po ocenie nie mielismy juz nic więcej do roboty i pojechalismy do domu żeby nie meczyc psa.Wystawiane były az cztery bassety,w kl.mldziezy Redis Uvalsky Bobr-zw.mlodziezy,kl.pośrednia suczka moja Candy Niebieskooka Dusia - bardzo dobra i psy; klasa posrednia Qurky Queens Hermelin-bardzo dobra i Gladiator Stajenne Progi-nie wiem,bo juz nie czekalam ,dokladne wyniki zna Kaska od Redis i Gladiatora bo chyba zostala ze swoimi psami do końca z pewnościa koszac nagrody.Mam nadzieje ze we Wloclawku bedzie lepiej:thx :thx
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum