Czyj to basset... ( przeniesione ) |
Autor |
Wiadomość |
joania [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 06 Mar, 2005 18:23
|
|
|
mam pytanie do Krzysia czy bassecica Lady na stronie Nasze bassety to jst twoja bo sunia jest prześliczna co prawda ja jestem fanką Koriny z Leszna ale ta też mnie się podoba |
|
|
|
 |
Krzysiek
Admin

|
Wysłany: Nie 06 Mar, 2005 19:33
|
|
|
Będę samolubem i odpowiem tak - skoro ja tą stroną "rządzę" to moje psiuńcie muszą być pierwsze w kolejce
Tak - Lady i Oskar to moje psiaki.
A tak na poważnie to kolejność bassetów na stronie jest w zasadzie przypadkowa. Poprzednio były poukładane według kolejności zgłoszeń, potem się to zmieniło przy przeróbkach serwisu, a teraz nowe znowu idą na koniec. Rozpatrywałem też ułożenie alfabetyczne, ale to z kolei wiązałoby się z ciągłym zmienianiem całego zestawu stron, zamiast jednej jak dołączy nowy bassecik. A przecież to i tak nie ma znaczenia kto jest na którym miejscu bo oglądane są wszystkie jednakowo.
Pozdrawiam
Krzysiek. |
|
|
|
 |
Arleta [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 07 Mar, 2005 11:38
|
|
|
Jaosiu dzięki za iłe słowa w kierunku Koriny. Dla mnie ona tez zawsze bedzie najjj, ale wszystkie basseciki sa śliczne i wszystkie zasługują na uznanie wraz ze swoimi psotami i złosliwościami :lol: |
|
|
|
 |
joania [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 07 Mar, 2005 17:43
|
|
|
Krzysiu mam pytanie czy Lady jest wysterylizowana czy Oskar nie chce czy może zamierzacie mieć baleroniki? |
|
|
|
 |
Krzysiek
Admin

|
Wysłany: Pon 07 Mar, 2005 18:26
|
|
|
Chcemy chcemy i one też chyba chcą - tylko to nie takie proste jak się może wydawać dla nie znających bassecich problemów seksualnych
Ale będziemy się starali wspólnymi siłami jakoś zaradzić temu problemowi.
Pozdrawiam Krzysiek. |
|
|
|
 |
joania [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 07 Mar, 2005 19:01
|
|
|
To trzymamy kciuki, to kiedyś może się uśmiechnę :lol: po jedną maluszkę tylko dopiero wiesz kiedy, a narazie zajmujemy się naszym 13-sto latkiem, schorowanym,mało widzącym troszkę śmierdzącym ale jakże kochanym bąbelkiem+1,5 roczną szczurką fifką diabłem strasznycm demolującym cały pokój naszej córki (fifka zniszczyła pokój Zuzi t.z.n córki bardziej niż ś.p suczka klusia po której płacze moja córka choć minęło już pół roku) |
Ostatnio zmieniony przez Asia i Basia Nie 26 Wrz, 2010 11:44, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
joania [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 10 Mar, 2005 19:09
|
|
|
chciałała bym pożegnać się na forum :cry: nie mam psa basseta nie mam waszych problemów i spostrzeżeń wychowawczych w tej kategorii. więc pozostanę tylko cichym wielbicielem ,jak sobie kupię pieska -suczkę to dam znać do usłyszenia w przyszłości narazie pochodzę po wystawach
jeszcze raz do poczytania aśka :wink: |
|
|
|
 |
Krzysiek
Admin

|
Wysłany: Czw 10 Mar, 2005 20:24
|
|
|
Nie żegnaj się Joasiu - przecież zanim kupisz basseta to najpierw powinnaś się o nich jak najwięcej dowiedzieć - a gdzie się dowiesz więcej niż pytając innych właścicieli - tu na forum?
Więc zaglądaj tu i pytaj - my będziemy odpowiadać. Forum jest dla wszystkich którzy się bassetami interesują - nie tylko dla właścicieli.
Pozdrawiam Krzysiek. |
|
|
|
 |
Paweł [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 11 Mar, 2005 18:09
|
|
|
Krzysiek napisał/a: | Nie żegnaj się Joasiu - przecież zanim kupisz basseta to najpierw powinnaś się o nich jak najwięcej dowiedzieć - a gdzie się dowiesz więcej niż pytając innych właścicieli - tu na forum?
Więc zaglądaj tu i pytaj - my będziemy odpowiadać. Forum jest dla wszystkich którzy się bassetami interesują - nie tylko dla właścicieli.
Pozdrawiam Krzysiek. |
Również podzielam zdanie Krzysia, aby więcej osób powinno zaglądać do forum. Tak więc Joasiu nie bądź biernym użytkownikiem tego forum.
pozdrawiam
Paweł |
|
|
|
 |
joania [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 11 Mar, 2005 20:00
|
|
|
dzięki że mnie przygarneliście postaram się czynniej uczestniczyć w życiu forum , tylko chciała bym wiedzieć jak się wysyła zdjęcia do Krzysia to pochawliła bym się moją ś.p klusią basseto-jamnikiem to ona zaszczepiła moją miłość do tej rasy ponieważ miała więcej cech basseta ,tak myślę czytając wasze spostrzeżenia o charakterze,chciała bym się dowiedzieć czy u hodowcy mogę kupić pieska bez rodowodu? :? pytam z pewną nieśmiałością ponieważ tu same no może większość z papierami |
|
|
|
 |
Krzysiek
Admin

|
Wysłany: Pią 11 Mar, 2005 20:43
|
|
|
O wysyłaniu fotek do mnie pisałem już w innym temacie - po prostu wyślij na maila i już. A jak będziesz chciała zamieścić fotkę w konkretnym poście to napisz posta i zrób miejsce na fotkę - np. napisz tu będzie foto - i przyślij do mnie tą fotkę - ja ją wyślę na serwer i wstawię w to wyznaczone miejsce - tak będzie najlepiej.
A co do bassetów bez rodowodów to chyba większość jakie wogóle są to przychodzą do nas - bo nie mogą np. do Klubu Basseta.
I jeszcze jedno - ostatnio bardzo dużo bassetów właśnie bez rodowodu szuka nowych właścicieli - tak więc jak tylko będziesz mogła - będziesz gotowa na przyjęcie basseta to nie będziesz miała z tym problemu. No i my forumowicze też Ci w tym pomożemy
Pozdrawiam Krzysiek. |
|
|
|
 |
Ewa z Matyldą i Bobem

Pomogła: 1 raz Dołączyła: 04 Mar 2005 Posty: 779 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Czw 17 Mar, 2005 12:56
|
|
|
Czyj to basset... w reklamie Fiata Albea? Pięknościowe psisko!!! A i w reklamie Pedigree są od niedawna dwa bassety - starszy i tyłeczek młodszego. Znamy je? Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Arleta [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 18 Mar, 2005 08:37
|
|
|
Hej - ja z moją rdzinka to już chyba mamy obsesje na tle bassetów. Oststnio oglądaliśmy taki serialik - Święta Wojna- pewnie znacie o warszawiaku i ślazaku Berciku i Andzi jego dużej zonce- no i tam były dwa dorodne bassety bicolor prawie w głównej roli. No to my tylko kiedy one beda a o co chodziło w tym odcinku to nikt nie wiedział. Też się zastanawiałam czy to jakies znane bassety? Ciekawe kogo. |
|
|
|
 |
|