Przesunięty przez: Asia i Basia Pią 24 Wrz, 2010 14:02 |
HARLEY |
Autor |
Wiadomość |
Luna

|
Wysłany: Czw 07 Sty, 2010 21:04 HARLEY
|
|
|
No i padla decyzja o zabraniu (malego) Fido do naszego domku. Dzieciaki zakochane zreszta jak i on w nich. Jest kochany, ogromny z niego przytulas. Marzeniem mojego synka bylo miec Harleyka wiec przechrzcil malego i co mile nas zaskoczylo dzis juz reaguje na nowe imionko.
I wklejam focie Harleyka,ktora jeszcze dostalam od pani Marty :smile:
 |
Ostatnio zmieniony przez Asia i Basia Sro 22 Lut, 2012 12:03, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Batus

|
Wysłany: Czw 07 Sty, 2010 21:16
|
|
|
Śliczny Fajnie umoczył uszka w śniegu :razz: |
_________________ Luiza
 |
|
|
|
 |
troublemaker

|
Wysłany: Czw 07 Sty, 2010 21:35
|
|
|
Jaki fajny!!! Taki "brazowiec" z niego sliczny!!! Nie ma sie co dziwic, ze sie dzieciaki zakochaly. Sama bym sie zakochala w takim przystojniaku. :wink: |
|
|
|
 |
Monia

|
Wysłany: Czw 07 Sty, 2010 21:46
|
|
|
Prześliczny |
_________________ Bartłomiej i Cora z obsługą Monią i Kuba |
|
|
|
 |
Dorti [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 07 Sty, 2010 22:02
|
|
|
Cipciuś kochany :grin:
taki sliczniutki :wink:
Niech się zdrowo chowa :wink: |
|
|
|
 |
Tymek [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 07 Sty, 2010 22:21
|
|
|
Słodziak z niego do wyściskania i wymiętoszenia |
|
|
|
 |
Luna

|
Wysłany: Czw 07 Sty, 2010 22:45
|
|
|
Dziekuje bardzo za tak cieplutkie przywitanko. Procz Harleyontka jest jeszcze u nas kot rasy ragdoll, ktory wabi sie Diablo. Diablus ma juz prawie 5 lat. W nocy oboje spia ze mna na lozku i cale szczescie,ze mam ogromne lozko bo musialabym sie chyba przenies na materac dmuchany Co do jedzenia to Diablo i Harley doszli do wniosku,ze "zamienianie sie jest fajne" :shock: Harley czasem wpada na pomysl zeby "pobawic sie z kotem" No wiec ciagnie go jak nie za ucho to za ogon albo co tam akurat zlapie w paszczulka. No ale nad ta sytuacja zapanowalam. Jak tylko znajde wiecej czasu postaram sie im pstryknac kilka fotek :grin: |
|
|
|
 |
gocha [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 07 Sty, 2010 23:47
|
|
|
Piesio prześliczny, umaszczenie ma cudne. Co do przyjaźni kocio-psiej to zwierzaki szybko się dogadują :shock: , ale teraz to Diablo jest chyba większy od Harleyka? |
|
|
|
 |
besta

Pomogła: 2 razy Dołączyła: 29 Cze 2008 Posty: 3051 Skąd: 3City
|
Wysłany: Pią 08 Sty, 2010 00:35
|
|
|
Fajny piesio.Na zdjęciu ma taką zatroskana minkę. |
_________________ ...na zawsze stajesz się odpowiedzialny za to,co oswoiłeś.... |
|
|
|
 |
Miła od Gucia
Admin merytoryczny

Pomogła: 11 razy Dołączyła: 03 Mar 2005 Posty: 21611 Skąd: Gorzów
|
Wysłany: Pią 08 Sty, 2010 07:58
|
|
|
Luna, bardzo się cieszę, z takiego obrotu sprawy.
Dobrze, że Marta u nas napisała, i wspaniale, że pojawiłaś się Ty.
Fido/Harley miał dużo szczęścia, że to wszystko tak szybko się potoczyło.
Przyznam się teraz szczerze, że jak pokazało się ogłoszenie Marty, to niezbyt przychylnie do tego podeszłam, ale nie pisałam nic, dałam sobie czas.
Top znaczy, chodzi mi o to, ze bassiorek był do odsprzedania. A w takich sprawach staramy się nie pośredniczyć, z wiadomych względów.
Ale okazuje się, że jednak nie można wszystkiego "wrzucać do jednego kosza". Nie można generalizować. Nie można od razu oceniać ludzi. Trzeba podchodzić indywidualnie, i z wyczuciem.
I dlatego tym bardziej się cieszę, że basior jest szczęśliwy.
Zapraszam do czynnego udziału w forum.
A ! najważniejsze Harley jest przesłodki w tej bieli śnieżnej.
Wymiziaj go od Guciola. |
_________________ 694 409 059
nasze.bassety@onet.pl |
|
|
|
 |
Luna

|
Wysłany: Pią 08 Sty, 2010 10:34
|
|
|
Dziekuje Wam wszystkim. Miła od Gucia no ja rowniez nie spodziewalam sie tego,ze jednak malucha zabierzemy. Napisalam do p.Marty zeby podeslala zdjecia a dzieciaki jak go zobaczyly dostaly szafu-"mamo zabierzymy go" i.t.p. Szczerze powiem,ze przysieglam sobie psiaka z papierami, nie kupilabym go od hodowcy bez metryki. Ale sama znam sytuacje gdzie ludzie czasem sa podstawieni pod mur i musza oddac psa z roznych powodow. Dzieciaki mnie przekonaly co do Harleyka no i jest juz u nas. :smile: |
|
|
|
 |
Asia i Basia
Figa & Co.

Pomogła: 9 razy Dołączyła: 17 Kwi 2007 Posty: 5612 Skąd: Hamburg/Torun
|
Wysłany: Pią 08 Sty, 2010 11:15
|
|
|
I my serdecznie witamy, alez oryginalne imie mu daliscie, my jako motocyklisci witamy podwojnie pieknego malucha. Zyczymy mnostwa radosci i czekamy na dalsze fotki slodziaka. |
_________________ Baśka polykacz jablek i klockow Lego |
|
|
|
 |
Lutex

|
Wysłany: Pią 08 Sty, 2010 11:27
|
|
|
maly jest cudny, zycze zeby dobrze wam razem bylo przez dluuugi dluuugi czas |
_________________ Dana i długouchy futrzak Lu (za TM) oraz równie długouchy Frugo |
|
|
|
 |
Luna

|
Wysłany: Pią 08 Sty, 2010 11:39
|
|
|
Gocha nie nie Harley mimo wszystko jest wiekszy od Diabla Takie glupiutkie kochane 13 kg :lol: |
|
|
|
 |
gocha [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 08 Sty, 2010 20:00
|
|
|
Ja się nie mogę doczekać wspólnych zdjęć , koty kocham tak samo mocno jak bassety. Moje bassiory mają kociczkę (mieszankę persa z czymś ) |
|
|
|
 |
|