Nasze Bassety Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Krzysiek
Pon 31 Sty, 2011 10:31
Pytanie o moderowanie
Autor Wiadomość
madzialinka
[Usunięty]

Wysłany: Pią 28 Sty, 2011 21:14   Pytanie o moderowanie

Co się stało, że nie jestem już moderatorem?

Przez kilka dni nie miałam internetu, a tu takie zmiany...

Krzysiek 
Admin

Wysłany: Pią 28 Sty, 2011 23:22   

Być może nie pamiętasz, ale sama kiedyś o to prosiłaś, a w zasadzie złożyłaś rezygnację i byłaś tzw. rezerwowym. Ponieważ przeprowadziłem zmiany w przydziale obowiązków moderatorów - każdy dostał dział indywidualnie, żeby było wiadomo kto za co odpowiada - pamiętając Twoją rezygnację po prostu nie ujmowałem Cię już w nowych obowiązkach.
Jeżeli zdecydujesz się ponownie być moderatorem "na pełny etat" - wystarczy to zgłosić i kandydatura będzie ponownie rozpatrzona, zresztą to samo dotyczy każdego kto by był chętny.
Żeby nie było domysłów - to nie była żadna kara, ani zmowa przeciwko Tobie tylko opóźniona realizacja Twojej prośby spowodowana reorganizacją.
Pozdrawiam
K.

madzialinka
[Usunięty]

Wysłany: Nie 30 Sty, 2011 20:54   

Ale post z rezygnacją był pisany 2 lata temu! To rzeczywiście bardzo duże opóźnienie zwłaszcza, że to ty zaproponowałeś, żebym jednak została "drugim modem".
Przed Świętami 2010r. pisałam za to, że chciałabym pozostać moderatorem tylko w dziale Ambulatorium, ale widzę, że moje sugestie pozostały bez echa.

Cóż mogę teraz zrobić, szat rozdzierać nie będę z tego powodu.

Szkoda tylko, że nie zostałam poinformowana o tym chociażby na PW - byłoby wszystko od razu jasne i wyglądałoby to bardziej profesjonalnie.

Krzysiek 
Admin

Wysłany: Nie 30 Sty, 2011 21:20   

madzialinka napisał/a:
Ale post z rezygnacją był pisany 2 lata temu!

Chyba że u Ciebie czas płynie cztery-pięć razy szybciej :)
madzialinka napisał/a:

Cóż mogę teraz zrobić, szat rozdzierać nie będę z tego powodu.

Co możesz zrobić napisałem powyżej - nie czytałaś?
madzialinka napisał/a:
Szkoda tylko, że nie zostałam poinformowana ...

Będąc moderatorem powinnaś znać przysługujące prawa i obowiązki (patrz pkt.16) Przypomnę tylko że administartor ma również prawa moderatora - czy trzeba wyjaśniać więcej?
Pozdrawiam
K.

madzialinka
[Usunięty]

Wysłany: Pon 31 Sty, 2011 07:34   

Krzysiek napisał/a:

Co możesz zrobić napisałem powyżej - nie czytałaś?
madzialinka napisał/a:
Szkoda tylko, że nie zostałam poinformowana ...

Będąc moderatorem powinnaś znać przysługujące prawa i obowiązki (patrz pkt.16) Przypomnę tylko że administartor ma również prawa moderatora - czy trzeba wyjaśniać więcej?

A więc wszystko jasne :(

Prosić na kolanach o powrót do moderowania nie zamierzam. Jeśli takie jest twoje zdanie i decyzja Adminie, temat uważam za zakończony.

Miła od Gucia 
Admin merytoryczny

Pomogła: 11 razy
Wysłany: Pon 31 Sty, 2011 08:15   

madzialinka napisał/a:
że chciałabym pozostać moderatorem tylko w dziale Ambulatorium, ale widzę, że moje sugestie pozostały bez echa.

Szkoda tylko, że nie zostałam poinformowana o tym chociażby na PW - byłoby wszystko od razu jasne i wyglądałoby to bardziej profesjonalnie.

Madziu, jeśli chodzi o dział Ambulatorium, ten dział prowadzi Luiza Batus, natomiast Ty byłaś tam moderatorem drugim.

W związku z tym, że sama bardzo popierałaś opcję, aby tematów nie prowadziło dwóch moderatorów, tylko jeden, żeby nie wprowadzać zamieszania - tak też się stało.

Co do poinformowania Ciebie o decyzji, to nie jest tak do końca, że to zamierzenia celowe. W ostatnim czasie toczyły się w dziale moderatorów rozmowy, dotyczące spraw powyżej. Nie śledziłam Twego nicku i nie przypuszczałam, że nie czytasz co się tam dzieje. Myślałam, że nie zabierasz głosu.
W tej sytuacji za brak poinformowania Ciebie oficjalnie - przepraszam.

Ta sytuacja też potwierdza fakt, że moderator niejako musi być uchwytny, lub w kontakcie choćby telefonicznym z innym z moderatorów w sprawach pilnych.

Krzysiek 
Admin

Wysłany: Pon 31 Sty, 2011 10:31   

madzialinka napisał/a:
..temat uważam za zakończony.

Ja również.
K.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach