RÓŻYCZKA/ RUTA u Anuli |
Autor |
Wiadomość |
Miła od Gucia
Admin merytoryczny

Pomogła: 11 razy Dołączyła: 03 Mar 2005 Posty: 21611 Skąd: Gorzów
|
Wysłany: Czw 04 Lip, 2013 19:38 RÓŻYCZKA/ RUTA u Anuli
|
|
|
o adopcji Różyczki można poczytać w temacie
Różyczka do adopcji
Różyczka, obecnie Ruta wita z nowego domku Anuli
powitanie z Anulą
Anula pisze, cytuję:
Właśnie dostałyśmy przesyłkę od Forum - szelki i smyczkę - bardzo ładne i przydatne - ślicznie dziękujemy.
Po kilku trudnych dniach, gdy już traciłam głowę, jest odrobinę spokojniej. Mam trochę siniaków od psich ząbków, ale ona też wie, że nie wszystko może - i myślę, że nieco lepiej się rozumiemy, ale z posłuszeństwem to jeszcze kiepsko.
Wczoraj byłyśmy w lecznicy - bo Ruta (chyba tak będziemy ją nazywać) ma nużycę - już zaleczoną, ale jeszcze przez jakiś czas trzeba kontynuować leczenie (od poprzednich właścicieli dostała wszystkie leki i środki do pielęgnacji). Przy okazji był ogólny przegląd i jest OK.
Weterynarze ocenili, że piesek jest ładny, zgrabny i bystry - próbowała u nich swoich złodziejskich sztuczek.
Staram się ją przyzwyczaić do kotów - jedna kotka jest młodziutka - w wieku Ruty i bardzo ciekawa psa, ale Ruta ją kilka razy pogoniła - za co oczywiście ma u mnie krechę.
Za każde warknięcie odsyłam ją "do kąta" - czyli "na miejsce" - udaje, że nie rozumie, więc muszę się z nią przepychać, szkoda że ja nie umiem warczeć
W sobotę albo w niedzielę wcześnie rano pójdziemy sobie na spacer do lasu - oczywiście w nowych szeleczkach i smyczce - będę robiła zdjęcia i prześlę na Forum.
Jeszcze raz dziękuję za prezent i pozdrawiam
Anula
---- koniec cyt.
W imieniu naszego forum wysłaliśmy Różyczce na nową drogę życia szeleczki i smyczkę :lol:
 |
_________________ 694 409 059
nasze.bassety@onet.pl |
|
|
|
 |
madziaa

Pomogła: 2 razy Dołączyła: 05 Maj 2010 Posty: 2721 Skąd: Toruń
|
Wysłany: Czw 04 Lip, 2013 21:32
|