Moja BUFFY |
Autor |
Wiadomość |
migotka
|
Wysłany: Wto 24 Cze, 2014 21:23 Moja BUFFY
|
|
|
Buffy miała być prezentem dla starszej corki (7 lat) i ona też miała być jej Panią. Jednak suczka wybrala sobie mnie za "główną" Panią i mnie obdarza największym przywiązaniem. Ma 9 tygodni a u nas jest od 2 tygodni. Tyle gości ile mieliśmy przez ten czas nie mieliśmy po narodzinach zadnej z córek Jak dojde dlaczego nie dodają mi sie zdjęcia (pewnie chodzi o rozmiar) to naprawie to i zamieszczę portret. |
Ostatnio zmieniony przez Miła od Gucia Wto 24 Cze, 2014 22:17, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
jabluszko520

|
Wysłany: Wto 24 Cze, 2014 21:50 Re: Moja Buffy
|
|
|
migotka napisał/a: | Buffy miała być prezentem dla starszej corki (7 lat) i ona też miała być jej Panią. Jednak suczka wybrala sobie mnie za "główną" Panią i mnie obdarza największym przywiązaniem. Ma 9 tygodni a u nas jest od 2 tygodni. Tyle gości ile mieliśmy przez ten czas nie mieliśmy po narodzinach zadnej z córek Jak dojde dlaczego nie dodają mi sie zdjęcia (pewnie chodzi o rozmiar) to naprawie to i zamieszczę portret. |
jabluszko520@wp.pl - mój mail, możesz też wysłać fotki do którejkolwiek z nas, pomożemy wstawić w wolnej chwili, nie ma problemu, napisz tylko w tytule, ze chodzi o Buffy :lol: |
_________________ Nie kupuj, adoptuj.
http://forum.bassety.net/viewtopic.php?t=5027
 |
|
|
|
 |
Joasika

Pomogła: 2 razy Dołączyła: 10 Paź 2009 Posty: 5043 Skąd: Syrynia
|
Wysłany: Sro 25 Cze, 2014 06:42
|
|
|
A mój to sioboda@onet.eu
A jak będziesz ambitnie chciała sama umieścić zdjęcia, to tutaj:
http://forum.bassety.net/viewtopic.php?t=2598
masz opisane krok po kroku, jak umieścić zdjęcia na naszym serwerze i jak dodawać je do postów. |
_________________ Joasika i jej baby kolorowe
 |
|
|
|
 |
madziaa

Pomogła: 2 razy Dołączyła: 05 Maj 2010 Posty: 2721 Skąd: Toruń
|
Wysłany: Sro 25 Cze, 2014 09:13
|
|