Pomogła: 1 raz Dołączyła: 04 Mar 2005 Posty: 779 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią 15 Wrz, 2006 12:24 MASSIMO - basset z zachodniopomorskiego [już w nowym domu]
MASSIMO Świętokrzyska Hodowla Marysi (o. DYZMA ORLEN Unita, m. GABI Klan Sycylijczyków) mieszkający w woj. zachodniopomorskim szuka nowego domu.
Chłopak ma 2 lata, jest pięknym tricolorem. Jest zadbany i bardzo przyjazny ludziom. Nie jest agresywny wobec innych zwierząt. Szczeka średnio raz na pół roku
Szuka nowego domu, gdyż jego dotychczasowy właściciel zmienia miejsce zamieszkania. Piesek zostawałaby wprawdzie pod opieką rodziny, ale całe dnie sam w domu.
sprawa adopcji MASSIMO juz zakonczona....od soboty ma nowego wlasciciela,ktory kilka dni wczesniej stacil swojego basseta.
Piesek od razu zadomowil sie w nowej rodzinie ,jest szczesliwy .
Dziekuje Ewie za to ,ze szybko dala mi znac o MASSIMO,dziekuje rowniez za bardzo szybka reakcje pani Teresie Rupniewskiej ,ktora znalazla dla Massimo nowy dom.
Szczegolne wyrazy podziekowania kieruje do nowego wlasciciela MASSIMO,zycze Panu aby pies sprawial wiele radosci .
_________________ Pies potęgą jest i basta
Agata [Usunięty]
Wysłany: Wto 19 Wrz, 2006 00:37
A ja, może to dziwne się Wam wyda, ale chciałam również podziękować byłemu właścicielowi MASSIMO. Ja rozmawiałam z tym Panem o Mssimo kilka dni temu, gdy zdecydował się na adopcję, na oddanie go w dobre ręce. Gdy zapytałam jaki jest Massimo, Pan powiedział - ...najlepszy przyjaciel rodziny..., który nie ma wad charakteru.
Chodzi mi tu o to, że każdemu może zmienić się sytuacja rodzinna, i takie decyzje popieram. Są tacy, którzy usypiają zwierzęta, przywiązują do drzew, lub płotów schroniskowych
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum