Wysłany: Nie 21 Paź, 2007 12:28 17-18 Listopada - Kielce
Witam
Kto z Was się wybiera? A może ktoś się nie wybiera, ale jednak zmieni zdanie? (do jutra można rejestrować psy)
A do stałych wystawiaczy mam pytanie:
Jako, że biorę całą trójkę czy ktoś może mi powiedzieć jak wygląda sprawa na miejscu? Jest gdzie się rozłożyć i ew. przypiąć psa żeby nie trzymać go przez tyle czasu?
Ewa, raczej w hali nie ma jak przypiąć psa. My mamy namiociki dla piesków.
ewan [Usunięty]
Wysłany: Pon 22 Paź, 2007 07:05
No tego się obawiałam.... bo Gordona to ja do namiotu włożę, ale wyżły.... eh...
a gdzie kupujecie takie namioty?
Agata [Usunięty]
Wysłany: Pon 22 Paź, 2007 09:17
na wystawach ale poszukaj w internecie. Krysia z Donatem fajne kupili i mocne !!! Zapytam ich o stronę i dam znać.
A dla pająków też nie mam, im trzeba kupić taki "kojec". Zobacz Ewa w temacie pozdrowienia z Finlandii, tam Filipek z bracco w takim kojcu na wystawie siedzą. Nie wiem czy w Kielcach będzie, w Poznaniu raczej tak. Ja będę kupować właśnie w Poznaniu, więc zapytam czy będą mieli stoisko w Kielcach.
Ewa, adres sklepu w którym kupiliśmy budkę dla naszych bassetów to: www.bobik.katowice.pl Jest to zakład fryzjerski ale właśnie mają budki. My kupiliśmy rozmiar 4 i dwa bassety swobodnie się tam mieszczą. jest jeszcze rozmiar 5 trochę większy, ale czy na wyżły będzie dobry?
Pozdrawiam Krysia
_________________ Bassety to choroba na którą cierpimy od 20 lat
Magdzielec z Basseciarni [Usunięty]
Wysłany: Pon 22 Paź, 2007 18:19
Kurcze, drogie te budy. Szukałam na Allegro. Zdarzają się fajne i zdecydowanie tańsze, ale dość rzadko można je "upolować".
ewan [Usunięty]
Wysłany: Pon 22 Paź, 2007 21:10
Agatko ja taki kojec mam, ale.... widziałaś kiedyś chodzące kojce?
Agata [Usunięty]
Wysłany: Pon 22 Paź, 2007 22:11
no nie widziałam, mam nadzieję, że zobaczę w Kielcach :lol:
Co do budek, ja uważam, że lepiej zapłacić więcej, wiedząc, że to sprawdzone i dobre a nie kupować byle co... bo taniej. Wtedy mi szkoda pieniędzy, owszem, dlatego staram się kupować porządne rzeczy nie oszczędzając kasy, albo nie kupować wcale.
Magda, kupisz taniej i okaze się, że do niczego - no nie szkoda pieniędzy ?
Tych budek jest na prawdę dużo, różnych firm, a większość to badziewie, gną się, łamią, to tylko taka przestroga
ewan [Usunięty]
Wysłany: Wto 23 Paź, 2007 10:07
znalazłam jeszcze coś takiego:
ktoś posiada?
edit: a do Bobika nie mogę sie dodzwonić :|
Magdzielec z Basseciarni [Usunięty]
Wysłany: Sro 24 Paź, 2007 15:20
Agatko, pewnie masz rację, ale i tak cena 600zł jakoś nie przekonuje mnie do zakupu. Na razie jeszcze nie czuję wyjątkowej potrzeby posiadania takiego namiociku, gdyż posiadam "przenośny kołek do wiązania psów" w postaci mojego męża, ale za pewien czas pewnie i tak będę musiała je kupić. Najważniejsze, żeby były mocne, nie przepuszczały wody ani wiatru. Marek od Chivasa ma fajny namiot - taki duży i swoje psy trzyma w jednym. U mnie to nie zda egzaminu, gdyż mam dwa bardzo kapryśne psy, które muszą mieć nawet oddzielne legowiska (nie wspominając o całej reszcie).
Pozdrawiam.
Do zobaczenia w Poznaniu.
Bo nie mam od kogo podpatrywac co mam robic :wink:
I w sumie im blizej tego weekendu to tym bardziej zaczynam panikowac ze to bedzie totalna klapa Mam cicha nadzieje ze MOZE nie bedzie az tak zle
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum