Nasze Bassety Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Miła od Gucia
Pią 06 Lip, 2012 13:16
Potrzebna pilna pomoc dla schroniska.
Autor Wiadomość
ineczka 

Wysłany: Wto 15 Lis, 2011 16:37   Potrzebna pilna pomoc dla schroniska.

Witam wiem że tu piszemy tylko o bassiach ale mam taką sprawę , znalazły sie dzieci w których jest ogromna wrażliwość na los zwierząt, czuje że mam obowiązek wspierać takie postawy szczególnie w dzisiejszych czasach. Moi kochani w schronisku w Elblągu potrzebna jest pomoc, obecnie z dziewczynkami ze szkoły katolickiej zebrałyśmy 650 zł, te pieniązki przeznaczymy na lekarstwa i szczepionki ale to wciąż mało. Tam jest straszny problem z chorobami takimi jak grzybice u kociąt i wirusówki szczeniąt,przeziębienia, potrzebne są antybiotyki także witaminy, kroplówki (niektóre zwierzaki trafiaja tam wycieńczone, szczególnie szczeniaki),preparaty mlekozastępcze ponieważ niektóre matki trafiają w takim stanie że nie mogą wykarmić same potomstwa. Pomoc jest potrzebna szczególnie teraz jak robi się zimno. Dziewczynki z tej szkoły poprosiły mnie o pomoc jest to 3 klasa gimnazjum i pomagają w ramach projektu szkolnego w którym brałam udział przeprowadzając w tej szkole lekcje na temat dobrostanu zwierząt oraz brałam czynny udział w loterii, gdzie sprzedawałam losy i rozdawałam nagrody.Każdy kto chciałby wesprzeć tutejsze schronisko proszony jest o kontakt na PW, podam nr.konta i oczywiście jest możliwośc wglądu do dokumentacji na co pieniązki były przeznaczone np. rachunki itp. Jeśli ktoś może to także mozna podarować takie rzeczy jak koce, legowiska i inne. Jeśli tu nie może znajdować się ten temat prosze o usunięcie go i przepraszam.

Mirka
[Usunięty]

Wysłany: Wto 15 Lis, 2011 17:01   

a tu nie mozesz podać nr konta schroniska
każdy kto mogłby to wpłaciłby jakis grosik na pomoc :~

gkoti 
www.leniuch.com

Pomogła: 1 raz
Wysłany: Sro 16 Lis, 2011 15:28   

ja też pomogę, przecież to schronisko to tak, jakby było koło mnie, proszę o konto :wink:

Odpowiedz do tematu