Nasze Bassety Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
Przechlewko 08.10.2006
Autor Wiadomość
gkoti 
www.leniuch.com

Pomogła: 1 raz
Wysłany: Nie 01 Paź, 2006 17:20   Przechlewko 08.10.2006

Chce pojechac tam z moim leniem pokazac sie i spotkac ludzi z bassetami...jesli ktos jedzie niech da znac to sie ugadamy na spotkanie..

pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez Kasia :) Czw 27 Mar, 2008 15:39, w całości zmieniany 1 raz  

Evika 
Evika

Wysłany: Nie 01 Paź, 2006 20:11   

witam, bedziemy w Przechlewku z cala trojka !! Pozdrawiamy!!

gkoti 
www.leniuch.com

Wysłany: Nie 01 Paź, 2006 20:26   

to fajowo...nie bede sam z moim bassecikiem :D

gkoti 
www.leniuch.com

Wysłany: Sob 07 Paź, 2006 06:26   

chyba jednak nie dojade :( ...mam problem w ogrzewaniem w domu a ze teraz mam wekend wolny od pracy to mnie zmusilo to do naprawy c.o. gdyz zimno idzie a nie moge grzac w domku...takze milej imprezki...z leniem napewno przyjade na nastepna...pozdrawiamy wszystkich :)

Evika 
Evika

Wysłany: Nie 08 Paź, 2006 17:26   

hej, no szkoda....Ale ciepelko w domku wazniejsze, rozumiemy!!!bylismy i spotkalismy Cypriana i jego Pana!!

Evika 
Evika

Wysłany: Nie 08 Paź, 2006 19:32   VII Krajowa Wystawa Psów Mysliwskich Przechlewko

Lubie Przechlewko ,w środku lasu , obok dziczej zagrody / nota bene "jechało " równo/ , fajna atmosfera ,dobra organizacja ...
Dziś w czasie jazdy lało , na czas oceny w ringach bylo w miarę pogodnie ,ale kropilo juz porzadnie na finałach.
W naszej rasie - zgłoszona cała 4 / nasze 3 / i Cyprys Draha -czyli naszego Forumowicza -Jacka /miło było poznać /
Wywalczylismy - ja z małym Numerem/ który urósł nieżle / -wyb.obiecujący i I lok.w szczeniakach - na finałach II Najpiękniejsze Szczenię - miło , bo pierwsza wystawa i pierwszy puchar !
Glorka - Zwyc .Rasy , ale sympatyczną niespodziankę zrobił nam Festival , którego poprowadził na całkowitym luzie Darek i który to oprocz tytułu najlepszy weteran w rasie / ale w super kondycji -jak napisal Sędzia p.Andrzej Brabletz / wywalczył BIS-a Weteranów. O tyle miło, iz w 2000 Festiś wział w Przechlewku Best in Show, a teraz BIS ale w innej kategorii.
Jak zwykle warto było pojechać . bo była calkiem niezła grupa znajomych i przyjaciół - a nasz "chrześniak " bloodhound po domowemu zwany Bondem wygrał Grupę VI, BIS to z kolei elegancki seter angielski !
A teraz następny start - to juz w Poznaniu... :thx

gkoti 
www.leniuch.com

Wysłany: Nie 08 Paź, 2006 20:06   

gratulacje i fajnie ze bylo milo...szkoda ze nie dojechalem...na nastepnej sie musze zjawic...pozdrawiam

Arleta
[Usunięty]

Wysłany: Pon 09 Paź, 2006 20:29   

Ewka!! "byliśmy" no i co? zapomniałaś napisać ze medele przywieżliście :lol: no już nie wspomne ze jakieś fotki by sie przydały..a że juz wiem co nie co :lol: to Wielkie Gratulacje, szczególnie dla Numerka :thx

Evika 
Evika

Wysłany: Wto 10 Paź, 2006 07:09   

oj ,Arletko ,dzieki za gratulacje ..a napisalam o wystawie w oddzielnym poscie!! :D

Odpowiedz do tematu