Pewnego razu pies Syberian Husky (wiem że to nie basset ale nie mam gdzie się o to zapytać) siedział sam w pokoju a jego pani była w łazience. Nagle Ciotka(to jego pani) usłyszała jak pies wyje i wybiegł z podkulonym ogonem z pokoju.. Tak sie bał, że nie chciał wyjść z łazienki cały czas siedział tam w niej a do pokoju nawet nie próbował wejść, a nawet go omijał i cały czas patrzył się na drzwi wejściowe... CZy może wiecie co może być skutkiem takiego zachowania? Może on coś zobaczył czego my, ludize niewidzimy...Napewno powiecie że to tylko moja wyobraźnia ale ja nie kłamie. TO sie naprawde zdarzyło ja bardzo się martwie. CZekam na szybkie odpowiedzi.PODKREŚLAM ŻE TO PIES HUSKY I ON SIĘ NICZEGO NIE BOI
Ostatnio zmieniony przez Batus Pon 24 Sty, 2011 19:55, w całości zmieniany 1 raz
Crazy-Kasia [Usunięty]
Wysłany: Nie 14 Sty, 2007 14:35
Błagam was...powiedźcie mi to także spotyka mojego basseta!!!
patyk [Usunięty]
Wysłany: Wto 16 Sty, 2007 12:00
W tej kwestii powinnaś zapytać osobę kompetentną... Radzę Ci skontaktować się z Panem Andrzejem Kłosińskim - behawiorystą, psychologiem, specjalistą terapii zachowania zwierząt - DipCABT(Coape)NOCN
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum