Nasze Bassety Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
oczekujemy na szczeniaczki?????????
Autor Wiadomość
Mirka
[Usunięty]

Wysłany: Pon 05 Mar, 2007 10:18   oczekujemy na szczeniaczki?????????

Witam,CANDY Niebieskooka Dusia i INT.CH. CH.PL. CH.RUS ,CH.RKF. MŁ.CH.PL. KT-I GLADIATOR ze Stajennych Progów spedzili ze soba dwie upojne randki i mamy nadzieje że efektem tych spotkań będzie stadko maleńkich brzdąców.........................pozdrawiamy serdecznie Dusia

Ewa z Matyldą i Bobem 

Pomogła: 1 raz
Wysłany: Pon 05 Mar, 2007 16:10   Re: oczekujemy na szczeniaczki?????????

Mirka napisał/a:
mamy nadzieje że efektem tych spotkań będzie stadko maleńkich brzdąców

No jeśli pójdą w Mamusię to niewątpliwie będą pięknościowe :) Chociaż i Tatusiowi też nic nie brakuje :) Mirka, a kiedy będzie wiadomo?
I jaki przydomek będą miały dzieciaczki?

Aleksander

Wysłany: Pon 05 Mar, 2007 16:49   

No no no wielkie gratulacje. Dusia chyba dorosla bo o ile sobie przypominam ze zlotu to nikogo do siebie nie dopuszczaLa. Brawo

Agata
[Usunięty]

Wysłany: Pon 05 Mar, 2007 23:44   

Super :D Gratuluję !!!!
Teraz tylko trzymać kciuki, by randka była owocna :D
I ja te kciuki będę bardzo mocno trzymała.

Mirka
[Usunięty]

Wysłany: Wto 06 Mar, 2007 08:03   

Nie dziekuje żeby nie zapeszyć,ale nie mogę sie juz doczekać,a do maja tak długo :shock: :shock: :shock:

Agata
[Usunięty]

Wysłany: Wto 06 Mar, 2007 13:19   

Zobaczysz Mirka, nawet się nie obejrzysz a już pieluchy będziesz zmieniać :D
Szybko minie. Mi najbardziej dłuży się już po tym jak wiem, że sunia jest w ciąży, a ostatni tydzień przed rozwiązaniem to wieczność.

patyk
[Usunięty]

Wysłany: Wto 06 Mar, 2007 18:45   

Mirko - serdeczne GRATULACJE :D

Arleta
[Usunięty]

Wysłany: Pon 12 Mar, 2007 19:46   

:thx My również gratulujemy i życzymy licznej gromadki :thx

i tak po troszce łaczymy sie z Wami w oczekiwaniu na efekty :lol:

Ewa i Tofik 

Wysłany: Pon 12 Mar, 2007 21:15   

Ja gratulować nie będę :wink: ale chwilowo oczywiście. Trzymamy kciuki bardzo mocno i czekamy na wieści

Mirka
[Usunięty]

Wysłany: Pią 16 Mar, 2007 09:47   

Lenistwo Dusi osiagnęło szczyt zenitu :shock: :shock: leży łapami do góry i tylko obserwuje,mam nadzieje że jest to jeden z wiadomych objawów :shock: :shock: :shock:

a to zdjęcie trofeów mojego chłopaka Gladiatora ,robi wrażenie :shock: :shock:

pozdrawiamy serdecznie zainteresowanych rozwojem sytuacji :D :D

Mirka
[Usunięty]

Wysłany: Pią 16 Mar, 2007 16:26   

o a tu ciąg dalszy pucharów,mało który pies moze sie poszczycić takimi zdobyczami :shock: :shock:

Mirka
[Usunięty]

Wysłany: Sro 11 Kwi, 2007 09:46   

Witajcie,a Dusia po świetach wyglada tak :shock: :shock: sądze ze zaden sędzia nie osmieliłby sie teraz powiedzieć ze jest za drobna :D :D

chcę nadmienić że Dusia tak jak nie lubiła jeść tak teraz też nie lubi jeść i muszę sie bardzo gimnastykować zeby zjadła 4 posiłki pełnowartościowe ,żeby odzywić ja i szczeniaczki które chyba w sobie nosi,pisze chyba bo nie robiliśmy Usg bo po co psa stresować ,juz niedługo zagadka sama sie wyjaśni :roll: :roll: :roll:

Agata
[Usunięty]

Wysłany: Sro 11 Kwi, 2007 10:00   

Właśnie, taka niespodzianka jest najfajniejsza :D
A ile to już Mireczko, Duśka by była w ciąży ?

Arleta
[Usunięty]

Wysłany: Sro 11 Kwi, 2007 10:01   

No to Mirko trzymam kciuki aby okraglutki wyglad nie okazał sie tylko efektem poświatecznym :lol:
Piszesz o stresie - usg- ja Ci powiem ze Kroia do weta chodzi na "luzie" i w pozycji stojacej - bo tak jej zrobiono badanie- w ogóle nei zauwazyła ze ktos cos jej tam kontrolował, zreszta ona nawet jak szczepieni miala to ogonem pachała jak glupia :lol:
:thx życze wytrwałosci w oczekiwaniu - bo moja ciekawosc juz zaspokojona :lol:

Mirka
[Usunięty]

Wysłany: Sro 11 Kwi, 2007 10:52   

Dzisiaj mija 40 dzień ciąży,przed chwilka ważylismy Duskę przybrała 3,5 kg,na to co ona je to bardzo dużo :shock: :shock: :shock: bo Dusiol teraz przerzucił sie na surowiznę i zjada tylko surowe udka kurczaka,polędwice wołową,szponder wołowy taki z kosteczka,indyk mielony no i hit dziczyznę(uwielbia ją,chyba zew myśliwskiego psa)no jeszcze biszkopty i mleko posłodzone miodem tez z łaski wypije,mam juz tego dosyćbo chyba mnie wyczuła i dlatego poszła w jakość a nie w ilość.
Arletko,co do badania Usg to Dusia histerycznie reaguje na weta bo kojarzy sie jej z wyciskaniem gruczołów czego nie znosi a niestety dosyć czesto musi miec oczyszczane,jezeli nic z tego nie wyjdzie to spróbujemy jeszcze raz pozdrawiamy :D :D

Odpowiedz do tematu