ŁAPY Tytus... czy konieczna będzie operacja??? |
Autor |
Wiadomość |
julkarem
Użytkownik nieaktywny

Pomogła: 1 raz Dołączyła: 24 Lut 2011 Posty: 1368 Skąd: Międzychód
|
Wysłany: Pią 27 Kwi, 2012 08:29
|
|
|
wisnianol napisał/a: | Witam. Dziś skonsultowałem się z hodowcą mojego psa, Panem Markiem Betlińskim, który tak jak wy stwierdził, że operacja jest NIEPOTRZEBNA, wręcz ZABRONIONA... uspokoił mnie i wyjaśnił tą przypadłość u bassetów... Polecił ten sam środek : Caniviton Forte, który zaraz zamawiam... dziękują wszystkim za porady i dobre słowa... bacznie będę obserwował Tytusa...
Dziękuję po raz kolejny Pani Ani :grin: (ania123)... za pomoc i wsparcie... |
no i git :grin: |
|
|
|
 |
Rogasowa
&Trufla

|
Wysłany: Sob 28 Kwi, 2012 08:16
|
|
|
U nas Trufla kulała w wieku 6mies, na szczęście lekarz też jest dobry i powiedział zeby podawać przez dłuższy czas ser biały, Canvition, (nie jestem pewna pisowni) i jesli sie nie poprawi samo to dopiero wtedy konieczna bedzie operacja szybko wszystko wróciło do normy:) |
_________________ pozdrawiam, Trufla
 |
|
|
|
 |
Evika
Evika

Pomogła: 1 raz Dołączyła: 09 Sie 2005 Posty: 769 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: Sob 28 Kwi, 2012 10:57
|
|
|
Polecam również CAFORTAN ! pozdrawiam |
_________________ bassety -moje tygrysy kochane .... |
|
|
|
 |
ania123
Użytkownik nieaktywny

Pomogła: 6 razy Dołączyła: 27 Lut 2010 Posty: 1616 Skąd: Trondheim
|
Wysłany: Czw 03 Maj, 2012 11:36
|
|
|
jak maly? |
|
|
|
 |
wisnianol

|
Wysłany: Czw 03 Maj, 2012 19:43
|
|
|
witam...
tytus od niedzieli dostaje caniviton forte plus w troszkę zwiększonej dawce... utykanie jest widoczne kiedy się wyszaleje (a czasami ciężko nad nim zapanować:-)), prześpi się i wstanie to wtedy... poza tym nadal nie daje znaków czy coś go boli... Pan Marek powiedział, że sprawa normalna i tytus może kuleć na każdą łapę po kolei, nawet do 18 miesięcy... |
|
|
|
 |
julkarem
Użytkownik nieaktywny

Pomogła: 1 raz Dołączyła: 24 Lut 2011 Posty: 1368 Skąd: Międzychód
|
Wysłany: Pią 04 Maj, 2012 15:07
|
|
|
wisnianol napisał/a: | witam...
tytus od niedzieli dostaje caniviton forte plus w troszkę zwiększonej dawce... utykanie jest widoczne kiedy się wyszaleje (a czasami ciężko nad nim zapanować:-)), prześpi się i wstanie to wtedy... poza tym nadal nie daje znaków czy coś go boli... Pan Marek powiedział, że sprawa normalna i tytus może kuleć na każdą łapę po kolei, nawet do 18 miesięcy... |
a mnie znajoma z hodowli powiedziała ,że to może być nawet do 3 lat, raz jedna raz druga łapa.I tak na zmianę |
|
|
|
 |
|