Łódź Międzynarodowa 5-6.V.2007 |
Autor |
Wiadomość |
Agata [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 11 Kwi, 2007 14:30 Łódź Międzynarodowa 5-6.V.2007
|
|
|
Kto jedzie do Łodzi ?
Ja zgłosiłam Cebulkę, Duffy, Groszka i spaniele - Duszkę i Omenka. |
|
|
|
 |
robert.n [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 11 Kwi, 2007 16:21
|
|
|
Tak jak pisałem wcześniej zgłosiłęm Almę do jej pierwszej wystawy |
|
|
|
 |
DUDI DOG`S

|
Wysłany: Sro 11 Kwi, 2007 17:31
|
|
|
Agata jak zwykle zdominuje wystawę |
_________________ Baseciarze wszystkich krajów - łączcie się i niech basset będzie z wami! |
|
|
|
 |
DUDI DOG`S

|
Wysłany: Sro 11 Kwi, 2007 17:32
|
|
|
my zgłosiliśmy DEE DEE, Arię, Cara Mia, oraz Tip Top, te ostatnie dwa to spanielki. |
_________________ Baseciarze wszystkich krajów - łączcie się i niech basset będzie z wami! |
|
|
|
 |
Agata [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 11 Kwi, 2007 17:53
|
|
|
No, no, coraz lepiej :lol: Proszę dalej :lol:
A ja Krzysiu nic nie chcę mówić ile z Dudi Dogsów będzie w klasie młodzieży :lol: |
|
|
|
 |
kui [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 13 Kwi, 2007 12:52
|
|
|
Gdzie można się dowiedzieć gdzie jest dokładnie ta wystawa i o której godzinie start???
ile będzie wynosił wstęp dla obserwatora??? |
|
|
|
 |
Agata [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 13 Kwi, 2007 13:25
|
|
|
Bassety będą pierwszego dnia, czyli w sobotę, o której godzinie to jeszcze nie wiadomo, pewnie o 10-tej.
Informacji na łódzkiej stronie Oddziału jeszcze nie ma, ale pewnie wkrótce się ukarzą.
A wstęp, pewnie ok. 10 zł. |
|
|
|
 |
joania [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 13 Kwi, 2007 14:33
|
|
|
Ja też przyjadę do Łodzi na wystawę :wink: |
|
|
|
 |
DUDI DOG`S

|
Wysłany: Pią 13 Kwi, 2007 17:43
|
|
|
Szanowna Pani Agato myslę że to będzie spotkanie typowo rodzinne, gdyz w młodzieży wystąpi chyba czworo przedstawicieli Dudi Dog`s. Ale gdzież nam do Polany Kłapouchego. Na poczatku stawki Wy, potem długo, długo nic a potem my. :lol: |
|
|
|
 |
Agata [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 13 Kwi, 2007 17:55
|
|
|
Oj nie Krzysiu, Was będzie chyba więcej :lol:
A rodzinne i przyjacielskie jak najbardziej :lol:
Domki już mamy zarezerwowane, teraz tylko na ładną pogodę musimy się zapisać :lol: |
|
|
|
 |
DUDI DOG`S

|
Wysłany: Sob 14 Kwi, 2007 17:06
|
|
|
Agato wiesz dokładnie że pogoda to pikuś, nie ważna jest dla nas a tym bardziej dla bassetów, a i spaniele uwielbiają błotko. Najważniejsze by było w miarę ciepło. Nie możemy już się doczekać tej "imprezy". :thx |
|
|
|
 |
joania [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 14 Kwi, 2007 17:16
|
|
|
a gdzie Agata zarezerwowała te domki |
|
|
|
 |
Agata [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 14 Kwi, 2007 21:24
|
|
|
Asiu, domki rezerwowała nam Beatka i Magda z Łodzi od Bakusia. Ja nawet nie pytałam dokładnie gdzie, bo w głowie mam teraz tylko Gumkę i Agatkę, które sapią, oraz mam na "głowie" katar, który nie daje mi żyć i coraz bardziej utrudnia codzienność. Nie wiem jak to będzie, bo jak mi go nic nie złagodzi to nie wiem, czy do Łodzi pojadę, bo czuję się coraz gorzej. Nawet na jutro byłam zaproszona na działkę do Marzanny, ale niestety, chyba nie jestem w stanie... |
|
|
|
 |
kui [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 24 Kwi, 2007 07:14
|
|
|
hallo hallo, wczoraj szukałęm i nigdzie ine znalazłem informacji gdzie odbędize się ta wystawa, wię ktoś? hala expo czy gdzie???
~~ update
Jeśli ktoś jescze nie wie lub nie może znaleść na stronie zkwp to z tego co się dowiedziałem po rozmowie tel. z panią ze zwiążku:
Miejsce: Stadion "START" ul. Św.Teresy 56/58,
bilety: normalne 10 zł. ulgowe 5 zł (dla obserwatorów)
start: 10:00 |
|
|
|
 |
robert.n [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 07 Maj, 2007 18:34
|
|
|
Dziękujemy wszsytkim za przemiłe spotkanie na łódzkim stadionie, rewelacyjna atmosfera
Pozdrawiamy |
|
|
|
 |
|