|
HIGIENA Kapiemy, myjemy nasze bassety |
| Autor |
Wiadomość |
jabluszko520

|
|
|
|
 |
lena:)

|
Wysłany: Nie 27 Sty, 2013 10:50
|
|
|
właśnie wczoraj o tym czytałam i chyba tak.. trzeba będzie się zastanowić.. w sumie to nawet jestem zdecydowana ;-) ale czasem mnie 'przeraża', ta ilość rzeczy, co to muszę/ chce kupić ato takie kropelki, a to takie preparaty, a teraz jeszcze różne urządzonka no ale.. czego to się nie robi dla tych sierściuchów naszych ;-)
| besta napisał/a: | | Albo o groomerze.A może gdzieś w twojej okolicy jest "myjnia dla psów",bo to też może być jakaś obcja. |
no jest, ale ok 50zł za mycie. a wiecie, tych myć to trochę w roku się zbiera ;-)
Mama w razie co przyjdzie i mi pomoże, choć raczej w trzymaniu, a nie dźwignięciu, ale spoko, ja silna bestia czasem jestem, choć nie wyglądam Z Tofikiem już się ważyłam na takiej wadze łazienkowej, więc i do wanny go wsadzę mam nadzieję ;-) a jak się nie uda, to się wówczas poszuka innego rozwiązania ;-) |
|
 |

|
Wysłany: Nie 27 Sty, 2013 10:52
|
|
|
| ale tych szampnów to jakichś specjalnych używacie? czy takich po prostu jakichkolwiek 'dla psa'? |
|
 |
jabluszko520

|
Wysłany: Nie 27 Sty, 2013 11:28
|
|
|
| lena:) napisał/a: | | ale tych szampnów to jakichś specjalnych używacie? czy takich po prostu jakichkolwiek 'dla psa'? |
nie dla psa tylko dla niemowlaka - serio |
_________________ Nie kupuj, adoptuj.
http://forum.bassety.net/viewtopic.php?t=5027
 |
|
|
|
 |
madziaa

Pomogła: 2 razy Dołączyła: 05 Maj 2010 Posty: 2721 Skąd: Toruń
|
Wysłany: Nie 27 Sty, 2013 12:02
|
|
|
moja klucha zawsze ładnie pachnie :razz: a, że mam wannę to też się muszę nadźwigać żeby moje piórko ważące 35 kilo wsadzić ale jak już się Panna Emilka znajdzie w wannie to kładzie się i rób ze mną co chce |
|
 |

|
Wysłany: Nie 27 Sty, 2013 23:47
|
|
|
dziękuję, coś słabo szukałam chyba ;-)
ale piękny aromat Tofika, to chyba nie skutek pełnych gruczołów, bo chyba wtedy pachniałby za przeproszeniem gówienkiem, a to gówienko nie jest.. raczej naturalny aromacik, bardzo intensywny aromacik |
|
 |
madziaa

|
Wysłany: Pon 28 Sty, 2013 07:25
|
|
|
| czyli po prostu boski aromat przy którym kocham się budzić :lol: |
|
 |
besta

Pomogła: 2 razy Dołączyła: 29 Cze 2008 Posty: 3051 Skąd: 3City
|
Wysłany: Pon 28 Sty, 2013 09:44
|
|
|
| lena:) napisał/a: | dziękuję, coś słabo szukałam chyba ;-)
ale piękny aromat Tofika, to chyba nie skutek pełnych gruczołów, bo chyba wtedy pachniałby za przeproszeniem gówienkiem, a to gówienko nie jest.. raczej naturalny aromacik, bardzo intensywny aromacik |
Nie to nie jest zapaszek goow....ka tylko intensywny basseci(psi )smrodek baaaardzo nieprzyjemny oj bardzo. |
_________________ ...na zawsze stajesz się odpowiedzialny za to,co oswoiłeś.... |
|
|
|
 |
madziaa

|
Wysłany: Pon 28 Sty, 2013 10:10
|
|
|
besta
Nie to nie jest zapaszek goow....ka tylko intensywny basseci(psi )smrodek baaaardzo nieprzyjemny oj bardzo
Popieram :grin: |
|
 |
Mufka Dynka Miecio

|
Wysłany: Czw 21 Lut, 2013 09:36
|
|
|
u nas wczoraj było wielkie kąpanie śmierdziuszków-spociuszków
Mufka wyglądała jak jak wyciorek do fajki, z nastroszoną szczecinką,
a Dynka po wyschnięciu jak "czapka z lisa babci Marylki" (jak to Krzysztof stwierdził)
tylko fotek brak |
_________________ „ Pies to jedyna istota na świecie, która bardziej kocha Ciebie niż samego siebie”
(J. Billings)
" Adoptując jednego psa nie zmienimy świata, ale świat zmieni się dla tego jednego psa..." |
|
|
|
 |
madziaa

|
Wysłany: Czw 21 Lut, 2013 09:53
|
|
|
| Niewybaczalne, to po prostu skandal hmm oj nie wiem czy wybaczymy ten brak foteczek proszę się poprawić następny raz bardzo bym chciała zobaczyć to te cudeńka po takiej metamorfozie :lol: |
|
 |
jabluszko520

|
|
|
|
 |
Joasika

Pomogła: 2 razy Dołączyła: 10 Paź 2009 Posty: 5043 Skąd: Syrynia
|
Wysłany: Czw 21 Lut, 2013 13:45
|
|
|
I jak to możliwe, że fotek nie zrobiliście
A ja taka ciekawa czapki z lisa babci Marylki... :lol: :lol: :lol: |
_________________ Joasika i jej baby kolorowe
 |
|
|
|
 |
madziaa

|
Wysłany: Sro 06 Mar, 2013 11:20
|
|
|
| Dziś ja zamierzam się gimnastykować i wykąpać Emilkę bo jak słonko na Nią patrzy to strach taki z Niej brudas i obiecuje będą fotki |
|
 |
luluamelu

|
Wysłany: Pią 15 Mar, 2013 12:15
|
|
|
Ja dojrzewam do kąpania moich syfiarzy ...musze sie zaopatrzyć w dużą ilość szmat do wycierania,strój kąpielowy,dzwig(celem upchania ich po kolei w głebokim brodziku),oraz z pięć litrow kropli walerianowych i wiadra melisek do ssania dla mnie:mrgreen:
A co do aromaciku...to czuć...błeee |
_________________ "Kiedy inni przyjaciele odchodza,Twoj pies jest zawsze przy Tobie" |
|
|
|
 |
|
|