Witam
Od rana próbuje wkleic zdjęcie Demona w moim profilu i nie mam pojęcia jak to zorbić! Cały czas pokazuje się komunikat, że rozmiar zdjęcia jest zły ...
Demon ma juz ponad 5 miesięcy i waży 18,5 kg. To prawdziwy "Demon" z temperamentem, zwlaszcza w tarkcie zabaw! Poza tym to bardzo grzeczna psinka, w domcu już nie siusia , nic nie gryzie, sam zostaje w domu na 8 godzin, nie ujada, nie wyje i nie szczeka.
Oczywiscie musi byc w centrum zainteresowania 24h na dobe, najelpiej jak sie go głaszcze lub z nim bawi.
Martwi mnie tylko jedno obawiam sie, że jak zostaje sam w domu to większość czasu przesypia ... :? czy to normalne? I potem wieczorem około 23 zasypia razem z nami ...
Moze w koncu uda mi sie wkleic zdjecia naszego łobuza
Pozdarwiamy
Hubertus Pomógł: 1 raz Dołączył: 30 Mar 2005 Posty: 1066 Skąd: Warszawa
Martwi mnie tylko jedno obawiam sie, że jak zostaje sam w domu to większość czasu przesypia ... :? czy to normalne? I potem wieczorem około 23 zasypia razem z nami ...
Z obserwacji mojego 10 letniego basseta wynika, że jest to normalne. Większość czasu samotności przesypia z przerwami na krótkie wycie (wiem od sąsiadów). Bassety generalnie dużo śpią, zwłaszcza gdy mieszkają w mieszkaniu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum