CYCUCHY - wklęsły sutek |
Autor |
Wiadomość |
Asia i Basia
Figa & Co.

Pomogła: 9 razy Dołączyła: 17 Kwi 2007 Posty: 5612 Skąd: Hamburg/Torun
|
Wysłany: Pon 30 Lip, 2007 12:09 CYCUCHY - wklęsły sutek
|
|
|
Czy ktos ma moze problem z sutkami u suczki typu wklesla "brodawka"? Baska ma oprocz czterech na samym koncu wklesle brodawki, ciagle zbiera sie tam brud, czyszcze je regularnie, ale one ciagle sie wciagaja, boje sie zeby nie robilo sie tam jakies zapalenie, poza tym Bacha ma chyba 11 sutek, czy to mozliwe? Wstawie pozniej zdjecie. |
_________________ Baśka polykacz jablek i klockow Lego |
|
|
|
|
 |
Buba

|
Wysłany: Pon 30 Lip, 2007 12:27
|
|
|
Gustaw ma takie 3 sztuki - na razie nic sie nie dzieje, czyszcze je po prostu regularnie ... |
|
|
|
 |
Fanfan z rodziną [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 30 Lip, 2007 12:29
|
|
|
Fan ma takie dwie...wet tez kazał mi wyłącznie tylko przemywać i utrzymywać w czystości. |
|
|
|
 |
mariola [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 30 Lip, 2007 12:44
|
|
|
Mała Megi też ma takie 4, kiedyś nawet pędziłam jak wariatka z nią do weta bo myślałam że to kleszcz :lol: :lol: a to tylko zebrał się jakiś brudek :lol: :lol: |
|
|
|
 |
Asia i Basia
Figa & Co.

|
Wysłany: Pon 30 Lip, 2007 13:00
|
|
|
A to mnie pocieszyliscie troszke ale tylko, no bo czy to normalne ze jej cycuchy nie leza symetrycznie parami?
Jeden z tych wkleslych to tak schowany jest, ze myslalam, ze to dziura po chipie, ale przeciez chipow nie robi sie na brzuchu :shock: ; i tak zaczelam to ogladac i wyglada to na zakopanego po uszy cycka.
O--O-----O-----O---O
O--O--O----O----O----O
Tak to w przyblizeniu wyglada, jak bedzie Bacha spokojniejsza, to jej zdjecie pstrykne, nie mozna z nia dzisiaj do ladu dojsc, korrida caly dzien. Dzieki za odpowiedzi. |
|
|
|
 |
Iza
|
Wysłany: Wto 31 Lip, 2007 20:56
|
|
|
Poza utrzymywaniem wklęsłych brodawek sutkowych w czystości nic wiecej nie trzeba z nimi robić ,dużo suczek jest takiej urody i często też miewają nadliczbowe sutki.Matka natura czasem eksperymentuje ale w tym wypadku bez jakiejkolwiek szkody dla zdrowia.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Asia i Basia
Figa & Co.

|
Wysłany: Wto 31 Lip, 2007 23:05
|
|
|
Dziekuje bardzo Iza za opowiedz, teraz to juz jestem spokojna. Pozdrowienia od nieparzystej Baski :wink: |
|
|
|
 |
|