Przesunięty przez: Asia i Basia Pią 24 Wrz, 2010 14:00 |
Piękna CHARLOTTA u Paulinx |
Autor |
Wiadomość |
Paulinx
Charlotta "Maxxie" Cudeńka.

|
Wysłany: Czw 21 Lut, 2013 16:20
|
|
|
jabluszko520 dzięki za podesłanie wątków, już biorę się za lekturę
Marynia serio straciła brzydki zapach? Ajjjjj, to byłoby zbyt piękne żeby było prawdziwe Nie ukrywam, że gdyby moja przestała cuchnąć po sterylizacji to to chyba byłby największy plus |
|
 |
madziaa

Pomogła: 2 razy Dołączyła: 05 Maj 2010 Posty: 2721 Skąd: Toruń
|
Wysłany: Czw 21 Lut, 2013 17:00
|
|
|
Na pewno nie będzie krwawienia a jeśli chodzi o charakter to u mojej Emilki po sterylizacji nic się nie zmieniło jaka była taka jest a zapach hmm u nas nie czuje różnicy |
|
 |
Marynia

Pomogła: 1 raz Dołączyła: 30 Paź 2009 Posty: 2459 Skąd: Głubczyce
|
Wysłany: Czw 21 Lut, 2013 17:47
|
|
|
Paulinx napisał/a: |
Marynia serio straciła brzydki zapach? Ajjjjj, to byłoby zbyt piękne żeby było prawdziwe Nie ukrywam, że gdyby moja przestała cuchnąć po sterylizacji to to chyba byłby największy plus |
Prawdę mówiąc ja rzadko czułam brzydki zapach,to mój brat cały czas twierdził,że Goldie śmierdzi i to on stwierdził,że po sterylizacji brzydki zapach się ulotnił :lol: |
|
 |
gkoti
www.leniuch.com

Pomogła: 1 raz Dołączyła: 31 Sie 2006 Posty: 4793 Skąd: Malbork/Luton
|
Wysłany: Czw 21 Lut, 2013 21:29
|
|
|
Moja Blaneczka była drobniutka, chudziutka i taka pozostała, u niej to muszę walczyc o przybranie chociażby kilku dkg, a chudnie w 2 dni, jak nie ma apetytu, a często ma takie odskoki...muszę jej dogadzać, wtedy wcina, jest cwanie wybredna :wink: Zapachu brzydkiego nie miała i nie ma, chyba że czasami z pyszczka, to dostaje RUMEN dawke i jest spokój, czyli swoje tic-taki :wink:
Ostatnio smierdziala mi trochę, ale domyślilam się, że to już gruczołki odbytnicze i pojechaliśmy na czyszczenie , jest super!!! czyli u niej nic się nie zmienilo, a mamy spokój i już bez obaw :wink: |
_________________ www.leniuch.com - to na razie stronka tylko Leniuszka
 |
|
|
|
 |
Paulinx
Charlotta "Maxxie" Cudeńka.

|
Wysłany: Czw 28 Sie, 2014 16:32
|
|
|
Woof!
Cześć. Pamięta mnie ktoś jeszcze? Szczekałam dziś na panią, żeby zajrzała do basseciarzy ale gdzie tam! To, że nie ma czasu, to że na spacer trzeba iść, to że pora spania, karmienia... Ta moja dwunożna służaca to nigdy czasu nie ma
Stwierdziłam, że najwyższy czas poinformować Was, że jest mi bardzo dobrze Jedzonko zawsze na czas, ciepłe łóżeczko przyciąga jak magnes, spacerków dużo. Istny psi raj na ziemi! Człowieki nadal latają wokół mnie jakbym była małą księżniczką na ziarnku grochu A ja z tego statusu korzystam ile wlezie - nie powiem że nie
Jedynie mój psi kolega Dżeki coś ostatnio nie zbyt chętny do wspólnych zabaw w ogrodzie... Pańcia coś tłumaczyła, że to już nie jest ten sam chłop na baby co kiedyś. Że się starzeje, że powoli wycisza. Ale co to znaczy, że się starzeje? Nie wiem, nie znam i nie rozumiem tego pojęcia. Przecież żadna tam "starość" nie przeszkadza w zabawie i gonitwach, prawda? Próbuję mu to wytłumaczyć, ale jakoś zawsze tylko machnie na mnie łapą...
Ale wtedy idę do mojej mniejszej kumpeli! Ta to zawsze ma ikrę! Tylko szczeka jakby chciała wyrobić normę za całą naszą trójkę. Jadaczka jej się nie zamyka, ale ważne że jest się z kim poganiać
Także życie leci nam pomalutku, ale dobrze. Leniwie. Bassecio.
Pozdrawiam wszystkich i głaski, buziaczki przesyłam!
Maxxie wraz ze swoimi człowiekami.
Woof! |
|
 |
jabluszko520

|
|
|
|
 |
Joasika

Pomogła: 2 razy Dołączyła: 10 Paź 2009 Posty: 5043 Skąd: Syrynia
|
Wysłany: Pią 29 Sie, 2014 11:20
|
|
|
Pamiętamy, pamiętamy i cieszymy się, że Twoje Pańciostwo tak zacnie Ci usługuje |
_________________ Joasika i jej baby kolorowe
 |
|
|
|
 |
Miła od Gucia
Admin merytoryczny

Pomogła: 11 razy Dołączyła: 03 Mar 2005 Posty: 21611 Skąd: Gorzów
|
Wysłany: Czw 04 Wrz, 2014 20:14
|