ABSOLWENT Rudolf z Wydziału Filozofii |
Autor |
Wiadomość |
Miła od Gucia
Admin merytoryczny

Pomogła: 11 razy Dołączyła: 03 Mar 2005 Posty: 21611 Skąd: Gorzów
|
Wysłany: Nie 12 Paź, 2014 11:01
|
|
|
sie wie :lol: vote
trzymam kciuki |
_________________ 694 409 059
nasze.bassety@onet.pl |
|
|
|
 |
marzanna67999

|
Wysłany: Nie 12 Paź, 2014 11:32
|
|
|
a gdzie jakaś opowieść??????????????? przecież uwielbiam czytać Twoje opowieście. Umawiamy się tak : za każde vote mała opowiasta. To zdecydowanie poprawiłoby mi humor no może za każde 10 vote - opowiasta. No dobra niech będzie za wszystkie vote jedna opowiastka ale dłuuuuuuuuuuuuuuuuga jak basset :serce: :serce: :serce: |
_________________ Marzanna, Jacek i Agatka
 |
|
|
|
 |
portenito4
|
Wysłany: Nie 12 Paź, 2014 15:10
|
|
|
Hej, dzięki za głosy w konkursie, jestem chyba na drugim miejscu, ale głosowanie do jutra więc mam jeszcze realne szanse zostać bassetem tygodnia na amerykańskiej stronie, co jest (chyba każdy się zgodzi) nie byle jaką, a nawet prestiżową, nagrodą.
Co do opowiastek, to nie za wiele się u mnie dzieje, zazwyczaj albo śpię, albo jem, albo jestem na spacerze, właściwie to tak na zmianę, chyba nic innego nie robię.
Ostatnio byłem zakochany w sasiadce z naprzeciwka. Zakochałęm się we wtorek. Takie motyle w brzuchu, że nic nie jadłem, nie mogłem też spać, i cały czas chciałem spędzać z ukochaną, co mi Magda skutecznie uniemożłiwiała, więc wychodziłem do ogródka i wyłem jak nagłośniej się dało (o różnych godzinach w ciągu doby...). Magda bała się, że od tego niejedzenia i braku snu mółgbym nawet umrzeć z miłości, ale jeszcze bardziej bała się, że jakiś sąsiad z góry nie wytrzyma i zastrzeli mnie z wiatrówki. Śniło jej się też, że mieszkańcy bloku napisali petycję do spółdzielni, żeby nas eksmitować.
Trwało to pięć dni. W sobotę wieczorem w końcu zjadłęm kolację i poszedłem spać. Spałem 13 godzin. Obudziłem się jak nowo narodzony, przeszło mi. Miłość jest przereklamowana. Wolę jednak bułki i parówki.
Ru |
_________________ Rudolfik |
|
|
|
 |
moni

|
Wysłany: Nie 12 Paź, 2014 15:57
|
|
|
Rudolfiku jak ciebie nie kochac za takie opowieści.Kocham Cie panie Rudolfie : |
_________________ Pozdrawiam wszystkich serdecznie
 |
|
|
|
 |
Miła od Gucia
Admin merytoryczny

Pomogła: 11 razy Dołączyła: 03 Mar 2005 Posty: 21611 Skąd: Gorzów
|
Wysłany: Nie 12 Paź, 2014 17:19
|
|
|
to prawda, popieram
czytam z radością i wesołością w oczach |
_________________ 694 409 059
nasze.bassety@onet.pl |
|
|
|
 |
marzanna67999

|
Wysłany: Nie 12 Paź, 2014 18:40
|
|
|
A mówiłam, że od razu mi się humor poprawi???? Uwielbiam, uwielbiam te opowieści, są najpesze na świecie. Tylko tak mało ich, zdecydowanie za mało ich ostatnio Rudolfie. Kocham :serce: |
_________________ Marzanna, Jacek i Agatka
 |
|
|
|
 |
jabluszko520

|
|
|
|
 |