Nasze Bassety Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
Moszna
Autor Wiadomość
Aleksander

Wysłany: Pon 24 Wrz, 2007 08:04   

A wyniki a zdjęcia??????????????????????????? Kto miał ze soba aparat?

ewan
[Usunięty]

Wysłany: Pon 24 Wrz, 2007 08:06   

chwila :P mam ponad 700 zdjęć :P muszę je zrzucić na kompa i zmniejszyć chyba, że chcecie żeby forum się rozjechało :P

edit: wrzucam trochę zdjęć ale na takie super profesjonalne zdjęcia z ringu to musicie poczekać, aż inni wrócą z wystawy
bo te moje to takie luźne dywagacje na temat :P

ewan
[Usunięty]

Wysłany: Pon 24 Wrz, 2007 09:30   

a jak ktos był niegrzeczny to kończył tak :P

ewan
[Usunięty]

Wysłany: Pon 24 Wrz, 2007 09:45   

Arleta
[Usunięty]

Wysłany: Pon 24 Wrz, 2007 10:40   

:thx no to ja juz nie bede powtarzac fotek bo widze ze zostaly umieszczone te ktore chcialam pokazac..a mioanowicie laska w brazowej bluzeczce- Kinge z Jasminka!!!! ktora zajeła 3 miejsce - wielkie gratulacje jeszcze raz !!1 i wielkie wyrazy uznania dla Kingi ktora przez miesiać ja tak przygotowała ze byłam w szoku- baby a stała jak posąg, nie mowie juz ze potrafi malenstwo na komende lezec, siedziec i dawac łapke :)

Fanfan z rodziną
[Usunięty]

Wysłany: Pon 24 Wrz, 2007 11:39   

A jak tam Fiżdzi z Klubu XXL?

m@gda 

Wysłany: Pon 24 Wrz, 2007 12:23   

A mnie jest miło poinformować,że Telur w klasie baby miał 1-sze miejsce :thx ,a Tawi zajęła 2-gą pozycję :thx .Mama nic nie zdobyła,ale ja jej się nie dziwie,myślała o dziecich (zwłasza o jednym ,który wczoraj własnie pojechał do nowego domku :cry: ),ale i tak było super.No moze tylko troszkę za gorąco a Pan sedzia długo oceniał.

Benka-Bozenka

Wysłany: Pon 24 Wrz, 2007 14:54   

Jeśli uda mi się dzisiaj....to wkleję zdjęcia...mam wszystkie bassety jakie były na wystwie

ewan
[Usunięty]

Wysłany: Pon 24 Wrz, 2007 15:33   

Aleksander

Wysłany: Pon 24 Wrz, 2007 18:39   

Świetne zdjęcia wszystkim wielkie gratulacje. Magda kto was opuścił?

Asia i Basia 
Figa & Co.

Pomogła: 9 razy
Wysłany: Pon 24 Wrz, 2007 18:44   

Piekny zamek, piekna pogoda, piekne bassety, Magda czy to wasze byly te zlote dzieciaczki w klatce? Myslalam, ze nie bylo w tym roku takich szczeniat, chora zaraz jestem jak widze te maluchy :roll: przesliczne sa. Jesli mialabym miec drugiego basseta to chyba wlasnie o takim umaszczeniu.

Z tego wszystkiego pogratulowac zapomnialam wszystkim wlascicielom ich pieknych pociech :thx

Benka-Bozenka

Wysłany: Pon 24 Wrz, 2007 21:04   

Fotki...

Petit
[Usunięty]

Wysłany: Wto 25 Wrz, 2007 06:53   

Ja też jak ściągnę do kmputera to wkleję fotki ( raczej Petitów, ale nie tylko). Powiem, że pogoda i atmosfera były super, ale zmiana sędziego w ostatniej chwili :evil: W dodatku moja Wiki wdostała ocenę dobrą, a Sędzina powiedziała mi, że jest długa jak tramwaj!!! Dodam, że był to nasz debiut w klasie młodzieży....
Nie chcę też nic sugerować, ale do wszystkich zwycięzców mówiła po imieniu :roll: ja rozumiem, że jak się kogoś zna, to ciężko jest mówić do niego Pani, lub Pan, ale moim zdaniem byłoby lepiej, jakby jednak spróbowała :roll:
No cóż, było też widać, że preferuje raczej psiaki ciemne i wyglądające na typowo użydkowe, więc może poprostu nie trafiłyśmy w jej preferencje :roll:
Nie mam zamiaru się poddawać z powodu jednej gorszej oceny, a pierwszy prawdziwy puchar i tak przywiozłyśmy do domku :wink:
Szkoda tylko, że wręczając mi go powiedziała: ,,Ponieważ klub sobie zażyczył, ro Tobie TEŻ MUSZĘ dać'' :evil:
A jak sędziowane były houndy??? Na co ten sędzia zwracał uwagę, bo z zewnątrz, to wyglądało, że był baardzo dokładny:)
Pozdrowienia i gratulacje dla wszystkich, którzy wypadli lepiej:)

ewan
[Usunięty]

Wysłany: Wto 25 Wrz, 2007 06:55   

aż tak źle nie było :P chociaż przed wyjściem na ring cały żołądek miałam w przełyku ;)

ale mam jedno zastrzeżenie... tłumaczenie z angielskiego na polski pozostawiało wiele do życzenia :roll:

później dorzucę jeszcze parę zdjęć tylko muszę powrzucać je do photoshopa

a mam pytanie:
co to był za petitek, który tak fajnie bawił się z Gordonem w sobotę wieczorem? :) bo ja z tego wszystkiego zapomniałam :oops:

Jogurt 

Wysłany: Wto 25 Wrz, 2007 08:09   

Gratuluje wszystkim!!! Zaluje tylko ze nas tam nie bylo....Ale wszystko jeszcze przed nami :P

Odpowiedz do tematu