Moszna |
Autor |
Wiadomość |
Aleksander

Pomógł: 1 raz Dołączył: 07 Mar 2005 Posty: 598 Skąd: Żory 508185063, 0324356156
|
Wysłany: Pon 24 Wrz, 2007 08:04
|
|
|
A wyniki a zdjęcia??????????????????????????? Kto miał ze soba aparat? |
|
|
|
 |
ewan [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 24 Wrz, 2007 08:06
|
|
|
chwila mam ponad 700 zdjęć muszę je zrzucić na kompa i zmniejszyć chyba, że chcecie żeby forum się rozjechało
edit: wrzucam trochę zdjęć ale na takie super profesjonalne zdjęcia z ringu to musicie poczekać, aż inni wrócą z wystawy
bo te moje to takie luźne dywagacje na temat
 |
|
|
|
|
 |
ewan [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 24 Wrz, 2007 09:30
|
|
|
a jak ktos był niegrzeczny to kończył tak
 |
|
|
|
|
 |
ewan [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 24 Wrz, 2007 09:45
|
|
|
 |
|
|
|
|
 |
Arleta [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 24 Wrz, 2007 10:40
|
|
|
:thx no to ja juz nie bede powtarzac fotek bo widze ze zostaly umieszczone te ktore chcialam pokazac..a mioanowicie laska w brazowej bluzeczce- Kinge z Jasminka!!!! ktora zajeła 3 miejsce - wielkie gratulacje jeszcze raz !!1 i wielkie wyrazy uznania dla Kingi ktora przez miesiać ja tak przygotowała ze byłam w szoku- baby a stała jak posąg, nie mowie juz ze potrafi malenstwo na komende lezec, siedziec i dawac łapke |
|
|
|
 |
Fanfan z rodziną [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 24 Wrz, 2007 11:39
|
|
|
A jak tam Fiżdzi z Klubu XXL? |
|
|
|
 |
m@gda

|
Wysłany: Pon 24 Wrz, 2007 12:23
|
|
|
A mnie jest miło poinformować,że Telur w klasie baby miał 1-sze miejsce :thx ,a Tawi zajęła 2-gą pozycję :thx .Mama nic nie zdobyła,ale ja jej się nie dziwie,myślała o dziecich (zwłasza o jednym ,który wczoraj własnie pojechał do nowego domku :cry: ),ale i tak było super.No moze tylko troszkę za gorąco a Pan sedzia długo oceniał. |
|
|
|
 |
Benka-Bozenka

|
Wysłany: Pon 24 Wrz, 2007 14:54
|
|
|
Jeśli uda mi się dzisiaj....to wkleję zdjęcia...mam wszystkie bassety jakie były na wystwie |
_________________ Pies potęgą jest i basta |
|
|
|
 |
ewan [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 24 Wrz, 2007 15:33
|
|
|
 |
|
|
|
|
 |
Aleksander

Pomógł: 1 raz Dołączył: 07 Mar 2005 Posty: 598 Skąd: Żory 508185063, 0324356156
|
Wysłany: Pon 24 Wrz, 2007 18:39
|
|
|
Świetne zdjęcia wszystkim wielkie gratulacje. Magda kto was opuścił? |
|
|
|
 |
Asia i Basia
Figa & Co.

Pomogła: 9 razy Dołączyła: 17 Kwi 2007 Posty: 5612 Skąd: Hamburg/Torun
|
Wysłany: Pon 24 Wrz, 2007 18:44
|
|
|
Piekny zamek, piekna pogoda, piekne bassety, Magda czy to wasze byly te zlote dzieciaczki w klatce? Myslalam, ze nie bylo w tym roku takich szczeniat, chora zaraz jestem jak widze te maluchy przesliczne sa. Jesli mialabym miec drugiego basseta to chyba wlasnie o takim umaszczeniu.
Z tego wszystkiego pogratulowac zapomnialam wszystkim wlascicielom ich pieknych pociech :thx |
_________________ Baśka polykacz jablek i klockow Lego |
|
|
|
 |
Benka-Bozenka

|
Wysłany: Pon 24 Wrz, 2007 21:04
|
|
|
Fotki... |
_________________ Pies potęgą jest i basta |
|
|
|
|
 |
Petit [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 25 Wrz, 2007 06:53
|
|
|
Ja też jak ściągnę do kmputera to wkleję fotki ( raczej Petitów, ale nie tylko). Powiem, że pogoda i atmosfera były super, ale zmiana sędziego w ostatniej chwili W dodatku moja Wiki wdostała ocenę dobrą, a Sędzina powiedziała mi, że jest długa jak tramwaj!!! Dodam, że był to nasz debiut w klasie młodzieży....
Nie chcę też nic sugerować, ale do wszystkich zwycięzców mówiła po imieniu ja rozumiem, że jak się kogoś zna, to ciężko jest mówić do niego Pani, lub Pan, ale moim zdaniem byłoby lepiej, jakby jednak spróbowała
No cóż, było też widać, że preferuje raczej psiaki ciemne i wyglądające na typowo użydkowe, więc może poprostu nie trafiłyśmy w jej preferencje
Nie mam zamiaru się poddawać z powodu jednej gorszej oceny, a pierwszy prawdziwy puchar i tak przywiozłyśmy do domku :wink:
Szkoda tylko, że wręczając mi go powiedziała: ,,Ponieważ klub sobie zażyczył, ro Tobie TEŻ MUSZĘ dać''
A jak sędziowane były houndy??? Na co ten sędzia zwracał uwagę, bo z zewnątrz, to wyglądało, że był baardzo dokładny:)
Pozdrowienia i gratulacje dla wszystkich, którzy wypadli lepiej:) |
|
|
|
 |
ewan [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 25 Wrz, 2007 06:55
|
|
|
aż tak źle nie było chociaż przed wyjściem na ring cały żołądek miałam w przełyku
ale mam jedno zastrzeżenie... tłumaczenie z angielskiego na polski pozostawiało wiele do życzenia
później dorzucę jeszcze parę zdjęć tylko muszę powrzucać je do photoshopa
a mam pytanie:
co to był za petitek, który tak fajnie bawił się z Gordonem w sobotę wieczorem? bo ja z tego wszystkiego zapomniałam
 |
|
|
|
 |
Jogurt
|
Wysłany: Wto 25 Wrz, 2007 08:09
|
|
|
Gratuluje wszystkim!!! Zaluje tylko ze nas tam nie bylo....Ale wszystko jeszcze przed nami |
|
|
|
 |
|