DIDI Bassetka w schronisku [już w nowym domu joi] |
Autor |
Wiadomość |
Renia [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 12 Sie, 2007 18:30
|
|
|
Na dogomani jest post p. Izy z prośbą o pomoc w transporcie! Czy ktoś może pomóc w przewiezieniu suni??!! |
|
|
|
 |
truskawa [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 12 Sie, 2007 19:09
|
|
|
Post jest,zasugerowałam się tym,że p. Iza miała się ze mną skontaktować a tego nie zrobiła. Mam nadzieje,że adopcja jednak dojdzie do skutku. |
|
|
|
 |
Renia [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 16 Sie, 2007 20:08
|
|
|
Przepraszam a gdzie mój post, który napisałam dziś popołudniu ?????
!!!
Więc powtarzam Czy niunia ma już transport?? |
|
|
|
 |
truskawa [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 26 Sie, 2007 12:36
|
|
|
Didi własnie pojechała do nowego domu,do Białegostoku |
|
|
|
 |
Asia i Basia
Figa & Co.

Pomogła: 9 razy Dołączyła: 17 Kwi 2007 Posty: 5612 Skąd: Hamburg/Torun
|
Wysłany: Nie 26 Sie, 2007 19:51
|
|
|
:thx :thx :thx |
_________________ Baśka polykacz jablek i klockow Lego |
|
|
|
 |
Renia [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 31 Sie, 2007 16:47
|
|
|
I jak sie miewa Didi??!! |
|
|
|
 |
truskawa [Usunięty]
|
|
|
|
 |
joi

|
Wysłany: Nie 23 Wrz, 2007 08:47
|
|
|
Z przyjemnością piszę, że Didi ma się świetnie. Okazała się przemiłą, wesołą dziewczynką. Brałyśmy ją na zasadzie, że stara i chora i pewnie nikt jej już nie będzie chciał, a my mamy warunki więc nich sobie dożywa. Wcale nie jest ani taka stara ani taka chora :lol:.Przyjechała do nas w świetnej kondycji, no może ciut przygruba :wink: . I tu ukłon w stonę Truskawy, oni tam naprawdę dbają o psy!!! Od pierwszego dnia starała się pokazać od jak najlepszej strony, zaprzyjaźnić ze wszyskimi domownikami. Niestety Kleks jest szalenie zazdrosny a Judi ją ignoruje, jedynie Kota przjęła ja przyjaźnie. Teraz po prawie miesiącu pobytu czuje się już chyba jak w domu. Cudownie się cieszy z naszych powrotów, aż cała tańczy. Zmienił się tylko jej stosunek do obcych ludzi, juz nie chce być wszystkich. Obcych ignoruje a nawet potrafi postawić jeża.
pozdrawiamy bassetowo i jamniczo i dziekujemy wszystkim którzy brali udział w akcji umieszczania Didi w nowym domu i transporcie |
|
|
|
 |
truskawa [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 23 Wrz, 2007 18:01
|
|
|
Ciut przygruba? To ją trzeba było zobaczyć w dniu w którym do nas trafiła :lol: Wtedy dopiero była "przygruba" :lol: |
|
|
|
 |
joi

|
Wysłany: Pon 24 Wrz, 2007 03:52
|
|
|
truskawa napisał/a: | Ciut przygruba? To ją trzeba było zobaczyć w dniu w którym do nas trafiła :lol: Wtedy dopiero była "przygruba" :lol: |
A to przepraszam i zwracam honor, tym bardziej doceniam Wasze zaangażowanie w opiekę nad psimi nieszczęściami |
|
|
|
 |
truskawa [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 24 Wrz, 2007 05:26
|
|
|
Ona wcześniej mieszkała w bloku a pewnie starsza pani w dodatku chora na kolano niewiele z nią chodziła,u nas biegała po 8 h dziennie a i pewnie u Ciebie niewiele mniej czasu spędza na dworze. |
|
|
|
 |
joi

|
Wysłany: Wto 25 Wrz, 2007 18:47
|
|
|
nie jest źle :thx |
|
|
|
 |
Agata [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 25 Wrz, 2007 20:25
|
|
|
Witaj Iza, to ja z Tobą przez telefon troszkę czasu o Didi przegadałam :lol: Nie wiem czemu ta sunia wyjątkowo złapała mnie za serce... z resztą sama wiesz jak bardzo mi zależało na znalezieniu domu dla niej.
pozdrawiam Was bardzo serdecznie
Agata |
|
|
|
 |
joi

|
Wysłany: Sro 26 Wrz, 2007 05:56
|
|
|
Agata napisał/a: | Witaj Iza, to ja z Tobą przez telefon troszkę czasu o Didi przegadałam :lol: |
wiem , pamiętam
Agata napisał/a: | Nie wiem czemu ta sunia wyjątkowo złapała mnie za serce... z resztą sama wiesz jak bardzo mi zależało na znalezieniu domu dla niej. |
my też nie wiemy, ale to był strzał w 10, dziewczynka jest SUPER
w razie potrzeby polecamy się |
|
|
|
 |
Agata [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 26 Wrz, 2007 19:37
|
|
|