Funkcjonowanie stronki, uwagi |
Autor |
Wiadomość |
Asia i Basia
Figa & Co.

Pomogła: 9 razy Dołączyła: 17 Kwi 2007 Posty: 5612 Skąd: Hamburg/Torun
|
Wysłany: Pon 05 Mar, 2012 12:38
|
|
|
nie klikajcie po tym komunikacie, trzeba odczekac, z reguly post juz jest wyslany |
_________________ Baśka polykacz jablek i klockow Lego |
|
|
|
 |
Gosia B

|
Wysłany: Czw 15 Mar, 2012 13:12
|
|
|
U mnie też to się zdarza i jak kliknę ponownie to mam dwa takie same wpisy, więc nie klikam 2xwyślij.... forum chodzi bardzo wolno i czasem zwyczajnie sie wylogowuję bo spowalnia mi inne stronki które równolegle przeglądam.... |
|
 |
ania123
Użytkownik nieaktywny

Pomogła: 6 razy Dołączyła: 27 Lut 2010 Posty: 1616 Skąd: Trondheim
|
Wysłany: Sob 14 Lip, 2012 17:49
|
|
|
jak zwykle posty zostaly pousuwane albo poprzenoszone wiec nie wiem gdzie znalezc ten temat, ale czytalam wlasnie inne forum gdzie jest mozliwosc edytowania swoich postow, ale tylko dopoki nikt nic nie odpisal w danym temacie
moze cos takiego byloby dobrym rozwiazaniem? wtedy moznaby edytowac swoje posty chwile po wyslaniu, ale nie gdy ktos juz na danego posta odpowie |
|
|
|
 |
Miła od Gucia
Admin merytoryczny

Pomogła: 11 razy Dołączyła: 03 Mar 2005 Posty: 21613 Skąd: Gorzów
|
Wysłany: Sob 14 Lip, 2012 20:21
|
|
|
ania123 napisał/a: | jak zwykle posty zostaly pousuwane albo poprzenoszone wiec nie wiem gdzie znalezc ten temat |
nie jak zwykle Aniu,
tych czynności dokonał Administrator Główny.
ania123 napisał/a: | ale czytalam wlasnie inne forum gdzie jest mozliwosc edytowania swoich postow, ale tylko dopoki nikt nic nie odpisal w danym temacie
moze cos takiego byloby dobrym rozwiazaniem? wtedy moznaby edytowac swoje posty chwile po wyslaniu, ale nie gdy ktos juz na danego posta odpowie |
w tej chwili jest opracowywany nowy Regulamin
i jeden z jego punktów brzmi (jeszcze nie do końca dopracowany)
16. Jeśli zapomnieliście o czymś w poście, nie piszcie nowego. Jest opcja „EDYTUJ”. Można edytować własne, wysłane już posty, oraz kasować je o ile nikt na nie jeszcze nie odpisał. |
_________________ 694 409 059
nasze.bassety@onet.pl |
|
|
|
 |
Miła od Gucia
Admin merytoryczny

Pomogła: 11 razy Dołączyła: 03 Mar 2005 Posty: 21613 Skąd: Gorzów
|
Wysłany: Czw 20 Sie, 2015 11:48
|
|
|
dostaję sygnały, że ostatnio macie problemy z zalogowaniem się na forum.
Piszcie o problemie, jeśli tu nie możecie to na e-maila mego
poprosimy Krzysia o pomoc i sprawdzenie, ale wcześniej prosze o informacje co się dzieje, jaki jest problem i od kiedy się rozpoczął
tu mam już od Dorotki
Dorota
Bogusiu. coś mi się zablokowało na forum.Nie mogę się wylogować, ani otworzyć żadnego postu.Mogłabyś to sprawdzić.Jestem cały czas zalogowana , ale jakby zawieszona
pisze dziś też Graszka
Znowu nie idzie sie zalogowac na forum...
dziewczyny- zalogowałam sie na forum, a nie mogę otworzyć postów, czy to cos u mnie? Kręci, ale nie otwiera, wyrzuca mnie...
Gosia - u mnie bylo to samo parę razy odświeżyłam
Gosia Jabłońska wczoraj nie mogłam się zalogować, link do logowania był nieaktywny
`````````
piszcie, po tych wpisach Krzysiu będzie wiedział jak nam pomóc |
_________________ 694 409 059
nasze.bassety@onet.pl |
|
|
|
 |
|