No to Agatko mamy taki sam tok działania Ja jeszcze przy każdym terminie uzupełniłam o kiedy trzeba zapłacić i ile, ale brałam pod uwagę tylko miejscowości w miarę blidko Lesnza. No ale Ty Warszawy do Zakpanego????PODZIWIAM Cie .
Agata [Usunięty]
Wysłany: Czw 10 Mar, 2005 10:23
Tak Arletko, Sopot i Zakopane to daleko, ale to dwie pieczenie w jednym ogniu - odpoczynek i wystawa. Zabieram też dzieciaki i jedziemy tam na trzy dni. Z bassetem po górach nie pochodzę, ale mój stary z dzieciakami mógłby trochę się powspinać to przynajmniej schudnie. Dlatego też Zakopane.
Agata [Usunięty]
Wysłany: Czw 10 Mar, 2005 10:44
A kogo spotkam za miesiąc w Warszawie na międzynarodowej ?
Wysłany: Czw 10 Mar, 2005 14:48
Agata napisał/a:
Witajcie.
Ja zaplanowałam na ten rok - Warszawa, Lublin, Opole, Moszna, Łódź, Radom, Płock, Kalisz, Kraków, Olsztyn, W-wa, Augustów, Zakopane, Sopot, Białystok, Włocławek, Antoninek, Wrocław, Legionowo, Poznań i Nowy Dwór Maz.
:shock: :shock: :shock:
A na życie to jeszcze masz czas ???
Trzeba mieć zdrowie i zacięcie żeby tyle jeździć po wystawach. Nie pozostaje nic innego jak życzyć sukcesów.
Krzysiek.
Agata [Usunięty]
Wysłany: Czw 10 Mar, 2005 15:27
Witaj Krzysiu,
te psy, to moje życie. Może powiesz, że jestem wariat, ale ja wszystko poprzestawiłam i jestem dla nich a one dla mnie i nie wiem jak mogłam kiedyś funkcjonować bez nich. A te wystawy to raj, bo wtedy wciągam w to rodzinę, jedziemy na dwa, trzy dni i nie ma wtedy pracy ani innych rzeczy, jesteśmy wszyscy razem. Dlatego tak uwielbiam wyjazdy wystawowe. A jak fajnie przyjechać z medalem do domu, a jeśli nawet nic nie zdobędziemy to super wspomina się te dwa, trzy dni wyjazdu.
I w albumie przybywa zdjęć.
atka__ [Usunięty]
Wysłany: Sob 14 Maj, 2005 11:34
czytam o wystawach ..i niedoczytałam ,czy nikt z Was nie przyjedzie jutro czyli 15 maja na wystawę do kielc , a ja ide i Bazylcio tez :thx .Gdyby ktos małego Bazylcia dostrzegł ...krzyczeć głosno proszę :wink: . Pozdrawiam serdecznie :lol: :wink:
Wysłany: Nie 15 Maj, 2005 15:17 Re: Wystawy - gdzie będziecie?
Arleta napisał/a:
Na poprzednim forum Kasia stwierdziała że nie ma co patrzec kto gdzie jedzie ale jechac i pokazywac sojego pupila ale jak komus nie sprawia problemu to prosze piszcie systematycznie gdzie bedziecie.
ja tak nie na temat - ta Kasia to nie ja Kasia
Ja swoich pupili nie wystawiam, ale na wystawy jeżdze i też chętnie sie dowiem gdzie będziecie jakby co, deklaruje pomoc w wystawianiu, układaniu i przygotowaniu, bo choć swoich nie wystawiam z wystawami obyta jestem, bo sama sie tam pokazuje - z racji pełnionych funkcji.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum