Madzialinka, to ta sama wystawa:
05/06 kwietnia 2008 - XIII Wiosenna Wystawa Psów Rasowych organizowana przez Oddział ZK w Legionowie, a dorocznie odbywająca się w Ośrodku Sportu i Rekreacji w Nowym Dworze Maz. (ul. Sportowa 66)
Myślę, że będę, ale raczej w charakterze obserwatora chyba że będzie mi się chciało poświęcić cały dzień to wtedy zgłoszę się do asystowania, w każdym razie psa żadnego wystawiać nie będę.
madzialinka [Usunięty]
Wysłany: Pią 22 Lut, 2008 12:04
Ok. Mój błąd. Byłam pewna, że to wystawa w Legionowie. Dziś wysłałam zgłoszenie i dokładnie doczytałam, że jednak w Nowym Dworze. Wybaczcie zamieszanie
Do zobaczenia!
[ Dodano: Czw 27 Mar, 2008 12:56 ]
Zgłoszone bassety:
no co chcesz? piękną chciała być na własną rękę może ona ma na to inny pogląd, ale myśle że na wystawie to nie przejdzie...
madzialinka [Usunięty]
Wysłany: Sro 02 Kwi, 2008 08:35
Tak właśnie myślałam, że zapachy natury nie będą brane pod uwagę
To nasza druga wystawa.
Jadę z nastawieniem, że co będzie, to będzie. Najważniejsze, żeby zdobywać doświadczenie, spotkać sympatycznych ludzi i miło spędzić czas. Reszta to dodatek.
Fanfan z rodziną [Usunięty]
Wysłany: Sro 02 Kwi, 2008 08:44
Już zaczynamy trzymać kciuki za wystawianych i nerwy wystawiających :wink:
madzialinka [Usunięty]
Wysłany: Sro 02 Kwi, 2008 08:56
Nerwów to chyba nie będzie (mam nadzieję), chociaż obawiam się o Eni troszkę, bo wystawa w hali, a ona jest nieśmiałą dziewczyną.
Po ostatnim razie gorzej być nie może, więc po cichu liczę, że będzie ciut lepiej Poza tym będzie trochę znajomych osób i bassetów, więc Eni powinna być odważniejsza.
trzymajcie, trzymajcie :grin: no Eni ma w swojej klasie 4 konkurentki, w tym zdaje się że siostrzyczke?
ja obmyślam plan jakby tu dojechac do Nowego Dworu i jeśli mi się uda to Wam pokibicuję osobiście
chciałam Ewe ze sobą zabrać ale ta pracoholiczka się nie dała... woli iść do pracy w sobote :razz:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum