BASSET RUDOLF (bicolor, 3 lata, rodowód) [już w nowym domu] |
Autor |
Wiadomość |
gocha [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 28 Kwi, 2008 20:32
|
|
|
Trzymamy i pazurki też |
|
|
|
 |
Kaśka

|
Wysłany: Pon 28 Kwi, 2008 20:36
|
|
|
Oby się udało szczęśliwe zakończenie sprawy :-) |
|
|
|
 |
Fanfan z rodziną [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 29 Kwi, 2008 14:40
|
|
|
No i? Wiadomo coś? |
|
|
|
 |
Renia [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 29 Kwi, 2008 17:31
|
|
|
No ja czekam na wiadomość od jednego kolegi Jak tylko dostane e-mail to odrazu napisze co i jak. |
|
|
|
 |
Marcin B [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 30 Kwi, 2008 07:10
|
|
|
Rudolfik nadal czeka :!: Już było blisko,ale właścicielka mieszkania ,które wynajmuje Pan pragnący zaopiekować się psiakiem powiedziała NNNIIIEEE :x |
|
|
|
 |
Renia [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 30 Kwi, 2008 08:48
|
|
|
:twisted: :twisted: :twisted: |
|
|
|
 |
|
Wysłany: Sro 30 Kwi, 2008 18:49
|
|
|
Wieczorem prawdopodobnie będę miała namiary na kolejnych zainteresowanych psiakiem. Późnym wieczorem :wink: |
|
|
|
 |
Marcin B [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 30 Kwi, 2008 20:24
|
|
|
Oczekujemy na każdą wiadomość i pozdrawiamy. |
|
|
|
 |
Renia [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 03 Maj, 2008 13:17
|
|
|
Marcin podaję na PW tel do chętnego ale On mieszka w Szczecinie (((( ale może jakis transport czy coś..... |
|
|
|
 |
|
Wysłany: Sob 03 Maj, 2008 14:51
|
|
|
Renia, wstrzymaj się. Mam dom ze śląska. Gosia zna szczegóły. Mam nadzieję, że skontaktuje się z Marcinem |
|
|
|
 |
gocha [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 03 Maj, 2008 15:40
|
|
|
Wysłałam smsa do Pana Marcina z namiarami na Magdę, napisałam to co najważniejsze, resztę pewnie Magda ustali sama. Myślę, że wszystko dobrze się uda. |
|
|
|
 |
Renia [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 03 Maj, 2008 17:01
|
|
|
Magda, załatwiaj bo w tym wypadku to ja to ylko wymieniłam Panów telefonami |
|
|
|
 |
|
Wysłany: Pon 05 Maj, 2008 12:40
|
|
|
Słuchajcie, sprawa z domkiem dla Rudolfa wygląda tak: Renia znalazła tego człowieka ze Szczecina. Jest bardzo zainteresowany psiakiem. Z mojej strony proponuję domek w Krakowie ( dom sprawdzony przez Fundację AMICUS, która jest znana z dość gruntownego badania przyszłych zainteresowanych adopcjami - dom zgadza się na umowę adopcyjną, wizyty przed i po oraz stały kontakt ). Pan Marcin ma już kontakt ze Szczecinem, a wieczorem będzie miał kontakt z Krakowem. Sam dokona wyboru.
-----------------------------------------
Przed chwilą rozmawiałam z tymi ludźmi z Krakowa. Informacje uzyskane podczas rozmowy są według mnie prześwietne: Państwo są w domu, więc opieka gwarantowana. Mieli suczkę bassetkę z Gangu Długich. Mają jeszcze trzy inne psy, w tym jedną schroniskową bidę, mieszańca i yorka . Dom z ogrodem. I czekają na wiadomość i decyzję obecnego właściciela Rudolfa. :lol: |
|
|
|
 |
gocha [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 05 Maj, 2008 22:30
|
|
|
Dostałam informację od Magdy, że Rudolf jutro rano jedzie do nowego domku.
Bardzo się cieszę, że udało się mu pomóc, tu wielka zasługa Magdy i Fundacji "Amicus"
Myślę, że Pan Marcin jutro nam wszystko opisze, bo zarówno my forumowicze jak i zaangażowana w adopcję Fundacja będziemy bardzo ciekawi jak potoczą się dalsze losy Rudolfa. |
|
|
|
 |
Mirka [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 06 Maj, 2008 08:35
|
|
|
bardzo sie cieszę, akcja przeprowadzona wzorcowo :lol:
najwazniejsze ze wszyscy wszystko na bieżąco wiedzą :wink:
przyznam sie po cichutku że jakby zawiodly wszystkie inne domki
to byłam skłonna Rudolfa zabrać do siebie,ale dzieki dziewczynom skończyło sie inaczej :lol: :lol: |
|
|
|
 |
|