Nasze Bassety Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
BASSET RUDOLF (bicolor, 3 lata, rodowód) [już w nowym domu]
Autor Wiadomość
Renia
[Usunięty]

Wysłany: Wto 06 Maj, 2008 10:22   

:mrgreen:
Mirka ... ale teraz ( po tym wyznaniu) jestes zanotowana w moim notesiku :wink:

Super, że Rudolf ma domek już i sprawa pięknie sie zakończyła.

gocha
[Usunięty]

Wysłany: Wto 06 Maj, 2008 11:50   

Informuję Was na bieżąco. Rozmawiałam przez telefon z Panią, która ma domek dla Rudolfa. Psiak będzie przywieziony do niej dzisiaj przez Pana Marcina około 22.
Myślę, że wszystko będzie w porządku, sprawa przekazania psa i odnośnych do tego dokumentów zastała uzgodniona pomiędzy Panią Sabiną, a Panem Marcinem.
Na pewno więcej informacji przekaże nam Magda jak już się "wyrwie" z matur, bo to ona jest najlepiej zorientowana i ma bezpośredni udział w adopcji.

Fanfan z rodziną
[Usunięty]

Wysłany: Wto 06 Maj, 2008 12:40   

cześć...wszelkie info, jak wyżej. Czekamy na 22. Wtedy będę wiedziała wszystko. Już szukam kogoś z Dogo do wizyty poadopcyjnej.

------------------------------
mam kogoś do wizyty. Muszę tylko ustalić szczegóły

Fanfan z rodziną
[Usunięty]

Wysłany: Wto 06 Maj, 2008 18:40   

Piesek jeszcze nie dotarł do Krakowa, ale mam nadzieję, ze to kwestia chwili. Gosia zapewne potwierdzi moje słowa, ponieważ sama rozmawiała z Panią Sabiną - wszystkie kwestie "papierkowe" zostaną ustalone na miejscu i oczywiście podpisane co trzeba. Bardzo żałuję, że Panu ze Szczecina tym razem nie udało się zdobyć wymarzonego basseta, ale to zapewne kwestia czasu :wink: . Starałyśmy się, żeby całe forum było świadkiem adopcji, co w sumie dało nam gwarant, że pies trafi do najlepszego z możliwych domów, a nie zostanie "upchnięty pod ladą" dla znajomych, bez możliwości starania się o niego przez innych, jak to ma miejsce gdzie indziej, co na marginesie bardzo mi się nie podoba :~

Marcin B
[Usunięty]

Wysłany: Sro 07 Maj, 2008 12:04   

Rudolf od wczoraj tj.22:15 jest w cudownym ,nowym świecie ma wspaniałych opiekunów i kolegów do zabawy.Przedpołudnie spędził na brykaniu w ogrodzie i poznawaniu kwiatków.Pragnę wszystkim bardzo,bardzo,bardzo podziękować za okazaną pomoc i zaangażowanie.Nie można było tego lepiej zorganizować :!: Jeszcze raz dziękuję.

gocha
[Usunięty]

Wysłany: Sro 07 Maj, 2008 12:20   

Panie Marcinie, bardzo dziękujemy za informację. To bardzo ważne , że wszyscy są zadowoleni i że wszyscy wiedzą co się z psiakiem dzieje.
Tu na forum wszystkim zależy aby pomóc zwierzakom jeżeli zachodzi taka potrzeba, również ich właścicielom. Tak właśnie powinno wyglądać załatwianie adopcji. Bez tajemnic, oficjalnie i dla dobra zwierzaka. Wtedy nikomu nie przyjdzie do głowy, że psiakowi może dziać się krzywda.
Teraz czekamy na wiadomości z nowego domku, od Pani Sabiny.

Hubertus 

Wysłany: Sro 07 Maj, 2008 12:54   

gratulacje udanej akcji ;)

Renia
[Usunięty]

Wysłany: Sro 07 Maj, 2008 13:08   

:mrgreen:
ale ekstra :) :)

Ewa z Matyldą i Bobem 

Pomogła: 1 raz
Wysłany: Sro 07 Maj, 2008 13:21   

No cóż, nie pozostaje mi nic innego jak podziękować wszystkim zaangażowanym osobom.. Panu Marcinowi za dobrą współpracę, błyskawiczne dostarczenie zdjęć Rudolfa... i zamknąć temat, z nadzieją, że nowi właściciele odezwą się na naszym Forum :)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi