Nasze Bassety Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
Bassety z Gostynia
Autor Wiadomość
karina_wilson 

Wysłany: Pon 12 Maj, 2008 21:04   Bassety z Gostynia

witam! natknelam sie na waszym faorum jak i na jakis innym dot bassetow z okolic gostynia i czytalam sama dziwne i nie do konca jase wypowiedzi n/t stanu zdrowia owych bassetow i ze nie sa to pelne bassety i masa innego dziadostwa.... czy ktos kto w temacie bardziej jest moglyby mi temat naswietlic ?

pozdrawiamy Sheela i Lilietta
www.bassetmania.de
Ostatnio zmieniony przez Asia i Basia Wto 19 Lis, 2013 17:53, w całości zmieniany 1 raz  

Hubertus 

Wysłany: Czw 15 Maj, 2008 11:22   

przepraszam, ale nie wiem czemu ma służyć ten temat.

Proszę w pierwszej kolejności podać link do posta na naszym forum, w którym są wspomniane informacje. Osobiście nie przypominam sobie takiego tematu.

Chciałbym tylko wszystkim przypomnieć, że jakiekolwiek oczernianie hodowli jest niedopuszczalne bez podania konkretnych dowodów.

Administracja forum nie odpowiada za wypowiedzi użytkowników. Jeśli uznamy, że podawane informacje nie mają uzasadnienia lub mogą w jakikolwiek sposób zaszkodzić forum temat zostanie zamknięty, a działający na szkodę forum użytkownik poniesie zgodne z regulaminem konsekwencje.

natkapietruszki 

Wysłany: Sob 17 Maj, 2008 11:12   

Nie chcę nikogo oczerniać, ale to niestety prawda i ja się przekonałam o tym. Kupiłam tam Basseta, bez rodowodu (chodziło o koszty), warunki były straszne, pieski były przechowywane na dworze w jakieś przyczepie i miały pchły. Wiem, że były to pieski bez rodowodu, ale to nie znaczy, żeby tak było w hodowli. Poza tym od szczeniaka mój Bąbel ma problemy ze zdrowiem, ciągle jest chory :( Nie wiem czy chodzi dokładnie o to samo miejsce, ale było to blisko Gostynia, myślę, że nie ma tam 2 takich hodowli.

Pozdrawiam

Mirka
[Usunięty]

Wysłany: Sob 17 Maj, 2008 12:33   

Natkopoietruszki a dlaczego nie zglosisz swoich spostrzeżeń odpowiednim do tego słuzbom,wiesz na forum tym czy innym mozna duzo pisać i pisać
zadziałaj w realu jeżeli osobiście Cię taka sprawa dotyczy
pozdrawiam serdecznie

natkapietruszki 

Wysłany: Sob 17 Maj, 2008 22:40   

Szczerze mówiąc to nie chcę w tej sprawie działać, bo nawet nie miałabym pojęcia w jaki sposób. Mój Bąbelek jest chory, tak już pozostanie, a hodowli nikomu nie polecam, tylko żal tych szczeniąt, które się tam rodzą :(

Pozdrawiam

gocha
[Usunięty]

Wysłany: Nie 18 Maj, 2008 09:21   

Natko, jeżeli nie zamierzasz nic z tym robić, to po co piszesz na ten temat.
Nie podajesz adresu hodowli (i słusznie), ale wzbudzasz niepotrzebne emocje.
Albo nie piszmy nic, jeżeli nie chcemy i nie możemy tego zmienić, albo (jeżeli wiesz, że szczenięta są zaniedbane, a hodowla nie spełnia podstawowych wymogów) zgłośmy zaniedbania właściwym ludziom i służbom.
Jeżeli informacje będą sprawdzone , wtedy dopiero można podawać to do publicznej wiadomości , nie krzywdząc tym nikogo i nie powodując domysłów.
(Moja Mańka też jest z Gostynia)

Odpowiedz do tematu