Psie przysmaki (kupne) |
Autor |
Wiadomość |
Mirka [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 01 Cze, 2008 19:43
|
|
|
właśnie Renia tak noskiem zakopuje :shock:
ja za każdym razem nie mogę sie nadziwic jak to zgrabnie i elegancko robi :shock: :shock: |
|
|
|
 |
Fanfan z rodziną [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 01 Cze, 2008 21:13
|
|
|
Mój nic nie zakopuje na "potem" ...wszystko wrzuca ad hoc. Czasem mam wrażenie, że gdyby w misce było siano, też by wchłonął. Ewa, ja dostałam przysmaki ciasteczkowe Hills`a :wink: . Wprawdzie pisze, że to dla mniejszych psów, ale Fanio chrupie je z przyjemnością. Są niewielkie, więc spokojnie można je zabrać na spacer. Poszukam strony z allegro, gdzie sprzedawca się reklamuje. Jest sprawdzony. Ma towar z Anglii. |
|
|
|
 |
Jogurt
|
Wysłany: Pon 16 Cze, 2008 19:00
|
|
|
A moj ostatnio odkryl w sobie instynkty mysliwskie i przynosi mi te "przysmaki" juz takie nadgryzione ijeszcze pochwaly zada, ze caly ogrodek zryl i zlapal chodzi tu o krety |
|
 |
Mirka [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 17 Cze, 2008 07:58
|
|
|
ja chetnie pozycze Jogurta chociaz na tydziń plisssss :wink: |
|
|
|
 |
Jogurt
|
Wysłany: Wto 17 Cze, 2008 10:56
|
|
|
U mnie tez w zeszlym roku byl kopiec na kopcu, az do momentu kiedy pojawil sie Jogurt :wink: wtedy nie umial ich lapac, ale on jak biegnie po ogrodku to az sie ziemia trzesie :wink: wiec musialo im sie to nie spodobac i sie wyniosly. I hitem jest to, ze tez teraz kopcow nie ma. Jakas ta mania polowania sie zaczela jakies dwa tygodnie temu i od tego czasu juz cztery przyniosl |
|
 |
|