Moj kochany szuka domu [już w nowym domu] |
Autor |
Wiadomość |
Bassecik:)
|
Wysłany: Sob 13 Wrz, 2008 09:32 Moj kochany szuka domu [już w nowym domu]
|
|
|
Pisze i wyje... Serce mnie mnie boli i mam żal,niestety MUSIMY POSZUKAĆ DOMU DLA AXELA Nasza córka ma najprawdopodonie alegrie na sierść...Od 6 tyg życia mała sie nam dusiła, szukaliśmy przyczyny znalezli WADA SERCA, POJECHALIŚMY DO KARDIOLOGA I TU DIAGNOZA JEST WADA ACZKOLIWEK ona nie jest przyczyną duszności...wiec czekalismy dusznosci były nie ustepywały az w koncu trafilismy 01.09 do szpitala Lekarz zbadał mała i odrazu zapytał czy mamy zwierzeta my na to ze tak PSA I KOTA, kazał nam natychmiast "gdzieś" oddać... jak to był by przedmiot Aksio poszedł do mojej mamy był tam z Piorunem jedak chłopcy zaczeli walczyć ze sobą teraz jej spowrotem u NAS I SZUKAMY MU DOMKU chciałabym sie zwrocić do WAS o pomoc... |
Ostatnio zmieniony przez Czw 06 Lis, 2008 16:10, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Fanfan z rodziną [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 13 Wrz, 2008 09:36
|
|
|
Ewelina...czy to był lekarz alergolog? Czy lekarz pierwszego kontaktu?
Uzasadnię swoje pytanie - nasz Adaś też miał napady duszności w efekcie których występowało ostre zapalenie krtani. Pierwszą myślą było, że mały ma alergię na sierściuchy. I tą wersję ostro podtrzymywał nasz lekarz pediatra. Na szczęście zrobiliśmy mu testy i okazało się, że owszem - dziecko ma alergię, ale na...pierze i mleko. A też już w myślach szukaliśmy domu dla dwóch psów. |
|
|
|
 |
|
Wysłany: Sob 13 Wrz, 2008 09:49
|
|
|
Teraz jak trafilismy do szpitala z małą lekarz który nas przyjmował powiedzial ze NATYCHMIAST trzeba ICH ODDAĆ, boshe jak mam kogoś tak sobie oddać my go naprawde pokochaliśmy i On zapewne Nas też...Więc udałam się z mała prywatnie do allergologa On powiedział ze mała jest za mała na testy bo ma niespełna 8 miesięcy....Powiedział zeby spróbować odizolować mała od zwietrzat na jakiś czas i tak zrobiliśmy , Axel i Tadzior poszli na chałupki nie było ich nie całe 2 tyg i zadnego ataku duszności nie było, musielismy Axelka wziąśc od mamy bo gryzli sie z Piorunem jest u nas spowrotem i wczoraj znowu duszności...Boshe zadaje pyanie cały czas dlaczego, nie poto jechalismy po niego taki szmat drogi zeby go oddawać teraz...a z resztą Tak go KOCHamy... CO JAM ZROBIĆ BŁAGAM POMÓŻCIE... |
|
|
|
 |
m@gda

|
Wysłany: Sob 13 Wrz, 2008 12:54
|
|
|
W jakim wieku jest pies? |
_________________ skype ssungarii |
|
|
|
 |
Batus

|
Wysłany: Sob 13 Wrz, 2008 12:57
|
|
|
ciarki mnie przechodzą...może jeszcze inny lekarz? Sama mam mamę lekarkę i wiecznie słyszałam o pacjentach chodzących od lekarza do lekarza, ale ja bym chyba i tak spróbowała zapytać kogoś jeszcze... współczuję |
_________________ Luiza
 |
|
|
|
 |
Fanfan z rodziną [Usunięty]
|
|
|
|
 |
m@gda

|
Wysłany: Sob 13 Wrz, 2008 13:37
|
|
|
Osobiście też mam alergię i zawansowaną astmę i mimo wszystko mam psiaki (ci co nie wiedzą 8 szt).I za zadne skarby i namowy i groźby lekarzy nie przekonają minie do pozbycia się moich przyjaciół.
Bassecik spróbuj tak pisze batus skonsultować się jeszcze z innym lekarzem.W wielu przypadkach pierwsze pytanie pada :są zwierzęta,jeśli odpowiedź jest na tak ,to zwyczajnie każą sie ich pozbyć .Nie próbując znalezienia innej przyczyny niż zwierzak. |
_________________ skype ssungarii |
|
|
|
 |
marta_zbyszek [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 13 Wrz, 2008 14:32
|
|
|
Jaki jest wiek pociechy (psiej) ? |
|
|
|
 |
|
Wysłany: Sob 13 Wrz, 2008 16:14
|
|
|
Gdybym to ja miala te duszności to nawet przez myśl by mi nie przeszło , zeby go komuś ODDAĆ , tu chodzi o mała ona jest czym starsza te ataki są mocniejsze... Bysliśmy już 3 lekarzy i każdy gada to samo :cry:
Axel jest 2 latkiem bez papierów,pies który już w swoim żywocie troszkę przeszedł u poprzednich włascicieli...NAJPRAWDOPODOBNIE BYŁ BITY :~ :~
Nauczony zostawania sam..., ZŁODZIEJ.....,
Szukamy dla niego domu najlepeij z ogrodem fakt my mieszkamy w bloku ale widze jaką frajde ma na spacerkach gdzie jest puszczany bez smyczy, słucha się w mairę jak na basseta,toleruje inne zwierzęta. |
|
|
|
 |
Renia [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 13 Wrz, 2008 16:25
|
|
|
Dziewczyny puszczamy plotkę
Jak możesz wklej zdjęcia bądx prześlij na e-maila
krenia-81@tlen.pl |
|
|
|
 |
|
Wysłany: Sob 13 Wrz, 2008 16:55
|
|
|
Jak bedzie taka potrzeba to prześle jescze więcej...
 |
|
|
|
 |
marta_zbyszek [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 13 Wrz, 2008 18:28
|
|
|
dziewczyny jeżeli nie dacie rady nic znaleźć dajcie znać. |
|
|
|
 |
Renia [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 13 Wrz, 2008 18:32
|
|
|
A co Ty masz jakis namiar?? |
|
|
|
 |
marta_zbyszek [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 13 Wrz, 2008 18:33
|
|
|
mogę spróbować do znajomego uderzyć - wiem że ma chody ale jak znajdzie osobę chętną wówczas na bank musi do niego trafić. |
|
|
|
 |
|
Wysłany: Sob 13 Wrz, 2008 20:22
|
|
|
Boshe wiecie co niespodziewałam sie takiego odezwu i pomocy...ciesze sie wspieracie nas uwierzcie mi ze dla nas to jest bardzo cięzkie...
Chciałbym tylko podkreślić ze Axel nie jest łatwym psiakiem, potrafi warknąć ...dlatego chcielibyśmy aby to była osoba która wie jak zająć się takim ŁOBUZEM JAK AXELEK :neutral: |
|
|
|
 |
|