Nasze Bassety Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
SPOTKANIE W GORZOWIE WLKP. WYSTAWA
Autor Wiadomość
Miła od Gucia 
Admin merytoryczny

Pomogła: 11 razy
Wysłany: Nie 05 Cze, 2005 14:26   SPOTKANIE W GORZOWIE WLKP. WYSTAWA

W związku z tym, że nasz szef nie utworzył jeszcze działu spotkania, otwieram sama. Dziś odbyła się wystawa psów rasowych w Gorzowie. Deszcz lał, ale to nic. Nasze psiaki doskonale sie bawiły. Gucio nie startował w wystawie, ale podbił serca. Poznał Korinkę, ale ona śliczna. Poznał Skutera. Skuter wyjątkowo upodobał sobie Gucia. Arletka uwieczniła to na zdjęciach i będą na stronce. Bassety na wystawach zawsze wzbudzają ciekawość. A ile padło różnych informacji o tych psach nie wspomne. Mamo popatrz, czemu on ma takie długie uszy... itp. Było super, a teraz odpoczywamy i się suszymy.

Paweł
[Usunięty]

Wysłany: Nie 05 Cze, 2005 15:13   

A wyniki z Gorzowa ? :)

Miła od Gucia 
Admin merytoryczny

Pomogła: 11 razy
Wysłany: Nie 05 Cze, 2005 16:09   

A my nie rasowce nie zabieramy głosu, my tylko towarzysko, wieć było fajnie. Reszta należy do tych co startowali. Nie nam komentowac.

Arleta
[Usunięty]

Wysłany: Nie 05 Cze, 2005 21:26   

:( :?: Wystawa była a wyniki- brak słów. Było5 bassetów pojedynczo w każdej klasie. Wszystkie dostały złoto i ocene doskonałą za wyjątkiem :?: .....no zgadnijcie :?: .....Koriny :( .
Trudno na otarcie łez spotkaliśmy GUCIA z Bogusią i Markiem i bylo już miło i wesoło :lol: . Były nawet prezenty a to zobaczycie juz na zdjęciach
Jak juz Bogusia wspomniała dołaczył do nas Skuter ze swoim Państwem.
:thx za spotkanie :thx

Agata
[Usunięty]

Wysłany: Nie 05 Cze, 2005 22:04   

Arletko a kto oceniał ?

Arleta
[Usunięty]

Wysłany: Pon 06 Cze, 2005 06:19   

Agatko oceniał FANFARA

Paweł
[Usunięty]

Wysłany: Pon 06 Cze, 2005 06:55   

Arletko
Oby to była tylko taka jedna wystawa, z której jesteś zawiedziona lub masz mieszane uczucia.
Na następnych będzie owiele lepiej.
A złotko które dostałaś dochodzi do kolekcji.

Pozdrowienia
Paweł

Mirka
[Usunięty]

Wysłany: Pon 06 Cze, 2005 07:00   

Cześc Arleta,napisz mi prosze co to znaczy że nie jest zwiazana.Ja niedługo jadę po raz pierwszy z Dusia i jak mi którys sedzia tak dosoli to będzie to moja pierwsza i chyba ostatnia wystawa,co za buc :oops: pozdrawiam Was serdeczie

Arleta
[Usunięty]

Wysłany: Pon 06 Cze, 2005 07:46   

Mireczko- nie przejmuj sie nikt Ci nie dosoli -masz sliczną bassetke !!!

Nie zwiazana to znaczy tak nie wachowo ze nie ma jeszcze ładnie ukształtowanych wyrobionych mięśni. potem mi powiedział że jest mała i wyglada jak szczeniak.

Jedź zadowolona Duska jest sliczna dacie rade pobic innych- nie masz sie co denerwować - powodzenia!!!!

Arleta
[Usunięty]

Wysłany: Pon 06 Cze, 2005 07:48   

Ale ale - nie ma co pisać o wystawie to dział spotkanie w gorzowie-

Krzysiek 
Admin

Wysłany: Pon 06 Cze, 2005 12:32   

Arleta napisał/a:
...Krzysiu usun prosze potem te moje posty o wystawie.

Całkowicie OT
Nie rozumiem dlaczego ja mam usuwać te posty?
Jeśli chcesz aby ich nie było to masz od tego przyciski edycyjne po prawej na górze każdego Twojego postu - Zmień co chcesz i z głowy.
Możesz je nawet wyczyścić całkowicie. Je nie widzę powodu dla którego miałbym tu ingerować z pozycji administratora.
Pozdrawiam
Krzysiek.

Agata
[Usunięty]

Wysłany: Pon 06 Cze, 2005 14:17   

Mireczko, Arleta ma rację - nie wolno się zniechęcać nawet jeśli na jednej by poszło coś nie tak. Dusia jest śliczną sunią i koniecznie, wprost musisz ją wystawiać :!:
Ja podróżując przez ostatnie lata po całej Polsce po wystawach, dostawałam różne karty ocen moich bassetów i szczerze mówiąc nigdy mnie to nie zniechęciło do dalszych wystaw. Wczoraj na wystawie w Płocku spotkałam Kasię i innych znajomych. Kasia mieszka bardzo daleko ode mnie i są to jedyne możliwości naszych spotkań. Groszek ma już młodzieżowego championa i mimo to, że jest teraz "wąski" to pojechałam z nim nie przejmując się tym wcale. Poszczęściło się nam i dostał zwycięzcę młodzieży, najpiękniejszego juniora, ale na ringu honorowym nie zdobył już nic. Ja już tak wysoko nie mierzę, ale te wystawy to dla mnie taki dzień dziecka - uwielbiam je. A co najważniejsze Groszek też jest zadowolony, bo może poznać nowe koleżanki i kolegów. :lol:
Zabieraj Duśkę na wystawy, koniecznie :!: :!: :!:

Marta 

Wysłany: Pon 06 Cze, 2005 15:27   

To ja Leon!!!

A moja pani nie poszla ze mna na wystawe...nie bylismy popatrzec bo padal deszcze i nie bylo z kim mojego kumpla zostawic. A szkoda...moja druga wlascicielka mowi, ze spotkala Korine i jej wlasciciela. Ze Korina bardzo ladna suczka....fajniejsza nawet ode mnie. Moja pani mowi, ze ja jestem jakis taki wieeeeeeeeeeeeeeelkiiiiiiiiiii....i glupi...Coz jestem jaki jestem....Widzialy galy co braly.... :lol:

Teraz jakis czas (ok 3 tyg) nie bedzie mnie na forum, bo moja mloda pani wyjezdza....ale pod koniec czerwca wroce.

Pozdrawiam wszystkie basecie dziewczynki i basecich chlopczykow rowniez

Leon

Mirka
[Usunięty]

Wysłany: Pon 06 Cze, 2005 18:26   

Agato, :thx Ty potrafisz dodac otuchy,a co do wystaw to nie odmówie sobie tej przyjemności i musze sie pochwaki ze Dusiol ma osobistego trenera (naszego kolegę)ktorego uwielbia i pod jego okiem robi duze postepy :D :D wiec jedziemy na 100%do Olsztyna,moze kogos znajomego tam spotkamy.Pozdrowienia dla calej Polany :) :) dzięki za miłe słówka :D

Agata
[Usunięty]

Wysłany: Pon 06 Cze, 2005 20:47   

Mireczko, to suuuuper, tylko nie nawal :!:
My też będziemy w Olsztynie i chyba Kasia z Gladiatorem i "małą" Redis też będzie.
Nareszcie wyściskam i wytarmoszę Duśkę.
Ja uwielbiam wszystkie bassety, ale czarne ......... 8)

Odpowiedz do tematu